Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

HERKES EV SAHİBİ OLACAK

HERKES EV SAHİBİ OLACAK
Çorlu’nun en gözde yerleşim yerlerinden olan Muhittin Mahallesi’nde iş insanı İsa Acar ve Mehmet Arslan tarafından açılan Varna Emlak Ofisi’nde fırsat daireleri yeni sahiplerini bekliyor. 0.79’dan başlayan faiz oranıyla yeni ev almak isteyenler için cazip fırsatlar sunan firma, geniş emlak portföyü ile hizmete açıldı.

Çorlu’da açılan Varna Emlak Ofisi, ev sahibi olmak isteyenlere cazip kredi oranlarıyla ev sahibi yapmayı amaçlıyor. İş insanı İsa Acar ve Mehmet Arslan tarafından açılan iş yeri, geniş emlak portföyü ile müşterilerinin bütçesine göre en uygun daireler ve arsalar sunuyor.

“KRİZDEN AYNI ZAMANDA FIRSAT DOĞAR”

İnşaat sektöründe uzun yıllar çalışan ve son olarak büyük firmalarda yöneticilik yapan ve 1 yıldır da emlakçılık sektöründe çalışan Varna Emlak Ofisi Ortağı İş İnsanı İsa Acar, herkesi ev sahibi yapmak istediklerini ifade etti. Acar: “Herkesi ev sahibi yapma gibi bir hayalimiz var. Şu anda da daire fiyatları normal seviyeye geldi. 0.79’dan başlayan kredi oranlarıyla her vatandaş ev sahibi olabiliyor. Krizden fırsat doğuyor. Daireler tam seyir halinde. Uygun fiyatta. Fahiş fiyatlar artık yok. Burada daireler daha uygun” ifadelerine yer verdi. Aynı zamanda tamirat ve tadilat işlemlerini de yaptıklarını ifade eden Acar: “Yakın zamanda araç alım satımı da yapacağız. Herkesin uygun fiyattan daire araç sahibi olabilmesi için bizler elimizi taşın altına koyduk. Tüm vatandaşlarımızı iş yerimize bekliyoruz” dedi.

“TEKRAR HAREKETLENECEK”

Emlak piyasasında yaşanan son durumlar hakkında da bilgi veren Acar, Koronavirüs’ten dolayı sektörde daralma olduğunu belirterek; “Koronavirüs’ün emlak piyasasına hem artısı hem eksisi var. 2020 yılı elaketlerle başlayan bir yıl oldu. Şu anda koronavirüsten dolayı dünyanın sonu geldiğine inananların çoğu malını satıp yemek istiyor. Yatırımcı da ev alma telaşında. Bu yüzden hem artısı hem eksisi var” dedi. Emlak sektörünün şimdilik durgunluk gösterdiğini ifade eden Acar, İstanbul’da da yasağın kalkması durumunda yeniden hareketlilik kazanacağını ifade etti.

“GÜVENE DAYALI EMLAKÇILIK”

“Güvene dayalı emlakçılık” sektörü oluşturmak istediklerini ifade eden İş yeri Ortağı Mehmet Arslan da; “2017 yılında emekli olmamızın ardından emlakçılık işine girme kararı aldık. Ortağım İsa beyle bu dükkanımızı açtık ve kısa sürede Çorlu’dan birçok müşterimiz oldu. Bizim amacımız bu sektörde ‘Güven’ duygusunu en üst seviyede tutmak. Güvene dayalı emlakçılık yapıyoruz biz. Herkes ev sahibi yapmak istiyoruz. Bunun için de müşterilerimizin kendisini evinde hissedebileceği bir ortam oluşturmak istedik. İş yerimizi de ona göre dizayn ettik. Son  derece ferah ve güzel bir iş yeri olduğuna inanıyorum. Tüm vatandaşlarımızı iş yerimizi görmeye bekliyoruz. Geniş portföyümüzle tüm halkımızın hizmetindeyiz” dedi.

HEM EKONOMİYE HEM İSTİHDAMA KATKI

İş yerinde 5 kişi çalışan ve ülke istihdamına ve ekonomisine de katkı sağlayan Varna Emlak Ofisi, geniş ve ferah alanlarıyla tüm Çorlululara en iyi hizmeti vermek amacıyla faaliyetlerini sürdürüyor. Yakın zamanda araç alım satımına da başlayacaklarını ve istihdama ve ekonomiye daha fazla katkı sağlamak istediklerini ifade eden Arslan; “Ülkemizin gelişmesi, büyümesi, canlanması ve insanlarımızın ev, araç sahibi olması için bizler elimizi taşın altına koyduk. En iyi hizmeti vermek için yola çıktık. Herkesi iş yerimize bekliyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 3
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!