Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

“İSPATLANIRSA ADAYLIKTAN ÇEKİLİRİM”

“İSPATLANIRSA ADAYLIKTAN ÇEKİLİRİM”
CHP Kapaklı İlçe Kadın Kolları Başkan Adayı Deniz Bilge, başka bir partiye üye olduğu konusunda çıkan söylentilere cevap verdi. Böyle bir durumun ispat edilmesi durumunda adaylıktan çekileceğini söyleyen Bilge, başka partiye üye olmak bir yana; sandık görevlisi sorumluluğunu bile Cumhuriyet Halk Partisi harici bir partiden almadığını söyledi. Deniz Bilge ayrıca, 16 Şubat’ta gerçekleşecek olan CHP Kapaklı İlçe Kadın Kolları 3. Olağan Kongresine tüm Kapaklılı kadınları davet etti

Yapmış olduğu açıklamalara kendini tanıtarak başlayan CHP Kapaklı İlçe Kadın Kolları Başkan Adayı Deniz Bilge, ‘’1983 Doğumluyum. Edirneliyim. Evli ve 1 çocuk annesiyim. Uzun yıllar özel sektörde görev aldım. Çalışma hayatımla paralel olarak Lisans eğitimimi devam ettirdim. 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Meclis üyesi listelerinde yer aldım. 28. sırada yer almama rağmen sıralamama takılmadan bu listede yer almanın benim için büyük bir onur ve gurur olduğu bilinciyle hareket edip her daim en önde partimi desteklemeye çalıştım.’’ dedi.

İNANCIM VE HEYECANIM ÇOK YÜKSEK

Seçim döneminde ekip arkadaşlarıyla verdikleri mücadele neticesinde Cumhuriyet Halk Partisi’ne daha fazla şey katabileceğini fark ettiğini belirten Bilge, ‘’Buna hem inancım çok yüksek hem de heyecanım çok yüksek.

Tüm bu yaşadıklarım ve inandıklarım doğrultusunda partimin 16 Şubat’ta yapılacak olağan kadın kolları ilçe seçiminde Kadın Kolları Başkanı Adayı olarak üyelerimizin, örgütümüzün ve siz değerli basının karşısındayım.’’

 

SABIRLI, HEVESLİ VE MÜCADELECİYİM

Cumhuriyet Halk Partisi için mücadele etmiş, görev ve sorumluluk almış önceki dönem tüm kadın kolları başkanlarına teşekkür eden Deniz Bilge, ‘’Göreve talip olma amacım birilerini eleştirmek, birilerine karşı kırıcı bir yarış içerisine dahil olmak değil, sadece bu bayrağı devralmak. Ve devraldığım takdirde çok daha ilerilere götüreceğime olan inancım. Ben karakter olarak çok sabırlı, çok hevesli ve çok mücadeleci biriyim. Hedeflerim vardır her daim ve o hedeflere ulaşmak  için gecemle, gündüzümle mücadele etmekten asla vazgeçmem.

 

