Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

EMRULLAH ATAÇAY DÖRDÜNCÜ KEZ BAŞKAN SEÇİLDİ

EMRULLAH ATAÇAY DÖRDÜNCÜ KEZ BAŞKAN SEÇİLDİ
Çerkezköy Kuzey Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği’nin 8. Olağan Kongresi hafta sonunda Gazi Mustafa Kemalpaşa Mahallesinde Amfi Tiyatro altındaki dernek binasında gerçekleştirildi.

Emrullah Ataçay 3 dönemdir başkanlığı yaptığı dernek seçimine tek liste ile girdi. Ataçay dördüncü kez güven tazeleyerek başkan seçildi. Emrullah Ataçay’ın yeni yönetimde Recep Çetin, Eray Yılmaz, Serkan Keskin, Nihat Tokmak, Ali Uyar ve Ömer Eyisoy yer aldı. Genel kurulda divan başkanlığına Ali Uyar, divan kurulu katip üyeliklerine Levent Ataçay ve Dinar Yılmaz getirildi.

“HER ZAMAN İYİ VE KÖTÜ GÜNDE YANLARINDA OLDUK”

Kongre Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Ardından Gündemde yer alan diğer maddelerin görüşülmesine geçildi. Başkan Emrullah Ataçay faaliyet raporunu okudu ve derneğin iki yıllık faaliyet raporu hakkında üyelere bilgiler verdi. Ardından gelir gider hesap raporu ve denetim raporları okundu ve her biri tek tek oylamaya sunuldu, oybirliği ile kabul edildi. Raporların okunup onaylanmasının ardından konuşan Çerkezköy Kuzey Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Emrullah Ataçay, “24 Kasım 2019 tarihinde gerçekleştirdiğimiz kongre sonucu görevi devraldık. Bu süre zarfında üyelerimizin iyi ve kötü gününde yanında olmaya çalıştık. Pandemi salgını nedeniyle dernek binamızı ve lokalimizi uzun bir süre kapalı tuttuk. Derneğimizi en iyi şekilde temsil etmek için olağan gayretimizi gösterip bugünkü kongremizle karşınıza çıktık. Eksiklerimiz olduysa bütün üyelerimizin affına sığınıyoruz” dedi.

ATAÇAY 4. KEZ GÜVEN TAZELEDİ

Kongrede kesin hesap bilançosu ve tahmini bütçe görüşülürken, kesin hesap bilançosu 17 bin 397 TL, tahmini bütçe ise 40 bin TL olarak belirlendi. Görüşülen gündem maddelerinin ardından denetim kurulunun ibrası ve sonra yönetim kurulu ve denetim kurulu üyelerinin seçimi yapıldı. Derneğin üç dönemdir başkanlığını özverili bir şekilde yapan kongrede aday olmayacağını ve başka bir arkadaşın aday olmasını istemesine rağmen aday çıkmayınca kongreye tek aday tek liste ile giren Emrullah Ataçay  kongreye katılan tüm üyelerin oyunu alarak dördüncü kez güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi. Emrullah Ataçay başkanlığındaki yeni yönetimde Recep Çetin, Eray Yılmaz, Serkan Keskin, Nihat Tokmak, Ali Uyar ve Ömer Eyisoy, denetleme kurulunda ise Muharrem Yılmaz, Cihan Ulusoy ve Emin Üstgel yer aldı.

EMRULLAH ATAÇAY KONGRE SONUNDA ÜYELERE TEŞEKKÜR ETTİ

Üyelere kongre sonunda teşekkür konuşması yapan Emrullah Ataçay, “Bu gün bir kongreyi daha geride bıraktık. Bugün gerçekleştirdiğimiz 8. olağan kongremiz derneğimize ve Çerkezköy’e, Tekirdağ’ımıza ve de  tüm üyelerimize hayırlı olsun. Görev süremizde dernek yönetimi ile birlikte uyum içerisinde çalışarak derneğimizi bir üst çıtaya çıkartmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Sizlerin de desteğini her zaman yanımızda hissetmemiz gerekiyor. Ülke olarak zor bir dönemden geçtik ve pandemi sürecinin önemli bir kısmını atlattık. Pandemi sürecinde yarı dönem kapalı kaldık, açık olduğumuz dönemlerde de kısıtlamalar vardı. Bu sıkıntılara rağmen çok şükür derneğimiz bugünlere geldi. Dernek olarak maddi  manevi olarak bir sıkıntı yaşamadık. Tüm üyelerimiz aidatlarını zamanında ödemelerini talep ediyor ve siz değerli üyelerimizin her zaman desteklerini bekliyoruz” dedi.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!