Reklamı Geç
AHMET YILDIZ
ABDULLAH ÖĞE
Tekirdağ
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$
VAHAP AKAY

İYİ PARTİ İL BAŞKANI ALKAYA: “İYİ PARTİ’DEN NE TERÖR NE MAFYA SEVİCİLİĞİ ÇIKMAZ”

İYİ PARTİ İL BAŞKANI ALKAYA: “İYİ PARTİ’DEN NE TERÖR NE MAFYA SEVİCİLİĞİ ÇIKMAZ”
İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya, “Genel Merkezin talimatıyla İyi Parti Genel Başkanını kınamaya kalkman abesle iştigaldir. Bu arada İYİ Partiden ne terör ne de mafya seviciliği çıkmayacağını herkes biliyor” dedi.
MUSTAFA ÇETİN

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında İsrail’in Filistin’e gerçekleştirdiği değerlendirdi. Akşener, “Netanyahu ve destekçilerini şiddetle kınıyor, uluslararası toplumu, bu insanlık ayıbına karşı, Filistinlilerin yanında birlik olmaya ve Netanyahu vahşetine dur demeye çağırıyorum” dedi. AK Parti’den birçok isim duruma tepki göstererek, kınama mesajı yayınlarken, AK parti Tekirdağ İl başkanı Mestan Özcan da sosyal medya hesabından kınama mesajı paylaştı. İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya da duruma tepki göstererek, açıklama yaptı.

“KINAMAYI ÖĞRENDİĞİNE MEMNUN OLDUM”

“Türk siyasetine İYİ geleceğimizi söylemiştik” diyen Alkaya açıklamalarında şu ifadelere yer verdi; “Kınama kavramının öğrenilmesine vesile olduğumuzdan dolayı da ayrıca memnunum. Madem öğrenildi ve kullanılmaya başlandı, o zaman Milletimizin canını yakan aşağıdaki konuları da kınamasını bekliyoruz. Mesela, Çocuk katili Apo’nun ‘Seçim alacağız’ diye iktidardan izinli mektubunun basınla paylaşılmasını, kırmızı bültenle aranan terörist başının kardeşi üç beş oy alırım ümidiyle TRT’2ye çıkaranları, Bugünlerde gündemde olan ve geçmişte hükümet adına mitingler yapan, vatansever işadamı diye nitelenen mafya liderine göz yumanları, kendi bakanlığına şirketinden fahiş fiyatla mal satan Bakanını, bir buçuk yıldır yeterli aşıyı bulamayan ve her gün 250’ye yakın insanımızın ölümüne yol açan Sağlık Bakanını, 128 milyar dolar nerede sorusuna, cevap vermeyen ve açıklayamayan hükümet yetkililerini, üç beş turist kazanırım beklentisiyle yaptırdığı reklamlarla kendi halkını aşağılayan Turizm bakanını kınayabilir. Bu örnekler gibi yüzlercesi var lakin hazır kınama yeni öğrenilmişken ilk seferde bu kadar fazla yüklenmeyelim. Genel Merkezin talimatıyla İyi Parti Genel Başkanını kınamaya kalkman abesle iştigaldir. Bu arada İYİ Parti’den ne terör ne de mafya seviciliği çıkmayacağını herkes biliyor” dedi.

MEHMET KELEŞ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!