Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

“GELECEĞE GÜVENLE BAKAN BİR KAPAKLI İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

“GELECEĞE GÜVENLE BAKAN BİR KAPAKLI İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin; “Günü kurtarma amaçlı değil gelecek vizyonunu içine alan güçlü alt yapı ile geleceğe güvenle bakan bir Kapaklı için çalışıyoruz” dedi.

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, TESKİ tarafından alt yapı çalışmalarının başladığı Erbay Caddesi ile Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kentin muhtelif noktalarında devam eden çalışmaları inceledi.

ERBAY CADDESİ’NDE ALT YAPI ÇALIŞMALARI BAŞLADI

İlk olarak Atatürk Mahallesi Erbay Caddesi’nde TESKİ tarafından başlatılan alt yapı çalışmalarını inceleyen Başkan Çetin, yetkililerden bilgi aldı. Konuyla ilgili Başkan Çetin, “Olmazsa olmazımız ‘’alt yapı’’ sorunlarımızın çözümü için Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak ve TESKİ Genel Müdürü İbrahim İçöz ile yaptığımız görüşmeler neticesinde Erbay Caddesi’nde yağmur suyu, içme suyu ve kanalizasyon hatlarının yenilenmesiyle ilgili çalışmalar başladı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak ve TESKİ Genel Müdürü İbrahim İçöz’e teşekkür ediyorum. Günü kurtarma amaçlı değil gelecek vizyonunu içine alan güçlü alt yapı ile geleceğe güvenle bakan bir Kapaklı için çalışıyoruz” dedi.

YOL YAPIM VE ONARIM ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Başkan Çetin, Erbay Caddesi’nin ardından Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kentimizin muhtelif noktalarında devam eden çalışmaları inceledi. Konuyla ilgili Başkan Çetin, “Yaşar Doğu Caddemizde yağmur suyu hattı yapımı ve Yeni Cami Caddemizde kaldırım bakım ve onarımı çalışmalarımız devam ediyor. Bahçelievler Mahallesi Hazan Sokak’ta beton yol yapım çalışmamız tamamlandı. Hayırsever Ender Koçak tarafından ilçemize kazandırılan Nazmiye-Seyfettin Koçak Ortaokulu’nun çevresinde de yol düzenleme çalışmalarımız sürüyor. Yine İsmetpaşa ve İnönü Mahallelerimiz arasında kalan derede kato çalışması gerçekleştiriyoruz” dedi.

“KENTİMİZE YAKIŞIR MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞACAK”

Son olarak Pınar Bulvarı’nda süren çalışmaları inceleyen Başkan Çetin, “İlçemizin cazibe merkezi olacak, bir yaşam alanına dönüştüreceğimiz Pınar Bulvarımızda devam çalışmaları yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldım. Çalışmaların nihayete ermesiyle bulvarımız kentimize yakışır modern bir görünüme kavuşacak” diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!