Reklamı Geç
AHMET YILDIZ
ABDULLAH ÖĞE
Tekirdağ
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$
VAHAP AKAY

KADİR ALBAYRAK DEPREM BÖLGESİNDE İNCELEMEDE BULUNDU

KADİR ALBAYRAK DEPREM BÖLGESİNDE İNCELEMEDE BULUNDU
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 37 araç ve 139 kişilik bir ekiple deprem bölgesinde çalışmaya devam ediyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ta deprem bölgesine giderek incelemelerde bulundu.
MUSTAFA ÇETİN

Depremin ilk saatlerinden itibaren bölgeye gönderilen ve her anlamda tam donanımlı bir ekibin bölgede çalıştığını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanlarımızla birlikte depremzede vatandaşlarımızın yanında olduk ve deprem bölgesinde incelemelerde bulunduk. Deprem felaketinin ilk anından bu yana bölgede üstün gayret ve çabayla aralıksız çalışan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye, Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme, Fen işleri, Zabıta, Sağlık İşleri, Sosyal Hizmetler, Ulaşım Dairesi ve TESKİ personelimiz ile destek ekiplerimizi ziyaret ederek çalışmalar konusunda bilgi aldık. Depremzede vatandaşlarımızla bir araya gelerek ihtiyaçlarını ve taleplerini dinledik. Her zaman yanlarında olduğumuzu kendilerine ilettik. Gecesini gündüzüne katarak çalışan tüm aram kurtarma ekiplerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Onlara minnettarız. Acımız çok büyük, birlik ve beraberlikle bu günleri aşacak, yaralarımızı birlikte saracağız. Ülkemizi ve milletimizi yasa boğan afette kaybettiğimiz canlara Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” dedi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak deprem haberini alır almaz ivedilikle harekete geçtiklerini dile getiren Başkan Albayrak, “Tüm imkânlarımızı bölge halkı için seferber etmiş durumdayız. İvedilikle hazırladığımız ve acil ihtiyaçlardan oluşturduğumuz deprem yardım tırlarımızı bölgeye gönderdik. An itibariyle 37 araç ve 139 kişiden oluşan tam donanımlı ekibimiz, depremin ilk saatlerinden itibaren, bölgede çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ekibimiz hem arama kurtarma ve enkaz kaldırma faaliyetlerine destek veriyor hem de depremden etkilenen vatandaşlarımızın moral motivasyonunu üst düzeye çıkarmak ve psikolojik destek vermek için gerekli çalışmaları yapıyor. Vatandaşlarımızın her zaman maddi ve manevi olarak yanlarındayız. Depremde yaşamını yitiren vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralı olarak kurtulan afetzedelere ise acil şifalar diliyorum. Tüm halkımıza geçmiş olsun" dedi.

37 ARAÇ İLE BİRLİKTE 139 KİŞİLİK EKİP DEPREM BÖLGESİNDE GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYOR

Tam donanımlı, kaza kırım araç ve ekipmanlarının yer aldığı toplam 37 araç ve alanında uzman ve eğitimli personelin yer aldığı toplam 139 kişilik Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ekibi, deprem bölgesinde arama kurtarma ve enkaz kaldırma faaliyetlerine destek veriyor.

MEHMET KELEŞ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!