Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

DAVUTOĞLU, “İLK SEÇİMDE BU İKTİDAR İNECEK”

DAVUTOĞLU, “İLK SEÇİMDE BU İKTİDAR İNECEK”
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu; “Çok zor şartlarda partiyi kurduk. Ama benim esnaftan aldığım anket, ilk seçimde bu iktidar inecek. Hemen hemen herkesin ortak tavrı şuydu. ‘Siz sandığı getirin biz bu iktidarı götüreceğiz’ Yani onlar gidecek, biz geleceğiz” dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, esnaf ziyaretlerinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

“VATANDAŞLARIMIZ GEÇİNEMEMEKTEN ŞİKAYETÇİ”

Çerkezköy’de gördüğü farklılıkları söyleyen Davutoğlu; “Çerkezköy’e daha önce geldiğimde gördüğüm manzara ile şuan ki manzara çok farklı. Hemen hemen her yerde feryatla karşılaştık. Herkes şikayetlerini dile getirdi. EYT’liler, çiftçiler, gençler, esnaflar geçinememekten, geleceğe yönelik plan yapamamaktan şikayetçi oldu. Bir taraftan Çerkezköy’e geldiğimden çok mutlu oldum, bir taraftan da esnafımızın, vatandaşlarımızın yaşadıklarına üzüldüm” diye konuştu.

“HALKIN İÇİNE Mİ KARIŞMIŞ”

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş’un ‘Açık ara iktidar olacağız’ sözlerini de değerlendiren Davutoğlu; “Esnaf ziyaretinde mi bulunmuş, halkın içine mi karışmış. Esnafı, vatandaşı unutmuş o. Eğer esnafın, vatandaşın içerisine girmiş olsaydı, bu söylediklerine kendisi de inanmazdı” dedi.

“İLK SEÇİMDE BU İKTİDAR İNECEK”

Anket çalışmalarına ve Gelecek Partisi’nin durumuna değinen Davutoğlu; “Çok zor şartlarda partiyi kurduk. Ama benim esnaftan aldığım anket, ilk seçimde bu iktidar inecek. Hemen hemen herkesin ortak tavrı şuydu. ‘Siz sandığı getirin biz bu iktidarı götüreceğiz’ Yani onlar gidecek, biz geleceğiz”

“ŞİMDİLİK PARTİMİZİ DÜŞÜNÜYORUZ”

İttifak konusuna da değinen Davutoğlu; “Biz şu an için kendi partimizi düşünüyoruz. O günkü şartlar oluşmadan bunları konuşmak doğru değil.

“İSTİHDAMI ARTTIRACAĞIZ”

Gençler için yapacağı çalışmalar hakkında bilgi veren Davutoğlu; “Gençler için istihdam olanaklarını arttıracak, eğitim olanaklarını geliştireceğiz. Ve her yaşta meslek edinmelerini sağlayacak bir eğitim sistemi getireceğiz”

“SINAV ÜCRETLERİNİ KALDIRACAĞIZ”

İşsizlik problemlerine değinen Davutoğlu; “Mülakat sistemini kaldıracak, liyakat sistemini getireceğiz. Gençlerimize daha fazla iş imkanı sağlayacağız” diye konuştu. Davutoğlu, sınav ücretlerini de kaldıracaklarını ifade etti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!