Reklamı Geç
AHMET YILDIZ
ABDULLAH ÖĞE
Tekirdağ
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$
VAHAP AKAY

EYLÜL LOJİSTİK ÜÇÜNCÜ ŞUBESİNİ ÇERKEZKÖY’E AÇTI

EYLÜL LOJİSTİK ÜÇÜNCÜ ŞUBESİNİ ÇERKEZKÖY’E AÇTI
Şehiriçi ve şehirlerarası taşımacılık hizmeti veren Eylül Lojistik ve Ticaret Çerkezköy İstasyon Mahallesi’nde açılıştı. İlçeye en iyi hizmeti vermeyi amaçladıklarını belirten İşletme ortaklarından Şenol Çelik; “Çerkezköy’den dünyanın her yerine güvenli taşımacılık hizmeti sağlayacağız” dedi.
MUSTAFA ÇETİN

Gün geçtikçe büyüyen ve gelişen Çerkezköy’de yeni bir işletme daha hizmete açıldı. Gebze ve Orhanlı’da şubeleri olan ve dünyanın her yerine taşımacılık hizmeti veren Eylül Lojistik, üçüncü şubesi için de Çerkezköy’ü tercih etti. İşletmenin açılışına AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeleri de katılım gösterdi.

“ALLAH YOLUMUZU AÇIK ETSİN”

Çerkezköylülere en iyi hizmeti vermeyi amaçladıklarını ifade eden İşletme ortaklarından Şenol Çelik; “Bugün burada Çerkezköy şubemizi açmış bulunmaktayız. İnşallah yakın zamanda diğer şubelerimizi de açacağız. Herkese hayırlı olsun. Allah yolumuzu açık etsin. İnşallah ilçemize en iyi hizmetleri vereceğiz” diye konuştu.

“HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN”

Öte yandan işletme ortaklarından Adem Korkut da, güvenli taşımacılık hizmeti ile Çerkezköy’de tüm dünyaya açılacaklarını belirterek; “İlçemizin adını duyurmak ve en iyi hizmeti vermek amacıyla buraya da şubemizi açmış bulunmaktayız. Hepimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Açılışta bir konuşma gerçekleştiren AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Amiş de işletme sahiplerine hayırlı olsun dileklerini ileterek; “İlçemize böyle bir iş yerinin açılmış olması hasebiyle mutluyuz. İlçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

“ÇERKEZKÖYLÜLERİN VE BÖLGENİN HİZMETİNDEYİZ”

Eylül Lojistik Çerkezköy Şube Sorumlusu Emrecan Kabasakal da, Gebze ve Orhanlı’nın ardından üçüncü şubelerini açmanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek; “Yaklaşık 10 yıl boyunca Türkiye’nin çeşitli yerlerine taşımacılık hizmeti vermekteyiz. Güvenli taşımacılık ile Çerkezköylülerin ayağına hizmeti getirdik. Fabrika taşımacılığı, tam yük taşımacılığı, parça yük taşımacılığı, proje taşımacılığı, ADR taşımacılığı ve ADR taşımacılığı yapıyoruz. Tüm çalışmalarımızla Çerkezköy halkının ve bölge halkının hizmetindeyiz” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından ikramlar yapılarak firma gezildi.

MEHMET KELEŞ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!