Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

ÇORLU’DA VAKA SAYISININ ARTTIĞINA YÖNELİK İDDİAYA SARIKURT CEVAP VERDİ

ÇORLU’DA VAKA SAYISININ ARTTIĞINA YÖNELİK İDDİAYA SARIKURT CEVAP VERDİ
Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu'da faaliyet gösteren ulusal ve yerel basın temsilcileriyle bir araya gelerek Çorlu'nun yarınlarını planlayabilmek adına Danışma Toplantısı düzenledi. Toplantıda Sarıkurt, son günlerde sosyal medyada ve ulusal haber kanallarında yayınlanan Çorlu’da Koronavirüs vakalarının arttığı iddiasına da cevap verdi.

MECLİS BAŞKANIMIZLA BİR ARAYA GELECEĞİZ

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Millet Bahçesi konulu toplantının ardından son gelişmeler hakkında basın mensuplarıyla istişarede bulunan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, önümüzdeki günlerde Çorlu'ya gelecek olan Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı ve Tekirdağ Milletvekili Mustafa Şentop ile bir araya gelerek konu hakkında görüş alışverişinde bulunacağını ifade etti. Basın mensuplarının konuyla ilgili görüşlerini ifade etmesinin ardından açıklamada bulunan Başkan Sarıkurt, ortak akılda buluşarak Çorlu için gerekenin yapılacağını söyledi.

ULUSAL BASINA YANSIYAN HABER HEPİMİZİ ÜZDÜ

Son günlerde ulusal basında pandemi konusunda Çorlu'nun ön plana çıktığını ve şehrin adının olumsuz haberlerle anılmasından dolayı mutsuz olduğunu ifade eden Başkan Sarıkurt, "Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan paylaşımda il ismi belirtilmemesine rağmen bunun Çorlu ve Tekirdağ gibi belirtilmesi hepimizi üzdü. Bakanlığın paylaşmadığı il isminin Çorlu olarak gösterilmeye çalışılması durumu farklı boyutlara taşıdı. Yapılan haberin ardından Çorlu'muzun adının bu şekilde ulusal basında ve sosyal medyada yer alması maalesef halkımız arasında telaşa yol açmış aynı zamanda korku ve paniğe neden olarak kentimizi olumsuz yönde etkilemiştir” dedi. Başkan Sarıkurt daha sonra pandemi süreci ile ilgili olarak basın mensupları ile görüş alışverişinde bulundu.

“ÇORLU'MUZUN ADINI HEP BİRLİKTE DUYURALIM”

Başkan Sarıkurt Çorlu'nun hızla büyüdüğünü ve geliştiğini ifade ederek bu süreçte Çorlu'nun adının daha güzel ve olumlu yönleriyle ulusal gündeme taşınması için yapılabilecekler ve atılacak adımlar konusunda ulusal ve yerel basın temsilcileriyle değerlendirmelerde bulundu. Basın mensuplarının konuyla ilgili değerlendirmelerini tek tek not eden Başkan Sarıkurt hazırlanan projeler ve yapılacak çalışmalar konusunda ayrıca bir araya geleceklerini dile getirerek katılımlarından dolayı basın mensuplarına teşekkür etti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN

Yorumlar

  • yorum avatar
    Gulay yildiz
    13-06-2020 14:32

    Covit 19 haberlere kadar cikti mahallelerin adi yazildi bunlar yalanmi acaba

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!