Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
23 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

KAGEDER’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

KAGEDER’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
26. Dönem AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Nezihe Çolak ve yönetimi ile CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, İlçe Kadın Kolları Başkanı Emel Şencan ve yönetim kurulu üyeleri KAGEDER, Kadın Geliştirme Derneği’ni ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette kadınların sorunları konuşuldu.

AK PARTİ’DEN HAYIRLI OLSUN DİLEĞİ

26. Dönem AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan ve Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Nezihe Çolak, KAGEDER Kadın Geliştirme Derneği’ni yeni yerinde ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette Dernek Başkanı Zeynep Bozkurt ve yönetimi tarafından karşılanan Doğan ve Çolak, Çerkezköy’de kadın dayanışması açısından derneklerin öneminden bahsetti. Doğan ve Çolak’a ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden Dernek Başkanı Zeynep Bozkurt, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kadınlara kurslar düzenleyerek hem ev bütçesine katkı sunması hem de kendi bilgi ve becerilerini geliştirmesi açısından sunulan imkanlardan bahseden Bozkurt, kadınlar için çalışmaya devam edeceklerini kaydetti. Karşılıklı görüş alışverişi şeklinde devam eden ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

“HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez ve beraberinde İlçe Kadın Kolları Başkanı Emel Şencan ve yönetim kurulu üyeleri, KAGEDER’i yeni yerinde ziyaret etti. Yeni dernek binasının hem Çerkezköy’e hem bölgeye hem de derneğe hayırlı olmasını dileyen Dönmez, yapılan çalışmalar nedeniyle dernek başkanı Zeynep Bozkurt’a teşekkür etti. Kadınların sosyal hayatta daha aktif olmasının önemine değinen Dönmez, yapılacak her türlü çalışma için desteklerini sunacaklarını kaydetti. Karşılıklı sohbet eşliğinde devam eden ziyaret günün anısına fotoğraf çekilmesiyle son buldu.

“KAPILARIMIZ HERKESE AÇIK”

Siyasi parti ayrımı gözetmeksizin herkese kapılarının açık olduğunu ifade eden Bozkurt; “Ziyaretleri için sevgili ilçe başkanlarımıza ve milletvekilimize teşekkür ediyorum. Derneğimizde kadınlarımız için çalışmaya devam ediyoruz.Derneğimizin ilk kuruluş aşamasında da bahsettiğimiz gibi asla bir siyasi parti ayırımı gözetmeksizin tüm kadınlarımıza eşit mesafede yaklaşarak, daha iyi bir kadın dayanışması ortaya konulması adına çalışmalarımız sürüyor. Kadınlarımız için daha iyisini yapmak amacıyla çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek. Tüm kadınlarımızı derneğimize bekliyoruz” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!