Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

DEVA PARTİSİ’NDEN MALİ MÜŞAVİRLERE ZİYARET

DEVA PARTİSİ’NDEN MALİ MÜŞAVİRLERE ZİYARET
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Çerkezköy İlçe Başkanlığı, daha önce partinin genel merkezinde tanıtımı yapılan Ekonomi ve Finans Eylem Planı’nı, Çerkezköy’de faaliyet gösteren serbest muhasebeci mali müşavirleri ziyaret ederek de tanıtmaya başladı.

DEVA Partisi’nin il, ilçe, genel merkez yöneticileri ve partinin dışındaki ehil kişilerle beraber istişare kültürüyle ülkenin sorunlarını çözmek için 90 ve 360 günlük eylem planları hazırladığını kaydeden DEVA Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Yunus Kara, şu ana kadar 13 temel alanda eylem planı açıklandığını belirtti. Şu ana kadar açıklanan eylem planlarının “Tarım Eylem Planı, Demokrasiye Geçiş Eylem Planı, Yarına Atılım Eylem Planı, Sosyal Politikalar Eylem Planı, Sığınmacı Sorununun Çözümü ve Düzensiz Göçün Önlenmesi Eylem Planı, Afet Yönetimi Eylem Planı, Ekonomi Eylem Planı, Yerel Yönetimler ve Şehircilik Eylem Planı, Yükseköğretim Eylem Planı, KHK Mağduriyetleri Eylem Planı, Çevre ve İklim Değişikliği Eylem Planı, Sağlıkta Atılım Eylem Planı, Adil Yargı Eylem Planı” şeklinde olduğunu belirten Kara, önümüzdeki haftalarda da yaklaşık 10 eylem planın daha açıklanacağını dile getirdi.

“HER ALANDA KRİZ MEVCUT”

Çerkezköy’de her eylem planını konuların muhataplarına ulaştıracaklarına dikkat çeken Kara, Ekonomi ve Finans Eylem Planı’nı mali müşavirlerden başlayarak ulaştıramaya başladıklarını ve çemberi daha da genişleterek Çerkezköy’de faaliyet gösteren tüm esnaf ve sanayicilere de ulaştıracaklarının altını çizdi. Ekonomi konusunun her vatandaşı ilgilendiren ve son yıllarda umutsuz vakaya dönüşen bir konu olduğunu hatırlatan Kara, “DEVA Partisi’nin ehil ekonomi kadrosu dışında Türkiye’nin önde gelen ekonomi ve finans uzmanlarıyla da istişare edilerek hazırlanan Ekonomi ve Finans Eylem Planı’nı içinde bulunduğumuz ekonomik krizden bir çıkış ve refaha ulaşma yolu olarak görüyoruz. Genel Başkanımız Ali Babacan, altı dolu bu eylem planıyla 6 ay içinde kriz iklimini sona erdireceğini ve 2 yıl içinde ise enflasyonu tek haneye indireceğini taahhüt ediyor. Tabii herkes biliyor ki, Türkiye’de sadece ekonomik kriz değil her alanda bir kriz mevcut. Bunun için de, tüm eylem planlarımız bir birine bağlı bir şekilde hazırlanmıştır” dedi.

“HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEĞİZ”

Yapılan ziyaretlerin altının dolu olması için eylem planlarının çok önemli olduğunu vurgulayan Kara, ziyaretlerinde sadece çay, kahve içmeye ve muhabbet etmeye gitmediklerini, mevcut sorunlara çözüm kaynaklarıyla gittiklerini hatırlattı. Eylem planlarının ucu açık eylem planları olduğunu belirten Kara, “Ziyaretlerimizde tanıtımını yaptığımız ve yapacağımız eylem planları hakkında mutlaka geri dönüş beklediğimizi vurguluyoruz. Bir çıkış kapısı olarak gördüğümüz bu eylem planları, her türlü yeni fikre açık oluğu için yapılan geri dönüşleri de genel merkezimize iletiyoruz. Şu ana kadar Çerkezköy’de faaliyet gösteren onlarca mali müşaviri ziyaret ettik. Yaptığımız ziyaretlerde mali müşavirler, böyle planlı ve programlı eylem planın olmasından dolayı gayet memnun oldular. DEVA Partisi Çerkezköy İlçe Başkanlığı olarak eylem planlarımızı tanıtmak için ziyaretlerimize hız kesmeden devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!