Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

ÇERKEZKÖY’E YENİ BİR HİZMET DAHA KAZANDIRILDI

ÇERKEZKÖY’E YENİ BİR HİZMET DAHA KAZANDIRILDI
Çerkezköy’de Tolga Özgücü’nün girişimleriyle İdeal Psikolojik Danışmanlık Merkezi hizmete açıldı. Uzman Klinik Psikolog Tolga Özgücü tarafından Çerkezköy’e kazandırılan Danışmanlık Merkezi, her yaş grubuna hizmet verecek.

Çerkezköy’de Uzman Klinik Psikolog Tolga Özgücü tarafından hizmete kazandırılan İdeal Psikolojik Danışmanlık Merkezi için açılış töreni düzenlendi. Düzenlenen törende açılış kurdelesi Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları Nedim Yılancı ve Enver Bayram ile CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez ve katılımcılar tarafından kesildi.

HAYIRLI OLMASINI DİLEDİLER

Yeni açılan hizmet merkezinin tüm Çerkezköy’e hayırlı olması dileğinde bulunan Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram; “Bugün açılışını gerçekleştireceğimiz işyerimiz ilçemize hayırlı olsun. Böyle kurumlar birey ve toplum sağlığı için çok lazım olan kurumlar. Türkiye’de bu süreçte hepimizin psikolojisi zarar gördü. Çerkezköyümüze, Özgücü ailesine ve hepimiz adına mahallemize hayırlı uğurlu olsun. Bol bereketli kazançlar diliyorum” dedi. Ardından Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı da bir konuşma yaparak; “Bugün burada Suat arkadaşımızın oğlu Tolga’nın muayenehanesinin açılışı vesilesiyle toplanmış bulunuyoruz. Bu merkezin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Ülkenin ve dünyamızın geçtiği zor süreçte bende aynı temennilere katılıyorum. İnsanların bu tür yerlere çok ihtiyacı olacak. İnşallah hayırlı olur” ifadelerine yer verdi. Sonrasında CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez de yeni açılan merkezin hayırlı olması temennisiyle yaptığı konuşmasında şunları söyledi; “Bugün 14 Mart Tıp Bayramı bu anlamlı günde bu açılışı gerçekleştiriyoruz. Fedakarca tüm zorluklara rağmen görevini yerine getiren tüm tıp çalışanlarının bayramını kutluyorum. Bu danışma merkezinin ise hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Herkesin bu tür merkezlere ihtiyacı var. Tekrar hayırlı olsun diyorum” dedi. Öte yandan Klinik Psikolog Tolga Özgücü de Çerkezköy’e hizmet etmekten gurur duyduğunu belirterek; “Çerkezköy’de doğup büyüdüm. Buraya hizmet etmek benim için büyük bir onur ve gurur. Bu noktaya gelemem de emeği geçen herkese, annelerime, babalarıma ve müstakbel eşime teşekkür ederim. Başkanlarıma ve gelen herkese teşekkür ederim” diye konuştu. Konuşmaların bitiminde alkışlarla açılış kurdelası kesildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!