Reklamı Geç
AHMET YILDIZ
ABDULLAH ÖĞE
Tekirdağ
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$
VAHAP AKAY

HARÇLIKLARINI TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ’NE BAĞIŞLADILAR

HARÇLIKLARINI TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ’NE BAĞIŞLADILAR
Türk Silahlı Kuvvetleri’ni (TSK) Güçlendirme Vakfı tarafından Barış Pınarı Harekatı kapsamında harçlıklarıyla vakfa bağış yapan Gülerçin Koleji öğrencilerine bronz madalya takdim edildi. Bronz madalya öğrenciler adına Okul Kurucusu Sait Bülent Gülerçin ve Okul Müdürü Ömer Kürklü’ye teslim edildi.
MUSTAFA ÇETİN

Türk Silahlı Kuvvetleri’ni Güçlendirme Vakfı tarafından Barış Pınarı Harekatı kapsamında vakfa bağışta bulunan Gülerçin Koleji öğrencilerine, bronz madalya takdim edildi. 

“TEK AMACIMIZ TSK’YI GÜÇLENDİRMEK”

TSK’nın ihtiyaç duyduğu savunma araçlarını geliştirmek için katkıda bulunmak üzere faaliyetlerde bulunan TSK Güçlendirme Vakfı'na Gülerçin Koleji öğrencileri tarafından bağış yapıldı. Vakfın tanıtımı amacıyla Kaymakamlık makamında Onursal Başkan İlçe Kaymakamı Selami Abban, Fahri Tanıtım Kurulu Başkanı Öğretmen Halis Can Kara, Genel Sekreter İşadamı Serkan Karagöz ve yönetim kurulu üyesi İşadamı Ahmet Çetin’in katılımıyla program düzenlendi. Programda konuşan İlçe Kaymakamı Atilla Selami Abban vakfın kuruluş amacını şu sözlerle anlattı; “Yaklaşık 1 yıl önce kurduğumuz TSK Güçlendirme Vakfı Çerkezköy temsilciliğinde bağışları kabul etmeye devam ediyoruz. Tek amacımız Milli Savunma Bakanlığı’nın araç-gereç ihtiyacını karşılamak. Bu yapılan yardımların hepsi ülke savunmamızla ilgilidir. Çünkü ülkemizin çok ciddi bir coğrafi konumu var. İki kıta arasında yer alan ülkemizin savunmasını güçlendirmek amacıyla bu tür bağışlara ihtiyaç duyuyoruz. Desteklerinizi bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

“KENDİ SİLAHLARIMIZI KENDİMİZ ÜRETİYORUZ”

Destek olanlara teşekkür eden Genel Sekreter İş Adamı Serkan Karagöz ise; “Gerçekten TSK Güçlendirme Vakfı çok önemli. Ülkemizin etrafında yanan ateşleri gördükten sonra savunmamızın önemini bir kez daha anlıyoruz. Şu anki yapılan Suriye savaşına ülkemiz çekilmeye çalışılıyor. TSK Güçlendirme Vakfı olarak yüzde 70 oranında kendi silahlarımızı yapıyoruz. Bu Suriye savaşının bize üretimde şöyle bir katkısı oldu. Artık kendi silahlarımızı kendimiz üretiyoruz, bundan dolayı gurur duyuyoruz. Burada olmaktan, sayın kaymakamımla birlikte çalışmaktan gurur ve onur duyuyorum. Katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

“SAVUNMADA NE KADAR GÜÇLÜ OLURSAK ÜLKEMİZ DE O KADAR GÜÇLÜ OLUR”

Yönetim Kurulu Üyesi İşadamı Ahmet Çetin ise bir ülkenin savunmasının güçlü olması gerektiğini ifade ederek; “Bu vakıf savunma sanayimizi güçlendirmek için kurulmuştur. Hiç kimsenin bir karış toprağında gözümüz yok. Suriye’ye girmemiz, oranın toprak bütünlüğünü korumak ve topraklarımızı güvence altına almak. Savunmada, orduda ne kadar güçlü olursak ülkemiz de o kadar güçlü olur. Bu vakfa destek olan herkes ülke savunmasına da destek oluyor. Bunun bilincinde hareket edelim” diye konuştu.

“ÜLKEMİZİN GELECEĞİ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Yapılan bağışların öneminden bahseden İlçe Kaymakamı Atilla Selami Abban, yaptığı konuşmasında; “Biz TSK olarak tanıtımı yapıyoruz. Kapı kapı dolaşıp bağış toplamıyoruz. Değişik etkinliklerle TSK’yı tanıtıyoruz. Bu yapılan bağışlar ülkemizin güçlenmesi adına önemli bir adım. Ordumuzun kendi silahlarını yapmasıyla ülkemiz daha da güçlenmiştir” ifadelerine yer verdi. Gülerçin Koleji Kurucusu Sait Bülent Gülerçin, bağışa destek olan öğrencilere teşekkür ederek, kendilerini onurlandıran TSK Vakfı temsilcilerine de ayrıca teşekkür etti.

 

MEHMET KELEŞ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!