Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

İKİ AY SONRA SOKAĞA ÇIKAN VATANDAŞLAR: “ALLAH DEVLETİMİZE ZEVAL VERMESİN”

İKİ AY SONRA SOKAĞA ÇIKAN VATANDAŞLAR: “ALLAH DEVLETİMİZE ZEVAL VERMESİN”
Koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkmaları yasaklanan 65 yaş üzeri vatandaşlar, bugün ilk kez sokağa çıktı. Saat 11:00 itibari ile sokaklara çıkan vatandaşlar 2 aydır tedbirlere uyduklarını belirterek; “İki aydır evdeyiz, tedbirlere uyuyoruz. Allah devletimize zeval vermesin, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan Allah bin kere razı olsun” dediler.

Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında 21 Mart tarihinde sokağa çıkmaları yasaklanan 65 yaş üstü vatandaşlar bugün ilk kez sokağa çıktılar. Çerkezköy’ün dört bir yanında evlerine yakın mesafede sokağa çıkan vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’ya salgın karşısında gösterdiği çaba nedeniyle teşekkür ettiler.

“DEVLETİMİZİN ALDIĞI ÖNLEMLERİ ÇOK YERİNDE BULUYORUM”

Çerkezköy’de yaklaşık 2 aydır evde olduğunu ve salgın bitene dek tedbirlere uymaya devam ettiğini belirten 82 yaşındaki Memet Aslan; “Çok mutluyum. Allah devletimizden razı olsun. Bizler devletimiz ne derse onu yapacağız. Evde de önlemlerimizi aldık, dışarıda da önlemlerimizi alarak sokağa çıktık” ifadelerine yer verdi. 70 yaşındaki Salim Ertunç ise; “Hastalığımız yok. Şu an çok şükür iyiyiz. Devletimizin aldığı önlemleri çok yerinde buluyorum. Bugün hava güzel, dışarıda olduğumuz için mutluyuz” dedi. 65 yaşındaki Hurşit Çevik ise; “Eczanelerden ilaçlarımız eve kadar geliyor. İhtiyaçlarımız karşılanıyor. Devlet her türlü yanımızda oluyor. Allah devletimizden razı olsun” diye konuştu.

“ALLAH, CUMHURBAŞKANIMIZDAN RAZI OLSUN”

67 yaşında olan İlhami Bulut ise, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ederek; “Bu hastalık başımıza bela oldu. 2 aydır evdeyiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Sağlık Bakanımızın söylediği tedbirlere uyuyoruz. Şu an bize çarşıya çıkma izni verildi. Şu an çok mutluyuz, çarşılar temiz. Allah Cumhurbaşkanımızdan razı olsun. Kendisi dünya lideri. Fakiri, fukarayı doyuran bir lider” dedi. 71 yaşındaki Hüseyin Bayoğlu ise; “Bize verilen bu izinle birlikte komşularımızı gördük. Allah Recep Tayyip Erdoğan’ı başımızdan eksik etmesin. Benim ömrümden alıp ona versin. Tayyip beye kurban olurum. Onunla gurur duyuyorum. Dışarı çıktığımız için mutluyuz. İnşallah kısa zamanda eski günlerimize döneceğiz” dedi

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 1
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!