Reklamı Geç
AHMET YILDIZ
ABDULLAH ÖĞE
Tekirdağ
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$
VAHAP AKAY

ERSEÇKİN; “ZENGİN, MUTLU, GÜÇLÜ TÜRKİYE’Yİ BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ”

ERSEÇKİN; “ZENGİN, MUTLU, GÜÇLÜ TÜRKİYE’Yİ BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ”
İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, partinin kadın üyeleriyle bir araya geldi. Erseçkin, burada yaptığı konuşmasında, İYİ Parti’nin güçlenerek yoluna devam ettiğini belirterek; “Genel başkanımızdan aldığımız güçle, büyük Türk Milletinden aldığımız teveccühle her alanda üreten, zengin, mutlu ve güçlü Türkiye’yi birlikte inşa edeceğiz” dedi.
MUSTAFA ÇETİN

İYİ Parti Çerkezköy Kadın Politikaları Başkanlığı tarafından parti üyelerine yönelik birlik, beraberlik ve dayanışma programı düzenlendi. Düzenlenen programa katılan İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, partinin hedeflerinden ve gelecek programlarından bahsetti. “Herkes için daha İYİ bir gelecek. Önce millet, önce memleket” diyerek yola çıktıklarını belirten Erseçkin, kısa süre içerisinde daha da büyüyerek ve güçlenerek kocaman bir aile olduklarını ifade etti. Partiye katılımların artarak devam ettiğini söyleyen Erseçkin; “25 Ekim 2017’de çakılan kıvılcım, büyük ilgiyle ülkemizin tamamında yanan koca bir ateş oldu” dedi.
“KADINLARIMIZ, DAHA İYİ BİR TÜRKİYE HAYALİMİZİN TEMEL TAŞIDIR”
Erseçkin, burada yaptığı konuşmasında; “25 Ekim 2017’de tek yürek olup, hep birlikte çaktığımız kıvılcım bugün, milletimiz gösterdiği büyük ilgiyle, Türkiye’nin tamamında yanan koca bir ateş oldu. Kadınlarımız, daha İYİ bir Türkiye hayalimizin en büyük temel taşıdır. Kadınlarımızla, gençlerimizle, milletimizle birlikte ülkemizin daha huzurlu günlere kavuşacağı Türkiye’yi birlikte inşa edeceğiz. Ülkemizin içinde bulunduğu durum çözülmeyecek bir sorun değildir. Ülkemiz potansiyeli olan, yetenekleri olan gençlerimizin ışığıyla aydınlanacak, kadınlarımızın gücüyle birlikte müreffeh ülkeler arasına girecektir. Burada toplanmamızın temel amacı aramızdaki birlik ve beraberliği güçlendirmek, yaşadığımız ilçeyi daha da güzelleştirecek projeleri birlikte oluşturmaktır. Genel başkanımızdan aldığımız güçle, büyük Türk Milletinden aldığımız teveccühle her alanda üreten, zengin, mutlu ve güçlü Türkiye’yi birlikte inşa edeceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu. Sonrasında partili kadınlarla bir süre sohbet eden Erseçkin, sorunları tek tek dinledi ve notlar aldı.

MEHMET KELEŞ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!