Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
18 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

ÇETİN: “SAĞLIK İÇİN İKİ OLMAZSA OLMAZIMIZ VAR”

ÇETİN: “SAĞLIK İÇİN İKİ OLMAZSA OLMAZIMIZ VAR”
Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Avrupa Hareketlilik Haftası tüm dünyada 18 yıldır bilinci artırmak maksatlı yapılan bir etkinlik. Sağlıklı yaşamın iki olmazsa olmazı var. Birisi sağlıklı çevre, diğeri sağlıklı beden” dedi.

Kapaklı Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında Doğa Yürüyüşü düzenlendi. Kapaklı Belediyesi Zabıta Müdürü Ferhat Kaanoğlu liderliğinde düzenlenen, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, belediye personeli, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ekipleri ve vatandaşların katıldığı yürüyüşte Kazak Gölü ormanlık alanında 4.6 kilometrelik doğa yürüyüşü gerçekleştirildi.

ETKİNLİKLER DOĞA YÜRÜYÜŞÜ İLE BAŞLADI

Kentleri ve belediyeleri sürdürülebilir ulaşım tedbirleri almaya ve desteklemeye teşvik eden, her yıl 16-22 Eylül tarihleri arasında dünyanın her yerinde kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında Kapaklı’da düzenlenecek etkinlikler pandemi kuralları dikkate alınarak gerçekleştirilen Doğa Yürüyüşü ile başladı.

"BİLİNCİ ARTIRMAK MAKSATLI YAPILAN BİR ETKİNLİK"

Kapaklı Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen yürüyüşe Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, belediye personeli, Gençlik Spor İl Müdürlüğü ekipleri ve vatandaşlar katılım gösterdi. Yürüyüş öncesi bir konuşma yapan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Avrupa Hareketlilik Haftası tüm dünyada 18 yıldır bilinci artırmak maksatlı yapılan bir etkinlik. Sağlıklı yaşamın iki olmazsa olmazı var. Birisi sağlıklı çevre, diğeri sağlıklı beden. Bu etkinliğin amacı da araçsız bir yaşamı hedefleyip, bu bağlamda insanları duyarlı olmaya davet etmek. Etkinliklerimize bugün doğa yürüyüşü ile başlayacağız. Hafta boyunca sabah yürüyüşleri, dağ bisikleti yarışı, şehir bisikleti turu olacak. 22 Eylül günü de İsmetpaşa Mahallemiz Levent Caddesi’ni trafiğe kapatarak yaya, bisiklet ve paten yapacak vatandaşlarımıza tahsis edeceğiz. Yine 22 Eylül günü “Otomobilsiz Kent Günü” kutlaması kapsamında da tüm belediye personelimizin belediyeye araçsız, yürüyerek veya bisikletle gelmesini arzuluyoruz.” dedi. Kazak Gölü ormanlık alanında gerçekleştirilen 4.6 kilometrelik doğa yürüyüşünün ardından Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, tüm katılımcılara teşekkür etti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!