Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

ÇETİNTAŞ, “DEVLETİMİZ VATANDAŞIMIZIN HİZMETİNDE”

ÇETİNTAŞ, “DEVLETİMİZ VATANDAŞIMIZIN HİZMETİNDE”
AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, Gençlik Merkezi’nde hizmete sunulan portatif yüzme havuzunu inceledi. 81 ilde uygulanan proje ile yüzme bilmeyen çocuk kalmayacağını ifade eden Çetintaş, devletin her daim vatandaşın hizmetinde olduğunu söyledi.

Çerkezköy’de Gençlik ve Spor Bakanlığının ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesi kapsamında verilen eğitimler kurulan portatif havuzlarda yoğun ilgi ile devam ediyor. AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş ve Teşkilat Başkanı Serkan Sürücü ile birlikte Çerkezköy Gençlik Merkezi’nde eğitim gören öğrencilerle bir araya gelerek yetkililerden kurslarla ilgili bilgi aldı. Ücretsiz kurslara yoğun ilgi olduğunu kaydeden Çetintaş, Bakanlığın Bağlık Mahallesi’nde hayata geçireceği yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun 2023 yılı başında tamamlanacağı müjdesini verdi.

ANTRENÖRLER EŞLİĞİNDE EĞİTİMLER ALIYORLAR

Çerkezköy Gençlik Merkezi bahçesinde kurulan portatif havuzlarda, alanında uzman antrenörler eşliğinde çocuklar ve gençler yüzme eğitimi alıyor. Yaz dönemlerinde yüzme sporuna erişim kolaylığı sağlamak amacıyla kurulan portatif yüzme havuzlarında çocukların bağımlılıklardan ve hareketsiz yaşamdan uzaklaşması, fiziksel ve mental gelişimlerine katkı sağlanması hedefleniyor. Yüzme Bilmeyen Kalmasın çalışması ile haftanın beş günü birçok öğrencilere yüzme eğitimleri veriliyor.

ÖĞRENCİLERİ ZİYARET ETTİ

İlçe Yönetim Kurulu üyesi Serkan Sürücü ile birlikte Çerkezköy Gençlik Merkezine gelen AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş eğitim gören öğrencileri ziyaret etti. Gençlik ve Spor Bakanlığının yüzme bilmeyen çocuklara bu portatif havuzu kazandırdığını kaydeden Çetintaş, “ Bu yıl 5 bine yakın başvurunun olduğunu öğrendik. Yüzme bilmek isteyen çocuklarımız burada eğitim alıyorlar. Haftanın beş günü eğitimler başarılı bir şekilde sürüyor” dedi.

2023 YILINDA BİTECEK

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Bağlık Mahallesi’nde yaptırdığı yüzme havuzunda çalışmaların sürdüğünü kaydeden Çetintaş, “Çalışmalar yüzde 50’yi geçti. İl genelinde dört yerde aynı şekilde devam ediyor. İnşallah teslimatı ise en geç Şubat ayında olacak. İnşallah bir aksama olmaz. Çocuklarımız bu yüzme havuzu yapıldığı zaman yaz ve kış aylarında düzenli olarak eğitimlerini alacaklar” dedi.

“HAVUZUN BAŞLADIĞI TARİHTEKİ ÖĞRENCİLER OKULA BAŞLAYACAK”

2017 yılından bu yana yılan hikayesine dönen Cengiz Topel Caddesi’ndeki yarı olimpik yüzme havuzunun Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından halen tamamlanamadığını kaydeden Çetintaş, “Büyükşehir Belediyesi’nin 2017 yılında başlattığı havuzun önümüzdeki yıllarda bitmesini temenni ediyorum. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak 2017 yılında 9 milyon 300 bin TL açıkladığı havuzun en son yaptığı ihale ile kaç TL bedel ile yapıldığını kamuoyunu bilgilendirsin. 2017 yılanda doğan bir çocuk seneye okula başlayacak. Okula başlayacak çocuklarımız inşallah aynı sezonda o havuza da girerler” diyerek Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a göndermede bulundu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!