Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

ERSEÇKİN: “BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ”

ERSEÇKİN: “BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ”
İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, Çerkezköy Kapalı Pazar Yeri’ni ziyaret ederek, Pazar esnafıyla bir araya geldi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kuralına uyularak ve maskeyle gerçekleştirilen ziyarette İlçe Başkanı Erseçkin, sorunları dinledi.

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, Çerkezköy Kapalı Pazar Yeri’ne gelerek Pazar esnafını ziyaret etti. Pazar esnafının sıkıntılarını dinleyen Erseçkin, ziyaretlerini sıklaştıracaklarını ve sadece seçim döneminde değil her zaman vatandaşların, esnafın yanında olacaklarını kaydetti. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in “Memleket Masası” projesini Çerkezköy’de oluşturmayı planladıklarını ifade eden Erseçkin, “Salgın süresi boyunca esnafımızın vatandaşımızın yaşadığı sıkıntıyı biliyoruz. Bizler, iyilik için çıktığımız bu yolda problemlerin çözümü için gerekli girişimlerde bulunacağız. Birlikte konuşacak, birlikte çözüm oluşturacağız” dedi.

SORUNLARI DİNLEDİ

Pandemi süresi boyunca esnafın yaşadığı sıkıntıları dinleyen Erseçkin, sorunların çözümü için gerekli çalışmaları başlatacaklarını kaydetti. Erseçkin; “Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Koronavirüs salgınını hep birlikte atlatabilmek için büyük bir mücadele içerisindeyiz. Bu mücadelemizde sıkıntı yaşayan esnaflarımızın vatandaşlarımızın yanında olmaya çalıştık. Bizler, sizlerle birlikte ‘Daha iyi bir Çerkezköy’ idealiyle bu yola adım attık. İnşallah önümüzdeki süreçte daha güzel çalışmalar yapacağız. Sadece seçimde değil her zaman yanınızda olacağız” dedi.

“TEDBİRLİ OLALIM”

Yeni normalleşme döneminde vatandaşların ve esnafların tedbirli olması gerektiğini ifade eden Erseçkin; “Tehlike hala devam ediyor. Salgın süresi henüz bitmiş değil. İnşallah kısa sürede bu salgını atlatacağız. Bu dönemde herkes maske taksın ve sosyal mesafe kuralına uysun. Birlikte başaracağız ve aradığımız o günlere hep birlikte döneceğiz” ifadelerine yer verdi.

“SİZ ANLATACAKSINIZ, BİZ DİNLEYECEĞİZ”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ‘Memleket Masası’ oluşturma fikrini de benimsediklerini ifade eden Erseçkin; “Bizler sizlerin sorunlarını çözüme kavuşturmak amacıyla memleket masasını burada oluşturacağız. Sizlerin fikirlerini not alacak ilgili makamlara ileteceğiz. Sizler konuşacaksınız biz dinleyeceğiz” diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 3
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!