Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
23 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

“HER YERDE YANDAŞ, HER İŞTE SAHTELİK VAR”

“HER YERDE YANDAŞ, HER İŞTE SAHTELİK VAR”
CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez; “Her yerde yandaş, her işte bir sahtelik var. İş böyle olunca bir gün Ayasofya, bir gün Muharrem İnce, bir gün sayın Akşener’e ‘evine dön’ çağrısı ortaya çıkarılıyor” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, yönetim toplantısı öncesinde basın mensupları ile bir araya geldi. Gündeme dair açıklamalarda bulunan Dönmez, Millet İttifakı partilerinden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e ‘Evine dön’ çağrısı ile CHP’den ayrılarak yeni parti kuracağı öne sürülen Muharrem İnce’yi değerlendirdi.

“PARTİMİZE, ÜLKEMİZE HAYIRLI OLSUN”

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, yönetim kurulu toplantısı öncesi gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu Dönmez, açıklamasında şunları söyledi; “25-26 Temmuz tarihlerinde yapılan CHP 37. Olağan Genel Kurulu’nda genel başkanlığa yeniden Kemal Kılıçdaroğlu seçilmiştir. Partimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyoruz. Parti meclisine seçilen Tekirdağ milletvekillerimiz Faik Öztrak ve Candan Yüceer’i de bir kez daha tebrik ediyoruz. Ayrıca parti sözcülüğüne devam eden ve Ekonomi Politikaları ve İşveren Sendikalarından Sorumlu MYK üyesi olan Faik Öztrak’ı ayrıca tebrik ediyor, başarılar diliyoruz” dedi.

“PARTİMİZİN ÜZERİNDE ÇEŞİTLİ OYUNLAR OYNANIYOR”

Gündeme ilişkin açıklamalarını sürdüren Dönmez; “Bugün partimizin üzerinde çeşitli oyunlar oynanıyor. Millet ittifakının amiral gemisi olan partimiz içinde yapay krizler çıkarılmaya çalışılmakla birlikte, İYİ Parti Genel Başkanına da teklifler yapılarak millet ittifakını bozma hedefi yürütülüyor. Bütün bu ayak oyunları erimekte olan iktidarın boşuna çabalarıdır. Hızla dibe vuran ülke ekonomisinin gündemden düşürülmesi için yapay gündemler yaratılıyor. Hele hele Hazine ve Maliye Bakanına durup dururken verilen büyük destek çok komik oldu. Ekonomide ters giden bir şeyler mi var ki, böyle bir destek gereksinimi doğdu?” ifadelerini kullandı. 

“HER YERDE YANDAŞ, HER İŞTE SAHTELİK VAR”

TÜİK verilerinin gerçeği yansıtmadığını belirten Dönmez, “Cumhuriyet tarihinde ilk kez işsiz sayısı çalışan sayısını geçti. Bu arada yeni bir mucize yaratıldı. TÜİK verilerine göre hem iş gücünde hem işsizlik sayısında azalma oldu. Bizlerin zekası ile açıkça alay ediliyor. Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığına, Başkan Yardımcısı Cahit Şirin atandı. Cahit Şirin geçtiğimiz yılın haziran ayında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın Özel Kalem Müdürü Elif Esen’le evlendi. Çiftin nikah şahitliğini de sayın Erdoğan ve eşi sayın Emine Erdoğan yaptı. Her yerde yandaş, her işte bir sahtelik var. İş böyle olunca bir gün Ayasofya, bir gün Muharrem İnce, bir gün sayın Akşener’e ‘evine dön’ çağrısı ortaya çıkarılıyor. Dünyada ekonominin buzdolabı satışları ile ölçüldüğü tek ülke olmayı başardık. Bu iktidarı yolcu edecek en önemli etkenlerden biri de ekonomik durumdur. Bunu bildikleri için çeşitli yalanlar ve ayak oyunları ile ülke gündemini değiştirmektedirler. Bu oyunlara asla gelmeyeceğiz. Adil bir toplum için mücadele etmeye devam edeceğiz. Hak, hukuk, adalet için verdiğimiz mücadeleyi baltalamak için yapılan ayak oyunlarını iyi saptayıp karşı duracağız. Gün bölğnme değil, birleşme günüdür. Gerek ülke bazında gerekse parti içi çalışmalarımızın ana teması budur” diye konuştu.

“TEK HEDEFİMİZ İKTİDAR OLMAK”

Çerkezköy’de çalışmalarını yoğunlaştıracaklarını söyleyen Dönmez “Mahalle mahalle çalışma yapacağız. Neler yapabiliriz, Çerkezköy’ü daha fazla nasıl geliştirebiliriz bu konularda vatandaşlarımız dertlerini, taleplerini dinleyeceğiz ve belediye başkanımıza ileteceğiz. Çerkezköyümüzün daha iyi hizmet alması için elimizden geleni yapacağız. Biz zaten bunun için görevdeyiz” diye konuştu. Tek hedeflerinin bundan sonraki seçimde iktidar olmak olduğunu kaydeden Dönmez “Bu yolda ilerlemeye devam edeceğiz” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 2
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!