Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

“ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ EMİN ELLERDE”

“ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ EMİN ELLERDE”
Çerkezköy’de 11 yıldır faaliyet gösteren ve her yıl yüzlerce öğrenciyi üniversite ve lise sınavlarına hazırlayan Kültür Eğitim Kurumları Çerkezköy Şubesi Genel Müdürü Ömer Güvensoy, pandemi süresince de uzaktan eğitimle öğrencilere hizmetini sürdürdü. Çerkezköy Kültür Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ömer Güvensoy; “Çocuklarımızın geleceği Kültür Eğitim Kurumları ile emin ellerde. Bizler hiçbir öğrencimizin eğitimden mahrum kalmaması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Pandemi sürecinde de uzaktan eğitimle, online ders, sınav ve testlerle öğrencilerimize hizmet verdik. 1 Haziran’dan itibaren de yoğun bir programla üniversite hazırlık öğrencilerimizin eksiklerini giderdik” dedi.

Çerkezköy’de faaliyetlerini sürdüren Kültür Eğitim Kurumları Çerkezköy Şubesi’nin Genel Müdürü Ömer Güvensoy, pandemi süreci ve sonrasında yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Güvensoy, öğrencilerin eksiklerinin giderilmesi için 1 Haziran’dan itibaren yoğun bir çalışma programı uyguladıklarını ifade ederek, pandemi sürecinde de online ders ve sınavlarla hizmetlerini sürdürdüklerini söyledi.

“ÖĞRENCİLERİMİZİN SAĞLIĞI HER ŞEYDEN ÖNEMLİ”

Güvensoy, yaptığı bilgilendirmede şu ifadelere yer verdi; “Tüm dünyayı kasıp kavuran yeni tip koronavirüs Covid-19 salgınının ülkemizde de görülmesinin ardından eğitime ara verilmişti. Tabiki de sağlık her şeyden önemli. Biz de bu arada boş durmadık. Uzaktan eğitimle, online ders ve sınavlarla, testlerle öğrencilerimize eğitim vermeye devam ettik. 1 Haziran’dan itibaren de Türkiye’de yeni normalleşme adımlarının atılmasıyla birlikte yoğun bir programla öğrencilerimizin eksikleri giderildi. 4 şubesi olan ve 820 öğrenciye hitap eden, uzman kadrosuyla 11 yıldır hizmette olan Çerkezköy Kültür Eğitim Kurumları’nda çocuklarımızın geleceği emin ellerde” dedi.

“YÜZDE 25 İNDİRİM UYGULANACAK”

Yeni eğitim öğretim döneminde de öğrencilere en iyi hizmeti vermeyi amaçladıklarını ifade eden Güvensoy; “Öncelikle bizi tercih eden tüm öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum. Yeni dönemde bizi tercih eden her öğrencimize yüzde 25 indirim uygulayacağız. Sosyal mesafe kurallarına uygun sınavlarda 10 Ağustos’ta eğitimlere başlanacak. Gerekli hazırlıklarımızı tamamladık” diye konuştu.

41 YILLIK DENEYİM

Kültür Eğitim Kurumları hakkında da bilgi veren Güvensoy; “41 yıllık deneyime sahip olan Kültür Eğitim Kurumları Çerkezköy’de 2009 yılında şubesini açtı. Kültür Anadolu Lisesi, Kültür ;Sağlık Meslek Lisesi, Lise-Mezun Kurs Merkezi, Ortaokul Kurs Merkezi olarak ilçemizde faaliyet göstermektedir” ifadelerini kullandı.

BAŞARILAR DİLEDİ

20 Haziran’da LGS’ye ve 27-28 Haziran’da YKS’ye girecek öğrencilere de başarı dileklerini ileten Güvensoy; “Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza girecekleri sınavlarda başarılar diliyorum” dedi.

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!