Reklamı Geç
AHMET YILDIZ
ABDULLAH ÖĞE
Tekirdağ
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$
VAHAP AKAY

İYİ PARTİ, MAHALLE TEMSİLCİLERİNİ OLUŞTURDU

İYİ PARTİ, MAHALLE TEMSİLCİLERİNİ OLUŞTURDU
İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya, Çerkezköy’e gelerek Erzurumlular Derneği’ne ziyarette bulundu. Gerçekleştirilen ziyarette İYİ Parti Çerkezköy Mahalle Temsilcileri’ne de görevlendirme yazılarını teslim eden Alkaya, tüm temsilcilere başarılar diledi.
MUSTAFA ÇETİN

İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya, İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin ve yönetimi ile birlikte Çerkezköy Mahalle Temsilcileri’ne görevlendirme yazılarını teslim etti. Çerkezköy Erzurumlular Derneği’nde görevlendirme yazılarını alan temsilcilere seslenen Alkaya; “Çerkezköy ve Tekirdağ’da İYİ Parti’yi en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyor, görevlerinizde başarılar diliyorum” dedi. Alkaya ve beraberindekileri Çerkezköy Erzurumlular Dernek Başkanı Necat İlhan karşıladı. İlhan, kendilerini ziyaret eden Alkaya ve yönetimine teşekkür ederek, çiçek takdim etti.

“HER ZAMAN BİRLİKTE OLACAĞIZ”

Program öncesinde kısa bir konuşma gerçekleştiren İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek başladığı konuşmasında şunları söyledi; “Bugün böyle yoğun bir program içerisinde Tekirdağ’da teşkilatlanma yapısı adına Çerkezköy çok iyi konumda. Ekibime can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Fedakarlıklar yaparak görevlerini yerine getiriyorlar, sorumluluktan kaçmıyorlar ve diğer teşkilatlara da örnek olalım diye cesaret gösteriyorlar. Tüm yönetim kurulu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ekibimizle her zaman aktif olarak sahada yer aldık. Genel Başkanımızın ‘Millet bizi çağırıyor’ sloganı ile her zaman sizlerle birlikte olacağız. Teşkilatlanmanın son aşaması olarak mahalle temsilciliklerimizin atamasını tamamladık” ifadelerine yer verdi.

“BİZLER SİZİN İÇİN SAHADAYIZ”

Erzurumlulara da teşekkür eden Erseçkin; “Bizi burada ağırladığınız için hepinize teşekkür ediyoruz. Malum pandemiden dolayı kapalı alanlarda buluşamıyoruz. Hemşerilerimizin bize verdiği desteği hissedebilmek adına buralardayız. Yolumuz çok uzun. 2023 yılında seçim olacak. Ama her zaman erken seçim olma ihtimali var. Biz de her daim sahadayız. Kendimize bir yol haritası çizelim istedik dedik ve mahalle temsilciliklerimizi oluşturduk” diye konuştu.

“BU PARTİYİ SİZ KURDUNUZ, SÖZ SAHİBİ SİZLERSİNİZ”

Ev sahiplikleri için Erzurumlular Derneği ve yönetimine teşekkür eden İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya da; “İl başkanlığı görevine gelindiği zaman siyaset yapılır. Ben buradan siyaset yapmak istemiyorum. Hepimiz ülkenin hangi durumda olduğunu hissetmeye başladık. Hepinizin bildiği üzere partimiz 3 sene önce kuruldu. Bu partiyi genel başkanımızın ifadesiyle sizler kurdunuz. Dolayısıyla sizin sözünüz geçecek. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Vatan ve millet meselelerine sahip çıktığınız için hepiniz sağ olun. 3 senelik süreç içerisinde partimizi siz kurdunuz, fakat sorunları iletme konusunda biraz sıkıntımız vardı. Partimize daha kolay ulaşım sağlamak adına mahalle teşkilatlarımızı oluşturduk. Sağ olsun Çerkezköy İlçe Teşkilatımız mahalle temsilciliklerini hayata geçirdi. Çok konuşulacak ve anlatılacak şeyler var. Ben gelip anlatmaktan öte sizleri dinlemek istiyorum. Çözüm konusunda yerel yönetimlerle ilgili olarak Millet İttifakı belediye başkanlarımızı ileteceğiz. Genel sorunlarınızı da Ankara’ya genel başkanımıza iletmek adına Tekirdağ Milletvekilimize ileteceğiz. Hiçbir şekilde siyaset yapmayacağız. O yüzden rahat bir şekilde konuşabilirsiniz” dedi.

SORUNLARI DİNLEDİ

Sonrasında Alkaya vatandaşlardan gelen talep ve önerileri dinledi. Yol konusunda ciddi sıkıntıların olduğunu ifade eden vatandaşlar sorunların çözülmesi amacıyla çalışma yapılmasını istedi. Alkaya, gerekli girişimlerde bulunulacağını ifade etti.

MEHMET KELEŞ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!