Reklamı Geç
AHMET YILDIZ
ABDULLAH ÖĞE
Tekirdağ
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$
VAHAP AKAY

“GÜZEL GÜNLERİ MİLLİ DAYANIŞMA DUYGULARIMIZLA İNŞA EDECEĞİZ”

“GÜZEL GÜNLERİ MİLLİ DAYANIŞMA DUYGULARIMIZLA İNŞA EDECEĞİZ”
CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, Ramazan Bayramı mesajında “İçinde bulunduğumuz ekonomik ve idari buhrandan ülkemizi el ele çıkartıp, gelecek güzel günleri dayanışma duygularımızla inşa edeceğiz. Esnafımız, çiftçimiz, öğrencilerimiz, kadınlarımız, çocuklarımız ve ihtiyaç sahibi herkes için umutlu yarınları birlikte yaratacağız” dedi.
MUSTAFA ÇETİN

CHP Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, salgın günleri ile geçen Ramazan ayını değerlendirdiği bayram mesajında, “Dayanışmanın önemini bir kez daha kavradığımız bir Ramazan ayını daha geride bıraktık. Bayramlar, yardımlaşmanın ve dayanışmanın, huzurun, sevincin, barışın ve kardeşliğin en özel günleridir. Ancak bu yıl içinde bulunduğumuz salgın koşulları nedeniyle Ramazan Bayramı’nı buruk karşılamak zorunda kalıyoruz. Ailelerin bir araya geldiği, küslüklerin son bulduğu, mutluluk ve huzuru getiren bayramımızı bu yıl evlerimizde, sevdiklerimizle bir araya gelemeden uzaktan tebriklerle geçirmek durumundayız” dedi.

ÇOCUKLARIN YATAĞA AÇ GİRMEDİĞİ BİR TÜRKİYE

Yüceer, “Salgın koşullarında dahi bayramları gerçek anlamıyla bayrama dönüştürmek arzumuzdan,  yoksulluğa karşı mücadelemizden, toplumsal adaletin sağlandığı ve çocukların yatağa aç girmediği bir Türkiye mücadelemizden vazgeçmedik. Çünkü salgın tedbirleri kapsamında ülkemizde 250 binin üzerinde işyeri geçici olarak kapatılırken, milyonlarca vatandaşımız işsiz kaldı” ifadelerini kullandı.

İşsizliğin salgın döneminde katlandığına dikkat çeken Yüceer, “Türkiye’deki 4.5 milyon işsiz sayısına sadece 2 ay içinde yeni milyonlarca işsiz eklendi. Asgari ücretli milyonlarca vatandaşımız açlık sınırının altına itildi. Yıllarca devlete ödedikleri primlerle milyarlarca lirayı İşsizlik Fonu’nda biriktiren vatandaşımız ise bu salgın döneminde, emanet ettikleri bütçeden birikimlerinin karşılığını alamadı” dedi.

UMUTLU YARINLAR

Türkiye’nin geleceği için mücadeleye devam edeceklerini vurgulayan Yüceer, “Bütün bunlara karşı, hakka, hukuka ve adalete inancımızla içinde bulunduğumuz ekonomik ve idari buhrandan ülkemizi çıkartacağız. Gelecek güzel günleri dayanışma duygularımızla el ele inşa edeceğiz. Esnafımız, çiftçimiz, öğrencilerimiz, kadınlarımız, çocuklarımız ve ihtiyaç sahibi herkes için umutlu yarınları birlikte yaratacağız” dedi.

SAĞLIK, MUTLULUK, HUZUR, BARIŞ VE ADALET

Yüceer, Ramazan Bayramı’nın sağlıklı günlerin habercisi olması dileklerini belirterek “Ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, mutluluk, huzur, barış ve adalet getirmesi temennisi ile tüm Tekirdağlı hemşerilerimin, ulusumuzun ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

MEHMET KELEŞ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!