Reklamı Geç
AHMET YILDIZ
ABDULLAH ÖĞE
Tekirdağ
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$
VAHAP AKAY

ERSEÇKİN’DEN KARNE ALAN ÖĞRENCİLERE MESAJ

ERSEÇKİN’DEN KARNE ALAN ÖĞRENCİLERE MESAJ
İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, 2020-2021 eğitim öğretim yılının ilk döneminin sona ermesi nedeniyle yayımladığı mesajında, tüm öğrencilere huzurlu bir tatil diledi.
MUSTAFA ÇETİN

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, 2020-2021 eğitim öğretim yılının ilk döneminin sona ermesi nedeniyle bir mesaj yayımladı.

“SİZLERE ÇOK ŞEY BORÇLUYUZ”

Erseçkin, yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; “Salgın hastalıklarla boğuştuğumuz bir 2020 yılını geride bırakırken, öğrencilerimizin en mutlu olduğu güne bu yıl elektronik ortamlarda tanıklık edeceğiz. 2020-2021 eğitim öğretim yılının ilk döneminin son gününde öğrencilerimiz karne almanın heyecanını yaşayacaklar. Öğrencilerimizin okul özlemiyle geçen bir eğitim öğretim yılının ilk döneminin sona ermesiyle birlikte karne heyecanı yaşayacak. Koronavirüs Salgını gölgesinde geçen bir eğitim öğretim yılının sorunsuz bir şekilde atlatılmasında fedakarlıklarıyla başarılı bir şekilde yürüten eğitimcilerimizin önemi büyüktür. Bu süreçte gayretleri ve emekleri ile pelerinsiz kahramanlarımız olan tüm idareci, öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Yoğun geçen bir ilk dönemin ardından ara tatile girecek olan öğrencilerimizi de kutluyorum. Salgında evde kalarak, zor şartlarda da olsa eğitimlerini aksatmayan öğrencilerimizin güzel bir tatili hak ettiğini düşünüyorum.  Sevgili öğrenciler, bu dönemde de derslerinizi aksatmayacağınızı ve sürekli okuyarak geleceğimizin en büyük mimarı olacağınızı biliyorum. Sizler, geleceğimizin en büyük teminatı, geleceğimize ışık tutacak, ülkemizde iyilik yolu açacak birer yolcusunuz. Bu yolculuğunuzda fedakarca sizlere yol gösterecek öğretmenlerimizi üzmeyin, ailenize karşı sorumluluklarınızı yerine getirin ve her şeyden önemlisi, sürekli okuyun. Okudukça gelişecek, iyileşecek ve kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Değerli velilerimiz, bu süreçte sizlere çok şey borçluyuz. Sizler geleceğimizin teminatı çocuklarımızın daha iyi eğitim alabilmesi için yine çok çalıştınız. Büyük bir özveri ve gayretle çocuklarımızın tablet ihtiyacının yanı sıra derslerine çalışmasında büyük bir sorumluluk gösterdiniz. Bugün sizin en mutlu gününüz. Bu mutlu günde çocuklarımızı üzmeyelim, başarının sadece karne notlarından ibaret olmadığı bilincinden hareketle, çocuklarımıza sevgimizi bir kez daha gösterelim. Geleceğimiz olan öğrencilerimizin ve onların başarısında en önemli pay sahibi şüphesiz ki fedakar öğretmenlerimizdir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi ‘Gelecek nesil sizlerin eseri olacaktır’ Bu süreçte büyük özveri göstererek, ülkemizin pelerinsiz kahramanları haline gelen öğretmenlerimize derin saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha karnelerini alan öğrencilerimizi tebrik eder, huzurlu ve sağlıklı bir ara dönem tatili dilerim” dedi.

MEHMET KELEŞ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!