Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

ERMEĞAN: “FAİK ÖZTRAK’A LAF UZATANLARIN KİMLERLE YOL YÜRÜDÜĞÜNÜ CÜMLE ALEM BİLİYOR”

ERMEĞAN: “FAİK ÖZTRAK’A LAF UZATANLARIN KİMLERLE YOL YÜRÜDÜĞÜNÜ CÜMLE ALEM BİLİYOR”
CHP Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Okan Ermeğan; “Terbiye ciddi bir meseledir. Görüyoruz ki ne yazık ki bu arkadaşımız da yok. Bizler tam olarak da bu ülkenin evlatlarıyız. Biz Kuvva-i Milliyeciyiz. Faik Öztrak’ın geçmişinin, ailesinin kim olduğu ortadadır. İstiklal Madalyasına sahip bir ailenin ferdi olan Faik Öztrak’a laf uzantanların düne kadar kimlerle aynı yolda yürüdüğü, kimlerle aynı yağmurda ıslandığını cümle alem biliyor” dedi.

CHP Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Okan Ermeğan, sosyal medya hesabı üzerinden CHP Parti Sözcüsü ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak’a yönelik; “Bu toprakların evlatları değilsiniz, siz insan değilsiniz, sizin karşınızda dimdik duracağız” ifadesini kullanan AK Parti Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Sönmez’e tepki gösterdi. Ermeğan, yaptığı açıklamasında; “En büyük savaş cahilliğe karşı yapılan savaştır. Bu arkadaşımızın bir an önce yapmış olduğu yanlıştan dönerek Tekirdağ Milletvekili, Cumhuriyet Halk Partisi sözcüsü Sayın Faik Öztrak’tan özür dileyerek, bu hatasından geri dönmesini bekliyorum” dedi.

“SİYASET BÖYLE YAPILMAZ”

Ermeğan açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Çerkezköy Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Sayın Abdullah Sönmez Cumhuriyet Halk Partisi sözcümüz Sayın Faik Öztrak’a “bu toprakların evlatları değilsiniz, siz insan değilsiniz, sizin karşınızda dimdik duracağız “ demişsin. Hepimiz bu vatanın evladıyız. Siyaset böyle yapılmaz. Hakaret, küfür, aşağılama ile hiç kimse bir yere varamaz. Terbiye ciddi bir meseledir. Görüyoruz ki ne yazık ki bu arkadaşımız da yok. Bizler tam olarak da bu ülkenin evlatlarıyız. Biz Kuvva-i Milliyeciyiz. Faik Öztrak’ın geçmişinin, ailesinin kim olduğu ortadadır. İstiklal Madalyasına sahip bir ailenin ferdi olan Faik Öztrak’a laf uzantanların düne kadar kimlerle aynı yolda yürüdüğü, kimlerle aynı yağmurda ıslandığını cümle alem biliyor. Yarın bir gün tekrar çıkıp da kandırıldık demeyin! Ancak ona söyleyeceğim tek şey; Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu ülkeyi gençlere emanet etmiştir. Ahlak ve zeka ön safta yer alır. Bu hayat ancak ilim ve fen ile olur. Eğitimdir ki bir milleti ya şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır ya da esaret ve sefalete terk eder. En büyük savaş cahilliğe karşı yapılan savaştır. Bu arkadaşımızın bir an önce yapmış olduğu yanlıştan dönerek Tekirdağ Milletvekili, Cumhuriyet Halk Partisi sözcüsü Sayın Faik Öztrak’tan özür dileyerek, bu hatasından geri dönmesini bekliyorum. Saygılarımla” ifadelerine yer verdi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!