Reklamı Geç
AHMET YILDIZ
ABDULLAH ÖĞE
Tekirdağ
19 Mart, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.33
  • EURO
    35.11
  • ALTIN
    2235.1
  • BIST
    8733.2
  • BTC
    63605.13$
VAHAP AKAY

İKİZOĞLU: “ASİLİ, YEDEĞİ, GÖNÜLLÜSÜ HEP BİRLİKTE ÇALIĞACAĞIZ”

İKİZOĞLU: “ASİLİ, YEDEĞİ, GÖNÜLLÜSÜ HEP BİRLİKTE ÇALIĞACAĞIZ”
CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları olağan kongresi, parti binasında yapıldı. Kongrede tek aday olan Gülşah İkizoğlu, CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’na seçildi. Kongrede bir konuşma yapan İkizoğlu: “Çerkezköy’ümüz için partili partisiz tüm kadınlarımız ile farkındalık yaratacak ve faydalı olacak çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Asili yedeği gönüllüsü hep birlikte bir olarak çalışacağız” dedi.
MUSTAFA ÇETİN

CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Olağan Kongresi 16 Şubat Pazar Günü 14:00-17:00 saatleri arasında parti binasında gerçekleştirildi. Kongrede tek aday olarak giren Gülşah İkizoğlu, CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları başkanlığına seçildi.

“EVLERE GİREN ANAHTARLAR SİZLERSİNİZ”

Kongreye CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, CHP Tekirdağ İl Kadın Kolları Başkanı Nurten Yoltar, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı. Kongrede ilk olarak divan heyeti oluşturuldu. Divana; Emine Demir, Asuman Comart, Tuğba Fıçıcı seçildi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede bir konuşma gerçekleştiren CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun: “Demokrasinin güzelliği bu. Artık kendi yöneticilerimizi kendimiz seçiyoruz. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün sizlere verdiği seçme ve seçilme hakkı ile başkanınızı bugün kendiniz seçeceksiniz. Bu çok güzel bir şey. Avrupa’da birçok ülkede bu uygulama yokken, Türkiye’de kadınlarımızın seçme ve seçilme hakkını kullanması çok güzel bir uygulama. Kadınlarımız, davranışlarıyla, duruşlarıyla herkese örnek oluyor. Bizler için de kadınlarımızın ve gençlerimizin önemi büyüktür. Çünkü evlere giden anahtarlar sizlersiniz. Her türlü sıkıntıları ve çözümlerini bilen sizlersiniz. Sizlerin yaşadıkları ülkeyi yönetenlere yol gösterici olacaktır” ifadelerine yer verdi.

“CHP YÜZDE 55’LERİ GÖRDÜ”

Tekirdağ’da yapılan anket sonucunu partililerle paylaşan Aygun: “Tekirdağ’da yapılan bir ankette CHP yüzde 55’leri gördü. AK Parti yüzde 30’ların altına indi. CHP ve İYİ Parti’ye müthiş bir sempati var. Önümüzdeki seçimlerde de parlamenter sistemin gelmesi muhtemel. İYİ Parti’nin vekillerinin az olmasına rağmen bizler onların yanındayız, asla onları ezdirtmeyiz. Çerkezköy’e gelirsek; burası Türkiye mozaiği. Sizler de burada güzel çalışmalar yapıyorsunuz. Yerel seçimlerde güzel bir başarı yakalandı. Bu yereldeki başarımız genele de yansıyacak. Elinizden geleni yapacağınızdan şüphem yok. Birlik, beraberlik içerisinde başarıyı yakalayacağımızı düşünüyorum” dedi. CHP Çerkezköy teşkilatına da yeni bir bina kazandırma amaçları olduğunu ifade eden Aygun: “Yakın zamanda ilçemize, teşkilatımıza yakışır bir bina kazandırmayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.

