Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
24 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

ÇERKEZKÖY’ÜN EN GÖZDE DÖNERCİSİ

ÇERKEZKÖY’ÜN EN GÖZDE DÖNERCİSİ
Çerkezköy’de ‘İsot Döner’ ismiyle Zülfikar Taban tarafından bölge halkının hizmetine sunulan işletme, uygun fiyatı, lezzeti ve hızlı paket servis ağıyla Çerkezköy’ün gözde mekanları arasına girdi.

Çerkezköy Güveniş Caddesi üzerinde Zülfikar Taban’ın girişimleri sonucu hizmete açılan İsot Döner, hızlı paket servis ağı, uygun fiyatı ve lezzetiyle ilçenin uğrak mekanları arasına girdi.

DÖNERDE BONKÖR DAVRANIYORUZ

İşletme Sahibi Zülfikar Taban, vatandaşlara en uygun fiyatlı ve lezzetli döneri sunmak için sabahın erken saatlerinde hazırlıklara başladıklarını belirterek; “Sabahın ilk ışıklarıyla hazırlıklarımıza başlıyoruz. Amacımız müşterilerimize en lezzetli döneri sunmak. Özel hazırladığımız soslarla servis ettiğimiz dönerimiz kısa sürede bölge halkı tarafından da beğenildi. Müşterilerimize bizi tercih ettiği için teşekkür ediyoruz. Dönerde bonkör davranıyoruz. Müşterilerimizin damak tadına uygun lezzetlerle menülerimizi de yenileyerek, en iyi hizmeti sunmak istiyoruz” dedi.

KAŞARLI İSOT DÜRÜM MARKA OLDU

İsot Döner’e özel ‘Kaşarlı İsot Dürüm’ü marka yapmak istediklerini ifade eden Taban; “Kaşarlı İsot Dürüm, müşterilerimiz tarafından en çok tercih edilen ürünlerimizden bir tanesi. Uygun fiyatı ve içi dopdolu yapımıyla müşterilerimiz oldukça beğeniyor. Hiçbir zaman kaliteden şaşmadan hizmetimizi sürdürme gayretindeyiz” diye konuştu.

PAKET SERVİSTE HIZ FARKI

En kaliteli hizmeti en uygun fiyata sunmak istediklerini belirten Taban; “Dönerde daha çok paket servisler ön plana çıkar. Biz de paket servis elemanlarımızı arttırdık. Artık daha hızlı bir şekilde sipariş alıyoruz, hazırlıyoruz ve müşterilerimize sunuyoruz” ifadelerine yer verdi.

"HİJYENDEN ASLA ÖDÜN VERMİYORUZ"

Açıldığı günden bu yana hijyenden ödün vermediklerini de sözlerine ekleyen Taban; "Müşterilerimizin sağlığı bizim için çok önemli. Onların sağlığını düşünüyor ve döner hazırlanışının tüm aşamalarında eldiven, maske, bone kullanımına dikkat ediyoruz. Ürünlerimiz el değmeden hazırlanıyor. Özellikle bu dönemde müşterilerimizden de rica ediyoruz. Maske, mesafe ve hijyen koşullarına dikkat etsinler. Salgından kurtulmanın en iyi yolu birlikte hareket etmek. Bu salgını hep birlikte atlatacağız ve en kısa sürede daha güzel çalışmalarla yeniden eskisi gibi bir araya geleceğiz" dedi.

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 1
    SEVDİM
  • 3
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!