Reklamı Geç
AHMET YILDIZ
ABDULLAH ÖĞE
Tekirdağ
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$
VAHAP AKAY

KAPAKLI BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

KAPAKLI BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI
Kapaklı Belediye Meclisinin Şubat ayı olağan toplantısı Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin başkanlığında Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ikinci oturumla tamamlandı. Başkan Çetin, komisyon raporlarının görüşülerek karara bağlandığı toplantıda alınan kararların hayırlı olmasını diledi.
MUSTAFA ÇETİN

KOMİSYON KARARLARI GÖRÜŞÜLDÜ

Kapaklı Belediye Meclisi Şubat ayı olağan toplantısının ikinci oturumu açılış ve yoklama ile başladı. Ardından İmar Komisyonu raporları görüşüldü. İlk olarak İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından sunulan 30.12.2022 tarih 42521 sayılı İmar Plan değişikliği konulu yazısını içeren komisyon kararı görüşüldü. Kapaklı 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Revizyonu kapsamında hazırlanan Plan Notu İlave Edilmesi ve Uygulama İmar Planı Değişikliği konusunu içeren konunun onaylanmak üzere Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine gönderilmesinin uygun olduğuna komisyonca oy birliği ile karar verildi. Komisyon kararı mecliste oy birliğiyle kabul edildi.

OY BİRLİĞİYLE KABUL EDİLDİ

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından sunulan 30.12.2022 tarih 42522 sayılı İmar Plan değişikliği konulu yazısını içeren bir diğer komisyon kararı görüşüldü. Karaağaç Belediyesi Arıtma Tesisi 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı kapsamında hazırlanan Plan Notu İlave Edilmesini içeren konunun onaylanmak üzere Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine gönderilmesinin uygun olduğuna dair komisyonun oy birliğiyle aldığı karar mecliste de oy birliğiyle kabul edildi. İkinci oturum İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından sunulan 30.12.2022 tarih 42523 sayılı İmar Plan değişikliği konulu yazısını içeren komisyon kararının görüşülmesiyle devam etti. Çerkezköy 5. Etap (Pınarça) 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı kapsamında hazırlanan Plan Notu İlave Edilmesi onaylanmak üzere Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine gönderilmesinin uygun olduğuna dair komisyonun oy birliğiyle aldığı karar mecliste de oy birliğiyle kabul edildi. Karaağaç Sanayi Alanı 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Revizyonu kapsamında hazırlanan Plan Notu İlave Edilmesi konusunu içeren bir diğer komisyon raporu görüşüldü. Onaylanmak üzere Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine gönderilmesinin uygun olduğuna dair komisyonun oy birliğiyle aldığı karar mecliste de oy birliğiyle kabul edildi. Karaağaç Sanayi Alanı 1/1000 Ölçekli İlave Uygulama İmar Planı kapsamında hazırlanan Plan Notu İlave Edilmesi ile ilgili bir diğer komisyon kararının görüşülmesiyle oturum devam etti. Onaylanmak üzere Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine gönderilmesinin uygun olduğuna dair komisyonun oy birliğiyle aldığı karar mecliste de oy birliğiyle kabul edildi. Çerkezköy 7. Etap (Yanıkağıl) 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı kapsamında hazırlanan Plan Notu İlave Edilmesine ilişkin onaylanmak üzere Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine gönderilmesinin uygun olduğuna dair komisyonun oy birliğiyle aldığı karar mecliste de oy birliğiyle kabul edildi. İmar Komisyonunun Karaağaç Depolama Alanı 1/1000 Ölçekli Uygulama Revizyon ve İlave İmar Planı kapsamında hazırlanan Plan Notu İlave Edilmesi konusunu içeren raporunun görüşülmesiyle oturum devam etti. Onaylanmak üzere Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine gönderilmesinin uygun olduğuna dair komisyonun oy birliğiyle aldığı karar mecliste de oy birliğiyle kabul edildi. İmar Komisyon raporları İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından sunulan 17.01.2023 tarih 43702 sayılı İsimsiz Sokaklara isim verilmesi konulu yazısı ile ilgili komisyonca oy birliğiyle alınan kararın mecliste de oy birliğiyle kabul edilmesiyle tamamlandı.

PLAN VE BÜTÇE KOMİSYON RAPORLARI GÖRÜŞÜLDÜ

Şubat ayı meclis toplantısının ikinci oturumu Plan ve Bütçe Komisyon raporlarının görüşülmesiyle sürdü. İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü tarafından sunulan 28.12.2022 tarih 42325 sayılı Bağımsız Sıfır Atık Toplayıcıları Yönetmeliği konulu yazısının görüşülmesiyle ilgili komisyonun oy birliğiyle aldığı karar mecliste de oy birliğiyle kabul edildi.

ARAÇ TAHSİS EDİLECEK

Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından sunulan 23.01.2023 tarih 44074 sayılı Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne Araç tahsisi ve 23.01.2023 tarih 44075 sayılı Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Araç tahsisi konuları ile ilgili komisyonun oy birliğiyle aldığı kararlar mecliste de oy birliğiyle kabul edildi.  İkinci oturum Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından sunulan 26.01.2023 tarih 44240 sayılı 191 Ada 1 Parsel konulu yazısı ile ilgili komisyon raporunun görüşülmesiyle devam etti. Komisyonca oy birliğiyle alınan karar mecliste oy çokluğuyla kabul edildi. Pınar Bulvarı Cephe Sağlıklaştırma ve Yenileme İnşaatı işinin yapılması için İller Bankasından 4.000.000,00 TL Kredi kullanılması konusu ile ilgili komisyonca oy birliğiyle alınan karar mecliste oy çokluğuyla kabul edildi. Etüt ve Proje Müdürlüğü tarafından sunulan 27.01.2023 tarih 44288 sayılı Görev ve Çalışma Yönetmeliği konulu yazısı ile ilgili komisyonun oy birliğiyle aldığı kararın mecliste de oy birliğiyle kabul edilmesiyle Şubat ayı olağan toplantısı sona erdi. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, alınan kararların hayırlı olmasını diledi.

MEHMET KELEŞ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!