Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

CHP’Lİ KADINLARDAN GREVDE OLAN İŞÇİLERE DESTEK

CHP’Lİ KADINLARDAN GREVDE OLAN İŞÇİLERE DESTEK
Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Emel Şencan ve yönetiminin düzenlediği etkinlikte, CHP Kadın Kolları MYK Üyesi Çiğdem Gegeoğlu ve Tekirdağ’daki kadın kolları yönetimlerinin katılımıyla Pas South Fabrikasında grevde olan kadın işçilere destek ziyaretinde bulunuldu.

Programa; Tekirdağ İl Kadın Kolları Başkanı Nurten Yontar, Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, Saray Kadın Kolları Başkanı Zeliha Neşeli, Kapaklı Kadın Kolları Başkanı Deniz Bilge, Ergene Kadın Kolları Başkanı Emine Gakçı, Çorlu Kadın Kolları Başkanı Fatma Erözkan, Marmaraereğlisi Kadın Kolları Başkanı Gizem Budak, Süleymanpaşa Kadın Kolları Başkanı Tülay Başbuğ, Muratlı Kadın Kolları Başkanı Sabire Karakuş katıldı.

“EŞİT VE ADİL YAŞAM KOŞULLARI İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ”

Programda kadın işçilerin eşit ve adil yaşam şartlarının iyileştirilmesi konuşuldu. Kadın işçilerin sorunlarını dinleyen Gegeoğlu, her zaman işçilerin ve kadın dayanışmasının yanında olduklarını ifade etti. CHP olarak her zaman eşit ve adil yaşam koşulları için mücadele ettiklerini savunan Gegeoğlu, kadın işçilerin mücadelelerine destek verdi.

“ŞEHİT AİLELERİNİN YANINDAYIZ”

Program sonrasında Çerkezköy’deki şehit ailelerine de ziyaret gerçekleştiren Gegeoğlu ve CHP’li kadınlar, sorunları dinledi. Şehit ailelerin yanlarında olduklarını ifade eden Gegeoğlu, “Ne sorununuz varsa burada bize, ilçe yönetimimize iletebilirsiniz. Bizler her türlü ihtiyacınızda yanında olacağız. Sizler şehitlerimizin bizlere emanetisiniz. Sizlerin sorunu bizlerin sorunudur” dedi. Samimi bir sohbet havasında gerçekleştirilen ziyarette sorunları dinleyen Gegeoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi tarafından hazırlanan projeler ve çalışmalarla ilgili de bilgi verdi.

ENGELLİ AİLELERİNİN SORUNLARINI DİNLEDİ

Sonrasında ilçede yaşayan engelli ailelerine de ziyaret gerçekleştiren Gegeoğlu, her bir aileyi tek tek dinleyerek notlar aldı. Engelli vatandaşların sosyal yaşama daha iyi uyum sağlayabilmesi için CHP’li belediyeler olarak çalışmalar hazırlandığını belirten Gegeoğlu, yaşanılacak her türlü sorunda vatandaşların yanlarında olduklarını ve çözüm için gerekli çalışmaların gerçekleştirildiğini kaydetti. İktidar olduklarında engelli ailelerine desteklerinin artacağını kaydeden Gegeoğlu, parti olarak çalışmalarından bahsederek, ailelerle fikir alışverişinde bulundu. Samimi bir sohbet havasında gerçekleşen ziyaretlerin devam edeceğini kaydeden Gegeoğlu, her türlü sorunda il ve ilçe teşkilat kapılarının açık olduğunu ifade etti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!