Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
16 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

ERSEÇKİN: “MİLLETİMİZ İÇİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ”

ERSEÇKİN: “MİLLETİMİZ İÇİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ”
İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin; “Seçimden seçime değil, her zaman vatandaşımızın yanında olmaya söz verdik. Milletimiz için en iyisini yapacağız” dedi.

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, yönetimi ile birlikte TEKSİF Sendikası Çerkezköy Şubesi’ni ziyaret etti. Çerkezköy’de her vatandaşa ulaşmaya çalıştıklarını ifade eden Erseçkin; “Seçimden seçime değil, her zaman vatandaşımızın yanında olmaya söz verdik. Tüm gücümüzle, sorunları çözmek için el ele verdik. İlçemizi, ilimizi, ülkemizi daha iyi günlere hep birlikte taşımak için mücadelemizi sürdürüyoruz. İlçemizde STK temsilcileri, dernek yöneticileri, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorunların çözülmesi için çalışmalarımız sürüyor. Milletimiz için en iyisini yapacağız” dedi.

“KOLTUK İÇİN DEĞİL, HALK İÇİN VARIZ”

İYİ Parti Çerkezköy İlçe yönetimi ziyaretlerini sürdürüyor. Pandemi nedeniyle sosyal mesafe ve maske kuralına uygun olarak gerçekleştirilen ziyaretlerde vatandaşların ve esnafların sorunları dinleyen Erseçkin, son olarak TEKSİF Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Mürsel Türkkan’a bir ziyaret gerçekleştirdi. Burada pandemiden en çok etkilenen işçilerin sorunlarını dinleyen Erseçkin, sorunların çözümü noktasında her türlü desteği vereceklerini kaydetti. “Koltuk için değil, halk için varız” diyen Erseçkin; “Bütün gücümüzle milletimizin sorunlarını dinlemeye devam ediyoruz. Bir vatandaşımız çaresizlikler içerisinde yarınını düşünürken, bizler rahat uyku uyuyamayız. Milletimizin dertleriyle dertlenecek ve sorunlarını çözmek için tüm gücümüzü sahaya yansıtacağız. Koltuk için değil, seçim için değil, her zaman halkımızın yanında olacağız. Bu kapsamda bugün de sizleri ziyaret etmek ve sorunlarınızı dinlemek istedik. Sesinize ses olacağız. İnşallah kısa sürede pandemi biter ve bizlerde tıpkı eski günlerimizdeki gibi sahada hep birlikte haklarımız için haykırırız” ifadelerine yer verdi.

“İŞÇİ KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ”

Kendilerini ziyareti için Erseçkin ve yönetimine teşekkür eden Türkkan da, sahada mücadelesi için İYİ Parti İlçe Yönetimi’ni kutladı. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyaretin ardından Erseçkin, çalışmaları nedeniyle Türkkan ve yönetimini kutladı. “İşçi kardeşlerimizin yanındayız” ifadelerine yer veren Erseçkin; “Her türlü probleminiz bizim problemimizdir. Çözmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!