Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
17 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

ERSEÇKİN; “EL ELE VERECEK, DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”

ERSEÇKİN; “EL ELE VERECEK, DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ”
İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, partisinin 23 Şubat’ta yapılacak olan kongresinde adaylığını açıklayarak; “Hiç kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, ‘Yaratılanı severim yaratandan ötürü’ düsturuyla çalışmalarını sürdüren partimizin yapacağı kongrede adaylığımı açıklıyorum. Herkes için daha iyi bir Türkiye hayaliyle el ele verecek, daha çok çalışacağız” dedi.

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, partisinin 23 Şubat’ta yapılacak olan kongresinde başkanlık için adaylığını açıkladı. Erseçkin; “Çerkezköy’ümüz, Tekirdağ’ımız, Türkiye’miz, daha iyi bir geleceği hak ediyor. Ülkemizin fabrika ayarlarına geri dönmesi için yapılan bu kutlu yürüyüşte göreve talibiz. Parlamenter sisteme geri dönmek için yapılacak olan bu çalışmalarda İYİ Parti olarak yerimizi aldık. 23 Şubat’ta yapılacak olan kongremizle demokrasi şöleni yaşayacağız. Hiç kimseyi ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, ‘Yaratılanı severim yaratandan ötürü’ düsturuyla çalışmalarını sürdüren partimizin yapacağı kongreye tüm üyelerimiz davetlidir” dedi.

“SİYASET NASIL YAPILIR, HERKESE GÖSTERECEĞİZ”

İYİ Parti İlçe Başkanı Erseçkin, açıklamasında şu ifadelere yer verdi. 2018 yılının son aylarında genel merkez tarafından göreve getirilmesinin ardından çalışmalarına başladıklarını ve her zaman vatandaşların yanında olmaya özen gösterdiklerine vurgu yapan Erseçkin; “Seçimden seçime değil, her zaman vatandaşlarımızın yanında olduk. Çerkezköy’de çalmadığımız kapı, adım atmadığımız sokak kalmadı. Bizler hiç kimseyi ötekileştirmeden, ayrıştırmadan çalışmalarımızı sürdürdük. Yaratılanı sevdik, yaratandan ötürü. Halkın yanında olduk. Şimdi de demokrasi şöleni yaşayacağımız kongremizle Çerkezköy’de yeni bir başlangıç için yola çıkıyoruz. Partimizi iktidara taşıyacağımız bu kutlu yürüyüşte, yapacağımız kongremizle Çerkezköy’de siyaset nasıl yapılır herkese göstereceğiz. Hep birlikte Çerkezköy’ümüzü daha yaşanılabilir bir kent yapabilmek için el ele verecek, daha çok çalışacağız. Bu kutlu yürüyüşümüzde tüm parti üyelerimizi 23 Şubat’ta gerçekleştireceğimiz kongremize bekliyoruz” dedi.

“PARTİMİZİN BAŞINDA DİMDİK AYAKTAYIM”

Kongrede adaylığını açıklayan Erseçkin; “2014 yılında Genel Başkanımız Meral Akşener ile ilk karşılaşmamızda bana söylediği şu cümle vardı. ‘gözlerinin içine baktığımda kendimi senin gözlerinin içinde gördüm. Sende kendimi görmekte mutlu oldum. Bir gün bir parti kurulur ve sen bu partide bir başarı elde edersen bunu ilk keşfedenlerden olmak isterim.’ diye bir sözü vardı. Ben onun bana vermiş olduğu güç ve bana destek olan tüm arkadaşlarımın desteğiyle bugün burada partimizin başında dimdik ayaktayım. Ve bu kutlu yolda yorulmadan, uyumadan çalışmaya talibim. Hep birlikte omuz omuza, birlik ve beraberliğimiz ile ilçemizin geleceği için çalışmamız gerektiğini düşünüyor, bu kutlu davada yeniden Çerkezköy için adaylığımı açıklıyorum” ifadelerine yer verdi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 3
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!