Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
24 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

GÜRKAN MANDALI ADAYLIĞINI AÇIKLADI

GÜRKAN MANDALI ADAYLIĞINI AÇIKLADI
İYİ Parti Kapaklı Gençlik Kolları Başkanı Gürkan Mandalı, 4 Aralık 2022 tarihinde yapılacak olan İYİ Parti Kapaklı 3.  Olağan Kongresi’nde başkanlık için adaylığını açıkladı.

İYİ Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı’nda gerçekleştirilen programa, İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, meclis üyesi Kazım Doğaç, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

“MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİM”

İYİ Parti Kapaklı İlçe Teşkilatının 4 Aralık Pazar günü gerçekleştireceği kongrede adaylığını açıklayan Gürkan Mandalı yaptığı açıklamada, “Ülkemizin ve milletimizin aydınlık geleceği için kurulan, Atatürk ilke ve inkılaplarını temel değeri olarak benimsemiş, Türkiye’nin ve Türk Milletinin hizmetinde olan partimiz, İYİ Parti’nin Kurulduğu günden bugüne kadar Gürkan MandaIı olarak partimize hizmet etmek için elimden gelen mücadeleyi verdim ve vermeye de devam edeceğim. Sayın Genel başkanımız Meral Akşener’in liderliğinde, 5. yılını dolduran partimiz 4 Aralık 2022 Pazar günü 3. Olağan ilçe kongremizi gerçekleştirecektir. Öncelikle ailemden ve sizlerden aldığım destek ile partimiz İYİ Parti‘yi hem Türkiye’de hem de Kapaklı’mızda iktidara taşımak için İYİ Parti Kapaklı ilçe başkanlığına aday olduğumu sizlere bildirmek istiyorum. Bayram havasında geçeceğine inandığım Aralık 2022 Pazar günü yapılacak olan kongremizde çok kıymetli Kapaklı ilçe delegelerimiz bizleri ilçe yönetimi olarak layık görüp ve bu bayrak yarışında bayrağı bizim taşımamıza karar verirlerse; Kurucu ve mevcut ilçe başkanım, çok değerli abim Yusuf Çetin’e ve yönetim kurullarına kuruluşundan bugüne kadar yaptığı hizmetler için ve bu zorlu yolda İYİ Parti bayrağını buralara kadar getirdikleri için teşekkürlerimi sunuyorum. Bilgi ve birikimlerinden faydalanmaya da devam edeceğiz. Bundan sonraki siyasi hedeflerinde başarılar diliyorum. Bayrağı mevcut yönetim kurulundan alıp, ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte İYİ Parti’yi hem Türkiye’de hem de Kapaklı’mızda iktidara taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Benim ve yönetim kurulu arkadaşlarımın alacağımız kararlarda, önceliğimiz İYİ Parti üyelerinin kabul göreceği kararlar almak olacaktır. Bu kararlara varmak için tüm üyelerimizin görüşlerini alıp onlarla gerekli istişarelerde bulunmak bizim yönetim anlayışımızın temeli olacaktır. Bizler, tüm üyelerimizi ve İYİ Parti’ye gönül vermiş herkesi yanımıza alıp, her gün çığ gibi büyüyerek birlikte yöneteceğiz” dedi.

BAŞARILAR DİLEDİ

Kongrede aday olmayacağını kaydeden mevcut başkan Yusuf Çetin, Gürkan Mandalı içimizden bir kardeşimiz ve Başkan adayı olmak istedi. Ben bu süreçte başkanlığa adaylığımı koymayacağım dolayısı ile bir tane Başkan Adayımın olması gerekirdi ve o kişi Gürkan Mandalı’dır. Kendisine ve ekibine başarılar diliyorum. Bayrağı gençlere teslim etmek gerekiyor” dedi.

"MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLACAĞIZ"

Basın mensuplarının ‘Milletvekili aday adaylığı için mi aday olmayacaksınız’ sorusu üzerine Çetin, “2023 yılında gerçekleştirilecek seçimlerde milletvekili aday adayı olma niyetimiz var. Niyet bizden gerisi Allah’tan. Çerkezköy, Kapaklı, Saray ve tüm Tekirdağ’ı milletvekili olarak en iyi şekilde temsil etmek istiyorum” diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!