Reklamı Geç
AHMET YILDIZ
ABDULLAH ÖĞE
Tekirdağ
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$
VAHAP AKAY

DÖNMEZ’DEN KÖK’E SERT CEVAP: “SANKİ HSK BAŞKANI GİBİ KONUŞUYOR”

DÖNMEZ’DEN KÖK’E SERT CEVAP: “SANKİ HSK BAŞKANI GİBİ KONUŞUYOR”
CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamasında CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’a tepki gösteren AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök’e yaptığı açıklama ile cevap verdi.
MUSTAFA ÇETİN

“SANKİ HSK BAŞKANI GİBİ KONUŞUYOR”

Dönmez yaptığı açıklamasında şunları söyledi; “AKP İlçe başkanının çala kalem yaptığı açıklama AKP’nin içine düştüğü acizliğin net bir ifadesi olmuştur. Besbelli ki içte ve dışta yürüttükleri her politikada açmaza düşenler sağa sola saldırmayı, kendileri dışındaki herkesi vatan haini ilan etmeyi alışkanlık haline getirdiler. Barış isteyen insanları vatan hainliği ile suçlayanlar Putin’in ayağına gittiler, parmak ile çağırıldılar. Şimdi de utanmadan ateşkesi zafer olarak lanse etmeye çalışıyorlar. AKP ilçe başkanı, İlçe başkanı değil de sanki HSK başkanı gibi konuşuyor, hükmü veriyor, cezayı kesiyor, kim adına? Halk adına. İşte bu sizin ileri demokrasinizin ileri hukuk anlayışıdır. O saygı ile önünde eğildiğiniz Cumhurbaşkanı bizim değil, sizin Cumhurbaşkanınızdır. Eğer bütün halkı kucaklayabilseydi yani hepimizin Cumhurbaşkanı olabilseydi 36 evladımız şehit olduktan sonra meclisi toplar, milletin vekillerine bilgi verirdi. O ne yaptı? Kendi milletvekillerini toplayıp, espiriler yapıp gülücükler dağıttı” dedi.

“BİR KERE DE DÜRÜST OLUN”

Açıklamalarına şu sözlerle devam eden Dönmez; “Cumhuriyetin kurucularına ayyaş diyen bir zihniyetin tarafınızca bu kadar kutsanmasına bir anlam vermek mümkün değildir. Bu telaş ve saldırganlığınızı biz Cumhuriyet Halk Partililer çok yakından anlayabiliyoruz. Eriyip yıkılmaktasınız ve bu yıkıntıların altında kalmamaya çalışıyorsunuz. Tek adam rejimini kayıtsız şartsız kabul eden AKP zihniyetinin TBMM için saygı değer tanımlamalar yapması olsa olsa her zamanki gibi koca bir takiyyedir. CHP’yi Esad’ın politikalarının kuyrukçuluğunu yapmakla suçlayanlar Esad ile zamanında ailecek tatile çıkanlardır. Bu suçlama sizin tarafınızdan yapılınca çok garip karşılanmamalıdır. “Ne istediler de vermedik” dediğiniz Fetö örgütlenmesini CHP’ye yamamaya çalışanlar bu tür boşuna suçlamaları da rahatlıkla yapabilirler. Bu olsa olsa bir akıl tutulmasıdır. Sağa sola sataşmayı bırakın, bir kere de dürüst olun ve çıkın halka deyin ki “Biz ne istersek yaparız ve o doğru olur, seçimleri iptal ederiz, hakimleri değiştiririz, savcılara direktif veririz, kandırırız, kandırılırız, Allah bizi affeder” Allah sizi affeder mi bilmem ama bu halk sizi asla affetmeyecektir” ifadelerine yer verdi.

MEHMET KELEŞ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 3
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorumlar

  • yorum avatar
    Turgay
    06-03-2020 22:11

    Çok doğru bir söz size katılım

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!