Reklamı Geç
AHMET YILDIZ
ABDULLAH ÖĞE
Tekirdağ
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$
VAHAP AKAY

ÇİFTÇİ, PROJELERİNİ ANLATTI

ÇİFTÇİ, PROJELERİNİ ANLATTI
AK Parti Kapaklı Gençlik Kolları Başkanı Adem Çiftçi, basın mensuplarıyla bir araya geldi. İlçe gençlik kolları teşkilatının çalışmaları konusunda açıklamada bulunan Başkan Çiftçi, “Bu güne kadar yaptığımız çalışmalar ve hazırladığımız projeler sadece partimize üye olan gençleri değil Kapaklı gençliğini kapsamaktadır. Geleceğimizin teminatı olan gençler için taşın altına kolumuzu değil başımızı koymaya hazırız” dedi. 
MUSTAFA ÇETİN

AK Parti Kapaklı Gençlik Kolları Başkanı Adem Çiftçi, Lezzet Sarayı’nda basın toplantısı düzenledi. Başkan Çiftçi, yapılan çalışmalar ve bundan sonra uygulanacak projeler konusunda değerlendirmelerde bulundu. 1998 Büyükçekmece doğumlu olan Adem Çiftçi, siyasete mahalle başkanı olarak adım attığını söyledi. AK Parti Tekirdağ İl Yönetim kurulu üyeliği, il teşkilat başkan yardımcılığı ve İl AR-Ge birim başkanlığı görevlerinde bulunmuş olan Çifti 2 yıldan beri Kapaklı Gençlik kolları başkanlığını yürütüyor.

“İKAMETLERİNDE ZİYARET”

Çiftçi, Kapaklı’da mahalle gençlik teşkilatlanmasını tamamladıklarını belirterek, “Bu güne kadar gençlere yönelik bir çok projeyi hayata soktuk. Öncelikle 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü nedeniyle ilçemizde ikamet eden otizmli gençleri, işletmesini yaptığım Pideland ve Lezzet Saray’ında ağırlayacağımızı belirtmek istiyorum. İşyerlerimize misafir olacak gençlerle gün içerisinde sohbet etme imkanı bulacağım. Gelemeyecek durumda olanlar 0530 957 6330 nolu telefondan bana ulaşırlarsa onları da ikametlerinde ziyaret ederek hediyelerini takdim etmeyi planladım.” ifadelerine yer verdi.

“650 YENİ ÜYE”

“İlk Oyum AK Parti’ye” sloganıyla yeni bir projeyi hayata geçirdiklerini belirten Çiftçi, konuşmasının devamında şunları söyledi: “Uygulamaya koyduğumuz bu proje kapsamında gençlik kollarımıza 650 yeni üye kazandırdık. Projemiz devam etmekte olup bu sayıyı çok daha yukarılara çıkarmayı hedefliyoruz. Partimize katılanların rozetlerini İl Başkanımız Mestan Özcan, İlçe Başkanımız Recep Biyik ve Belediye Başkanımız Mustafa Çetin taktı.”

“KİTAP KARDEŞİM”

Bir başka projenin de uygulanmakta olduğunu ifade eden Çiftçi, “Diğer bir projemiz ise okumakla alakalı. “Kitap kardeşim” temalı projemiz sonucunda pek çok genç kardeşimizi okumaya özendirdik. Gençlerin tercihleri sonucunda aldıkları kitapları okumayan kişilere ulaştırarak daha çok okuyan bir gençlik hedefimize ulaşmaya çalışıyoruz. Amacımız AK Parti gençliği değil Kapaklı Gençliğidir. Diğer partili gençlerin de aynı proje yer almasını bekliyoruz. Çünkü Kapaklı hepimizin ortak paydasıdır. Gençlerimiz için taşın altına kolumuzu değil, kafamızı koymaya hazırız” ifadelerine yer verdi. 

“SEMİNERLER DÜZENLEYECEĞİZ”

Gelecekte, başarılı iş adamları ve siyasetçileri konuk ederek seminerler vermeyi planladıklarını belirten Çiftçi, konuşmasının devamında şunları söyledi: “Bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de pek çok etkinliğin ertelenmesine neden olan Pandemi’den imkan bulabilirsek siyasette ve ticarette belli bir seviyeye ulaşmış kişileri konuk ederek gençlerimizin ufkunu açmaya yönelik seminerler düzenleyeceğiz.”

“TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Çiftçi, konuşmasını şu cümlelerle noktaladı: “Bu güne kadar gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda, uygulamaya soktuğumuz projelerde bizlere yardımlarını esirgemeyen TBMM Başkanı Şentop Hocamıza, Milletvekillerimiz Mustafa Yel, Çiğdem Koncagül, İl Başkanımız Mestan Özcan, Belediye Başkanımız Mustafa Çetin, İlçe Başkanımız Recep Biyik ve Kadın Kolları Başkanımız Emine İstek’e bir kere daha teşekkür ediyorum. Genç kardeşlerimle 2023, 2051 ve 2073 hedeflerine ulaşmak için durmak yok, yola devam”

MEHMET KELEŞ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!