KADINLAR ÖRGÜTLENMEK ZORUNDADIR

Ben Cumhuriyete, Atatürk ilke ve inkılaplarına inanmış biri olarak Kadınların hayat dinamikleri içerisinde çok daha etkin, çok daha ön planda yer almasına inanan biriyim. Bu aynı zamanda benim siyasi önceliklerimin de başında geliyor. Kadının siyasetteki varlığını tescil etmek için, partili tüm kadınlarımızdan alacağım destekle örgütlü bir güç olarak hakkımız olan cinsiyet kotamızı her kademede uygulatmak ve bunun mücadelesini vermek en öncelikli hedefimdir. Sadece seçim zamanında broşür, parti açıklamalarını dağıtan kadın imajını kaldırıp, CHP’de kadınlarımızın gerekli önemi ve değeri görmelerini sağlamak ana görevimdir. Kadınlar kendi başlarına hem evlerde hem sokakta hem de kamusal alanda gelecekleri için ekonomik ve siyasal alanda örgütlenmek zorundadır. Örgütlenmenin, özgürlüklerin çatı adresi de CHP’dir. Kadın hakları konusunda yerimizi ve sözümüzü daha da yükselterek başlatacağımız mücadelede Türkiye’nin kazanımlarını geri alma adımlarını kararlılıkla, yılmadan, bir an bile ümitsizliğe kapılmadan hep birlikte atacağız. Kapaklı’da yaşayan 57.000 üzerinde kadın nüfusu var. Ben kapı kapı gezerek; kadınların öncelikle kendileri ve çocuklarının geleceği için vereceğimiz mücadeleye ortak olmaları bu sürecin içerisinde bulunmaları için uğraşacağım. Bunun için Büyükşehir Belediyesinden de, Kapaklı Belediyesinden de, Kent konseyinden de, Halk Eğitim Merkezi gibi tüm ilçe paydaşlarından yararlanacağız. Hiçbir kapıyı aşındırmaktan çekinmem. Örgütlenmek kadar önemsediğim bir mesele yok. Örgütleneceğiz. Örgütlenmek zorundayız. Bu örgütlenmenin de sayısız yöntemi var. Bir olacağımız, birlik olacağımız organizasyonlar düzenleyeceğiz. Tartışacağız, fikirler üreteceğiz. Bu toplantıları, organizasyonları İl Kadın Kolları ile beraber Tekirdağ geneline de yayacağız. Öncelikle komşu ilçelerimiz ile her daim koordineli hareket etmek istiyorum. Bunu da gerçekleştireceğimize inancım sonsuz.’’ dedi.

 

KARARLARIMI HÜR İRADEMLE ALIYORUM

‘’Tabi demokrasinin gereği olarak Cumhuriyet Halk Partisinde her daim seçim kültürü mevcut.  Bu seçim süreçlerinde de bir takım yanlış anlaşılmalar, bir takım olumsuz yönlendirmeler yaşanıyor. Bunlar ile ilgili de birkaç cümle kurmak istiyorum.’’ ifadeleriyle konuşmasını sürdüren Deniz, ‘’Birilerinin yönlendirmesi ile adım attığımı söyleyenler mevcut; ben iş hayatı olan, kendi ayakları üzerinde duran ve tüm bunları yaparken de bir çocuk yetiştiren bir anneyim. Bugüne kadar almış olduğum tüm kararları kendi hür iradesi ile alan ve sonuna kadar bunların arkasında duran biriyim. Yerel Seçimlerde 28. sırada olmama rağmen partimin belediye başkan adayını sonuna kadar desteklemiş biriyim. Vermiş olduğum bu desteği kişisel olarak algılayanlar olduğunu görüyorum ama bugün kadın kolları başkanlığına aday olmam tüm bu mücadeleyi kişiler için değil partim için verdiğimin en büyük kanıtı olmuştur diye düşünüyorum.’’ dedi.

 

SÖYLENTİLERE CEVAP VERDİ

Başka partilere üye olduğu yönünde çıkan söylentilere de cevap veren Deniz Bilge, ‘’Bunu iddia edenlere sadece şunu söylemek istiyorum bırakın başka partiye üye olmayı, bugüne kadar defalarca görev aldığım “sandık görevlisi” sorumluluğunu bile Cumhuriyet Halk Partisi hariç herhangi bir parti için aldığımı ispat ederler ise hemen bugün adaylıktan çekileceğime sizlerin ve örgütümün önünde söz veriyorum.’’ ifadelerini kullandı.

 

KAYBEDEN KAZANANIN YANINDA OLMALI

‘’Diğer Kadın Kolları Başkan Adayımız Ersin Hanımı da öncelikle medeni cesaretinden dolayı tebrik ediyorum, kendisine başarılar diliyorum.’’ diyen Deniz Bilge, ‘’Öncelikle kazanan CHP olmalı. Bütün adaylar, demokratik bir çerçevede emeğe omuz atmadan yarışmalı. Kaybeden kazananın yanında olmalı. Herkesin bir ve beraber olup, demokrasinin bütün renklerini sergileyeceği, diğer kongrelere örnek temsil edecek bir kongre olmasını temenni ediyorum. Tüm Kapaklılı kadınları da kongremize davet ediyorum.’’ ifadeleriyle açıklamasını sonlandırdı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!