Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

ÇERKEZKÖY’E ŞAMPİYONLUKLA DÖNDÜLER

ÇERKEZKÖY’E ŞAMPİYONLUKLA DÖNDÜLER
Türkiye Sağırlar Futbol 1. Ligi’nde A Grubu’nda mücadele eden Çerkezköy Belediyesi Sağırlar Gençlik Spor Kulübü Futbol Takımı Sakarya’da oynanan Süper Lige yükselme maçlarında rakiplerine sahayı dar ederek şampiyonluğa ulaştı ve Türkiye Sağırlar Süper Ligi’ne yükselmeye hak kazandılar.

18-20 Şubat tarihleri arasında Sakarya’da oynanan Türkiye Sağırlar Süper Lige yükselme müsabakalarında ilk maçında 18 Şubat Cuma günü İstanbul Sağırlar Gençlik Spor Kulübü’nü Abdülkerim Alemdar’ın 2 ve Doğukan Zeytun’un 3 golü ile 5-0 gibi ezici bir sonuç ile mağlup ederek, yarı finale yükselen Çerkezköy Belediyesi Sağırlar Gençlik Spor Kulübü Futbol Takımı, yarı final müsabakasında Kocaeli İşitme Engelliler Futbol Takımı ile karşı karşıya geldiler.

BÜYÜK SEVİNÇ YAŞADI

Cumartesi günü oynanan yarı final müsabakası oldukça zevkli ve çekişmeli geçerken Çerkezköy Belediyesi Sağırlar Gençlik Spor Kulübü Futbol Takımı, gol makineleri Doğukan ve Abdülkerim’in attığı 2 golle rakibini 3-2 yenerek finale yükselmeye hak kazandı. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Abdülkerim’in attığı 3. gol finali getirirken, golün ardından takım büyük bir sevinç yaşadı.

FİNALDE DE BİLEĞİ BÜKÜLMEDİ

Önemli iki rakibini mağlup ederek finale yükselmeyi başaran Çerkezköy Belediyesi Sağırlar Gençlik Spor Kulübü Futbol Takımı final müsabakasında Kartal Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. Final maçında baştan sona üstün bir futbol ortaya koyan Çerkezköy Belediyesi Sağırlar Gençlik Spor Kulübü Futbol Takımı karşılaşmayı 44. Dakikada Batuhan Dülgeroğlu ve 82. Dakikada Ufuk Dursun’un attığı golle 2-0 kazanarak şampiyonluğa ulaştı. Şampiyonluk kupasını Takım kaptanımız Zeynal Kılınç havaya kaldırırken, futbolcular sevinç yumağı oluşturdu.

“ALINLARINDAN ÖPÜYORUM HEPSİNİ”

Sakarya’da oynadığı 3 karşılaşmayı kazanarak Türkiye Sağırlar Süper Ligi’ne çıkan Çerkezköy Belediyesi Sağırlar Gençlik Spor Kulübü Futbol Takımı Teknik Direktörü Koray Malkoç, “Oyuncularımız ile ne kadar gurur duysak, övünsek azdır. Hepsini tek tek tebrik ediyor, alınlarından öpüyorum. Uzun yıllardır verdiğimiz emek, uğraş, alın terinin karşılığını Allah’a şükürler olsun bu sene aldık. Desteklerinden dolayı Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor kulübü Başkanı Şahin yılmaz ve Yönetimine, ayrıca bizlere sürekli tam destek veren, her zaman yanımızda olan Belediye Başkanımız Vahap Akay’a oyuncularım ve teknik ekip adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

“TEBRİK EDİYOR, BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM”

Çerkezköy Belediyesi Sağırlar Gençlik Spor Kulübü Futbol Takımının elde ettiği başarıdan dolayı son derece mutlu olduğunu ve gururlandığını belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çerkezköy Belediyesi Sağırlar Gençlik Spor Kulübü Futbol Takımımızın oyuncularını, teknik ekibini ve emeği geçen herkesi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Takımımız futbolcularının büyük emekler verip, fedakarlık yaparak Türkiye Sağırlar 1. Ligi’nde şampiyon olmaları ve gelecek sezon Süper Ligde mücadele edecek olmaları bizleri fazlası ile mutlu etti” ifadelerini kullandı.

“DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK”

Şampiyon olarak Süper lige çıkan Çerkezköy Belediyesi Sağırlar Gençlik Spor Kulübü Futbol Takımına gelecek sezon da desteklerinin devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Akay, “Bu takımın Süper ligde de iyi yerlere geleceğine ve göğsümüzü kabartacak başarılara imza atacağına yürekten inanıyorum. Tekrar futbolcu kardeşlerimi ve teknik ekibi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!