Reklamı Geç
AHMET YILDIZ
ABDULLAH ÖĞE
Tekirdağ
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$
VAHAP AKAY

ERSEÇKİN: “DURMAK YOK, SIRITMAYA DEVAM MI DİYECEKSİNİZ?”

ERSEÇKİN: “DURMAK YOK, SIRITMAYA DEVAM MI DİYECEKSİNİZ?”
İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin; “Pandemi boyunca ailesinden uzak kalma pahasına, virüsle kelle koltukta mücadele eden sağlık çalışanlarımızın yüzüne nasıl bakacaksınız? Hiç mi utanmayacaksınız? Hiç mi sıkılmayacaksınız? Yoksa kongrelerinizdeki gibi, “Durmak yok, sırıtmaya devam” mı diyeceksiniz?” dedi.
MUSTAFA ÇETİN

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, yazılı açıklamada bulundu.

DEVLET NEREDE?

Erseçkin, açıklamasında AK Parti’ye sert eleştirilerde bulundu. Maske dağıtımında sınıfta kaldıklarını belirten Erseçkin, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş’ın Tepe Camii inşaatı ziyaretinin ardından İBAN paylaşmasını eleştirdi. İlçede birçok yatırımın hayırseverlerin desteğiyle yapıldığına dikkat çeken Erseçkin; “Okulu hayırseverler yapar, camiyi hayırseverler yapar, üç kuruş birikimini vatandaş maskeye harcar. Madem bunları biz yapacaksak devlet nerede? Camiyi biz yapalım, okulu biz yapalım, siz de o koltuklarda oturmaya devam edin. Ama AK Parti bunu adet haline getirdi. Vatandaşla İBAN paylaşmak artık en büyük hobileri oldu. Nerede bir eksik yatırım olsa vatandaş yapsın, hayırsever yapsın. Milletin duygularıyla oynamaktan vazgeçin artık” dedi.

“VATANDAŞI UNUTTUNUZ”

Yatırımların Çerkezköy için yeterli olmadığını ifade eden Erseçkin; “Artık enflasyon rakamlarından dolayı güvenimizin kalmadığı TÜİK’in resmi rakamlarına göre ilçemize 10 bin 705 yeni vatandaşımız göç etti. Yeni göçler, yeni yatırımları da gerekli kılıyor. Fakat Çerkezköy’e devlet eli değmiyor. Seçim zamanı gelince kapı kapı makarna dağıtıp, çorap dağıtıp oy isteyenler seçimden sonra oy istemek için yalvardığı vatandaşını unutuyor. Hal böyle iken iktidar partisinin elleri cebinde esnaf ziyareti yapan temsilcisine soruyoruz. İlçemize son 5 yılda hayırseverlerin dışında kaç okul kazandırılmıştır? Kaç kütüphane oluşturulmuştur? Devlet Hastanesi’ne yatak sayısı ne kadar arttırılmıştır? Ve yapılanlar her yıl 10 bin göç alan Çerkezköy’ümüz için yeterli midir?” ifadelerine yer verdi.

“ÇERKEZKÖY İÇİN NE YAPTINIZ?”

Açıklamalarına şu sözlerle devam eden Erseçkin; “Sanayinin göz bebeği, ülkemizin dört bir yanından göç alan ilçemiz yapılan yanlış politikalar nedeniyle işsiz kaynıyor. İlçemizde iş bulmaktan umudunu kesenlerin sayısı işsizlerin sayısını geçiyor. Vatandaşlarımız bu haldeyken iktidar partisinin temsilcileri sadece susuyor. Evine götürecek ekmeği olmayan vatandaşlarımız için AK Parti ilçe başkanı ne yaptı? Elleri cebinde esnaf ve vatandaş ziyareti adı altında fotoğraf kareleri paylaşmakla işler olmuyor. Devlet eliyle ilçemize ne gibi yatırımlar yapıldığını açıklasınlar. AK Partili Tekirdağ milletvekilleri Çerkezköy için ne yaptı? İlçe başkanı hangi yatırım için bakanlığa gitti? Hangi yatırımı Çerkezköy’e kazandırmak için çaba gösterdi?” diye konuştu.

“DURMAK YOK, SIRITMAYA DEVAM MI DİYECEKSİNİZ?”

AK Parti Kongrelerini eleştiren Erseçkin; “Dükkanını açamayan esnafımıza, geçim derdi çeken milletimize geldi mi, “Maske, mesafe, temizlik” demeyi biliyorsunuz, parti kongreleri olunca, hepsini unutuyorsunuz. Milletimize böyle mi örnek olacaksınız? Dükkanın kapısını açtırmayıp, açlığa mahkum ettiğiniz esnafımızı, çalışanlarımızı, kongre salonlarını lebalep doldurarak mı doyuracaksınız? Pandemi boyunca ailesinden uzak kalma pahasına, virüsle kelle koltukta mücadele eden sağlık çalışanlarımızın yüzüne nasıl bakacaksınız? Hiç mi utanmayacaksınız? Hiç mi sıkılmayacaksınız? Yoksa kongrelerinizdeki gibi, “Durmak yok, sırıtmaya devam” mı diyeceksiniz?” dedi.

MEHMET KELEŞ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 5
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!