“HER TÜRLÜ FİKRİNİZİ BİZLERLE PAYLAŞABİLİRSİNİZ”

Sonrasında CHP Tekirdağ İl Başkanı Nurten Yoltar, kongrenin hayırlı olmasını dileyerek, yeni yönetime de başarılar diledi. Ardından CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, yereldeki başarının genele yansıyacağını ifade ederek; “Cumhuriyet Halk Partisi bizim evimiz. Burada çok güzel işleri hep birlikte başaracağız. Her türlü fikrinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Bir araya gelirsek çok güçlü olacağımıza inanıyorum. Partimize sahip çıkalım. Bu iktidardan kurtulmak için elimizden geleni yapacağız. Buraya fedakarlık yaparak gelen tüm partililerimize teşekkür ediyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk bizlere seçme ve seçilme hakkı verdi. Fakat görüyoruz ki karar alıcı mercilerde kadınlarımız eksik. Ama bizim partimizde kadınlarımızın rolü daha fazla. Liyakat sistemi var bizde. O yüzden çalışmaya devam edelim. Tek düşüncemiz iktidar olmak. Genel iktidara çok kısa zamanda geçmek istiyoruz. Hepinize çok teşekkür ediyorum geldiğiniz için” şeklinde konuştu. Ardından CHP Çerkezköy İlçe eski Başkanı Engin Camcı da tüm partililere teşekkür ederek, yeni yönetime başarı dileğinde bulundu.

“HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ”

Seçim öncesi bir konuşma yapan İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülşah İkizoğlu da; “13 Ekim 2018 tarihinde görevimize başlarken belirttiğimiz gibi çalışmalarımızı büyük bir heves, heyecan ve sizlerden aldığımız güç ile yaptık. 31 Mart 2019 yerel seçim sürecinde ilçe yönetimimiz, ilçe gençlik kollarımız ile birlikte koordineli çalışarak Çerkezköy’ümüzün 10 mahallesinde çalmadığımız kapı, sıkmadığımız el bırakmadık. Kadın olmanın gücü ile partili partisiz tüm hemşehrilerimize ulaşmaya çalıştık. Belediye başkanımız sayın Vahap Akay ile yaklaşık 4 aylık süre içinde her gün 3 ev ziyareti yapıp kadınlarımıza başkanımızın 5 yıllık çalışmalarını ve yeni 5 yıl için planlanan çalışmalarını anlatma fırsatı bulduk. Hemşehri dernekleri ve sivil toplum kuruluşlarının düzenledikleri etkinliklere katıldık milli bayramlarımız ve özel günlerde yapılan etkinliklere katılım sağladık. 31 Mart 2019 yerel seçimlerdeki başarımızın mutluluğunu yaşarken tekrar edinmesini karar verilen İstanbul seçimleri için Silivri ve Çatalca’nın ilçemize yakın köylerinde ilçe yönetimi ve gençlik kolları yönetimi ile aynı Çerkezköy’de yaptığımız gibi kapı kapı gezerek İstanbul zaferinde pay sahibi olduk. Yeni dönemimizde de kadın olmanın gücü ile el ele birlik beraberlik içinde Cumhuriyetimizin ve partimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere vermiş olduğu haklar ile varlığımızı toplumun her alanında başarıyla sürdürmeye kadınların sesi olmaya ve bir araya gelerek gönül köprüleri kurmaya devam edeceğiz. Çerkezköy’ümüz için partili partisiz tüm kadınlarımız ile farkındalık yaratacak ve faydalı olacak çalışmalar yapacağımıza inanıyorum. Asili yedeği gönüllüsü hep birlikte bir olarak çalışacağız. Göstermiş olduğunuz ilgi ve katılımınız için hepinize teşekkür ediyor saygılar sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

YÖNETİM KURULU LİSTESİ

Konuşmaların ardından seçime geçildi. Seçimde tek aday olan Gülşah İkizoğlu, CHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı olurken, yeni yönetim şu isimlerden oluştu; Yönetim Kurulu Asil: Seher Ağagündüz, Neriman Bayram, Hülya Girgin, Elif İnci, Şadiye İşcan, Ebru Karaman, Bilgay Korkmaz, Gamze Özkök, Nurdan Tezcan, Dilek Tezgel. İl delegeleri ise; Seher Ağagündüz, Güliz Akay, Canan Aslan Özbakır, Neriman Bayram, Elif Buzkuş, Asuman Comart, Yağmur Çaylak, Banu Çelebi, Buse Çiftçi, Ayfer Dönmez, Tuğba Fıçıcı, Hülya Girgin, Aysun Gülen, Meral Güvenç, Gülşah İkizoğlu, Elif İnci, Ezgi İpek, Şadiye İşcan, Nurcan Karaca, Sebahat Karakaş, Ebru Karaman, Nilgün Katuç, Bilgay Korkmaz, Gamze Özkök, Fatma Neşe Sezer, Emel Şencan, Aslıhan Şişman, Nurdan Tezcan, Dilek Tezgel, Necla Yamçiçi.

MEHMET KELEŞ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!