Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

FEVZİPAŞASPOR’DA SAĞLAM ALTYAPI, SAĞLAM GELECEK

FEVZİPAŞASPOR’DA SAĞLAM ALTYAPI, SAĞLAM GELECEK
Çerkezköy’ün Amatör Spor Kulüplerinden Fevzipaşaspor Kulübü’nde geleceğin futbolcuları yetiştiriliyor. Azimli ve hırslı çalışmalarıyla göz dolduran minik sporcular, tecrübeli antrenörler eşliğinde antrenmanlarını sürdürüyorlar.

Bir futbol maçı kadar çekişmeli geçen Fevzipaşaspor Kulübü antrenmanlarında minik futbolcular, Çerkezköy’deki spor Kulüplerinin geleceğine umut ışığı olmaya devam ediyor. Kulüp Başkanı Kenan Topçu ve tecrübeli antrenörler Sefer İkizoğlu ve Tuna Akgüneş eşliğinde antrenmanlarını sürdüren minik sporcular azimli ve hırslı çalışmalarıyla göz dolduruyorlar.

“GELECEĞE UMUTLA HAZIRLIYORUZ”

Sağlam geleceğin sağlam altyapıda olduğuna dikkat çeken Kulüp Başkanı Kenan Topçu; “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ahlaklı, dürüst, zeki bireyler olarak gelişmesi, kendilerini geliştirmeleri için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Burada sadece spor değil aynı zamanda çocuklarımıza yardımlaşmayı, paylaşmayı da öğretiyoruz. Gençlerimizi sporun birleştirici gücüyle tanıştırıyoruz. Onlarla birlikte yaptığımız çalışmalarda ekip çalışmasını ön planda tutuyoruz. Gençlerimiz, geleceğe umut olmaya devam edecek. Sadece futbolun değil, sporun her türlü branşında birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu hakimdir. Biz burada yaptığımız antrenmanlarda öncelikle bu ruhu geliştirmeyi amaçlıyoruz” ifadelerine yer verdi.

“YETENEKLİ, KALİTELİ VE AHLAKLI SPORCU”

Topçu, Avrupa’da çocuğun küçük yaşlardan itibaren spora yönlendirildiğini belirterek; “Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve onları geleceğe umutla hazırlamak amacıyla çalışma yapıyoruz. Türkiye’de yetenekli, kaliteli ve ahlaklı sporcu yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Buradan çıkan çocuklarımız ilçemizin çeşitli spor kulüplerinde ve ulusal liglerde mücadele edecek düzeye gelecekler” ifadelerini kullandı.

MASKE VE HİJYEN KURALLARINA DİKKAT EDİLİYOR

Öte yandan her antrenman öncesi dezenfekte işlemlerinin yapıldığını ve antrenmana katılan her sporcunun ateşinin ölçüldüğüne dikkat çeken Topçu; “Bu dönemde hepimiz daha dikkatli olmalıyız. Çocuklarımızın sağlığı çok önemli. Biz de kısıtlı sayıda çocuğumuzu antrenmana alıyor ve her antrenman öncesi de çocuklarımızın ateşini ölçüyoruz. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat etmelerini söylüyoruz. Velilerimizi de kısıtlı sayıda içeri alıyoruz. Soyunma kabinlerimizi de sürekli dezenfekte ediyoruz. Sağlık hepimiz için önemli” diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!