Reklamı Geç
AHMET YILDIZ
ABDULLAH ÖĞE
Tekirdağ
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$
VAHAP AKAY

DUBAİ'DEN DÜNYAYA TÜRK MALI MARKA

DUBAİ'DEN DÜNYAYA TÜRK MALI MARKA
Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nden tüm dünyaya açılan ve tüm dünyaya adımızı duyuran Çetin Grup, Dubai'deki kozmetik fabrikasının üretiminde birinci yılını doldurdu. Pandemi sürecinde tam bant çalışan Atak Helios, Türkiye'ye 4 bin kilometre uzakta, dünyaya yüzde yüz yerli ürünler dağıtıyor.
MUSTAFA ÇETİN

Türkiye'nin ihracat gururlarından olan Atak Kozmetik, geçen yıl şubat ayında ilk üretime başladığı Dubai'deki Atak Helios fabrikasında, birinci yılını doldurdu. İlk ürün kontrolünü bir yıl önce bizzat yapan Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, bu kez seri üretim heyecanını bizzat yaşadı.

SERİ ÜRETİM KONTROLÜ YAPTI

Tekirdağ Çerkezköy'de Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) kampüsündeki Atak Kozmetik (Cosmetıcs), fabrikasının ardından geçen yıl BAE'nin (Birleşik Arap Emirlikleri) en büyük kenti Dubai'de kurduğu fabrikasında üretime start vermişti. Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, şubat ayında ilk dönen banttaki ürünleri bizzat kontrol etmesinin üzerinden bir yıl geçerken, bu kez seri üretim kontrolünü yaptı. Atak Helios fabrikası, pandemi sürecine denk gelen üretimini aralıksız sürdürürken, Çetin Group'a dünyanın dört bir yanına Türkiye'den 4 bin kilometre uzakta Türk patenli ürünleri sunmanın mutluluğunu yaşattı.

BİRİNCİ YILINI DOLDURDU

Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, birinci yılını dolduran Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) en büyük iki şehrinden biri olan Dubai'deki fabrikanın seri üretim heyecanını yaşadı. Bir yıldır üretime başlayan fabrika Dubai'de ve Türkiye'de istihdama da büyük katkı sağladı. Ahmet Çetin, Dubai fabrikasının Türkiye'deki fabrikayla birlikte ihracat rakamlarını artırdığını belirterek, Atak Helios fabrikasının da bekledikleri kalitede seri üretim yapar hale geldiğini belirtti. Çetin, bu yıl üretim kapasitesinin daha da artacağını belirterek, 7 kıtada ürünlerini piyasaya sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını vurguladı.  Tam otomatik deodorant ve likit parfüm dolum hatlarında kendi markasını üreten Atak Kozmetik ve Helios fabrikalarının parfüm, deodorant, saç spreyi, saç köpüğü, traş losyonu, traş köpüğü, roll-on, çocuk parfümü, oda spreyi ve vücut losyonu vb. birçok ürünü markalaştırdığını sözlerine ekledi.

YENİ YERLİ VE MİLLİ MARKALAR GELİYOR

Daha önce My Liquid, Etruschi, Career, Cute, Blue Black, Blue Ice gibi ürünlerini markalaştıran Atak Kozmetik, Dubai fabrikasıyla birlikte Atak Helios'un üretimiyle yeni yerli ve milli markaları dünya piyasasına kazandırmanın hazırlığını yapıyor. Üretimde ilk yılını geride bırakan Atak Helios, bu yıl Dubai'den dünyaya yeni Türk markaları sunmak ar-ge hazırlıklarını da tamamladı.  Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin, dubai fabrikasının üretimde birinci yılını geride bırakarak Türkiye'deki fabrikanın üretimine destek verirken, bundan sonraki süreçte yeni marka oluşumlarına da katkı sunacağını sözlerine ekledi.

MEHMET KELEŞ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!