Reklamı Geç
AHMET YILDIZ
ABDULLAH ÖĞE
Tekirdağ
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$
VAHAP AKAY

KAPAKLI PINAR ŞENLİĞİ’NİN İLKİ 25-26 EYLÜL’DE DÜZENLENECEK

KAPAKLI PINAR ŞENLİĞİ’NİN İLKİ 25-26 EYLÜL’DE DÜZENLENECEK
Kapaklı Belediyesi tarafından baştan sona yenilenerek modern bir görünüme kavuşturulan Pınar Bulvarı’nda 25-26 Eylül tarihlerinde Kapaklı Pınar Şenliği’nin birincisi düzenlenecek. Şenlik kapsamında Kapaklı Belediyesi tarafından sünnet işlemleri gerçekleştirilen sünnet çocuklarının kınası da yapılacak.
MUSTAFA ÇETİN

Emek Sepeti Üretim Atölyesi ve belediye kursiyerlerinin el emeği göz nuru ürünlerini stantlarda sergileyip satışa sunacağı, animasyon gösterilerinden canlı müzik dinletilerine, sportif etkinliklerden halk oyunları gösterilerine kadar içerisinde birçok farklı etkinliği barındıracak Kapaklı Pınar Şenliği’nde Gencer Savaş Bandosu ve şarkıcı Emrah Meloğlu sahne alacak.

KAPAKLI’DA YENİ BİR ŞENLİK HEYECANI DAHA YAŞANACAK

Kapaklı’da 28-29-30 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilen ve binlerce vatandaşın katıldığı 2.Kazak Gölü Festivali’nin ardından yeni bir şenlik heyecanı daha yaşanacak. Kapaklı Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar ile baştan sona yenilenerek, ışıl ışıl bir görünüme kavuşan ve ilçenin cazibe merkezi haline gelen Pınar Bulvarı’nda 25-26 Eylül tarihlerinde Kapaklı Pınar Şenliği’nin birincisi düzenlenecek.

ALAN TRAFİĞE KAPATILACAK

2 gün sürecek Kapaklı Pınar Şenliği kapsamında Yaşar Doğu Caddesi girişi ile PTT arasındaki alan trafiğe kapatılacak.

EL EMEĞİ GÖZ NURU ÜRÜNLER SERGİLENİP, SATIŞA SUNULACAK

Alanda kurulacak stantlarda Kapaklı Turizm ve Yöresel Ürünler Merkezi Emek Sepeti Üretim Atölyesi ve Kapaklı Belediyesi kursiyerlerinin el emeği göz nuru ürünleri sergilenecek ve satışa sunulacak.

ANİMASYON GÖSTERİLERİ OLACAK

Patlamış mısır ve pamuk şekerinin dağıtılacağı Kapaklı Pınar Şenliği’nde 25 Eylül 2021 Cumartesi günü saat 13.00’dan itibaren çocuklara özel maskotlar ve tahta bacak gösterileri olacak. Canlı müzik dinletisinin de olacağı şenlikte çeşitli animasyon gösterileri, dart ve hedef vurma gibi etkinlikler de olacak.

SÜNNET ÇOCUKLARI İÇİN MEVLİD OKUNACAK

Şenlik kapsamında Kapaklı Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 16’ncısı yapılacak olan Sünnet Şöleni kapsamında sünnet işlemleri ücretsiz olarak gerçekleştirilen 217 çocuk için eski belediye meydanında toplu fotoğraf çekimi yapılacak, ikramlarda bulunulacak ve Mevlid-i Şerif okunacak.

KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Saat 19.30’da Yaşar Doğu Caddesi girişinde Kapaklı Pınar Şenliği’nin açılış kurdelesi kesilecek ve Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin bir açılış konuşması gerçekleştirecek. Ardından sünnet çocukları ile kortej yürüyüşü gerçekleştirilecek. Eski belediye meydanında devam edecek program kapsamında video gösterimi ve halk oyunları gösterisi yapılacak.

İLK GÜN EMRAH MELOĞLU SAHNE ALACAK

Kapaklı Pınar Şenliği’nin ilk gün programı kapsamında bölgenin sevilen şarkıcısı Emrah Meloğlu birbirinden güzel şarkılarını seslendirecek.

SÜNNET ÇOCUKLARI İÇİN KINA YAKILACAK

Şarkıcı Emrah Meloğlu’nun konserinin ardından sünnet çocukları için kına yakılacak.

GENCER SAVAŞ BANDOSU VE DJ ALP KOCATEPE SAHNE ALACAK

Canlı müzik dinletisi, animasyon gösterileri, dart ve hedef vurma gibi etkinliklerin devam edeceği ikinci gün programında saat 19.30’da Yaşar Doğu Caddesi girişinden eski belediye meydanına kadar Gencer Savaş Bandosu eşliğinde kortej yürüyüşü gerçekleştirilecek. Eski belediye meydanında devam edecek programda Gencer Savaş Bandosu konser verecek. Kapaklı Pınar Şenliği DJ Alp Kocatepe’nin performansı ile sona erecek.

“TÜM VATANDAŞLARIMIZ DAVETLİDİR”

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Işıl ışıl görünümüyle modern bir hale kavuşturduğumuz Pınar Bulvarımızda 25-26 Eylül tarihlerinde bu yıl ilk kez Kapaklı Pınar Şenliği etkinliğimizi düzenleyeceğiz.  Şenliğimiz kursiyerlerimizin el emeği göz nuru ürünlerini stantlarda sergileyip satışa sunacağı, animasyon gösterilerinden canlı müzik dinletilerine, sportif etkinliklerden halk oyunları gösterilerine kadar içerisinde birçok farklı etkinliği barındıracak. Sünnet işlemlerini gerçekleştirdiğimiz çocuklarımızın kınasını ve mevlidini gerçekleştirecek, ailelerimizde çocuklarımızın mutluluklarını hep birlikte yaşayacağız. Gencer Savaş Bandosu, Dj Alp Kocatepe ve Emrah Meloğlu konserleriyle coşkunun zirve yapacağı Kapaklı Pınar Şenliğimize tüm vatandaşlarımız davetlidir.” dedi.

MEHMET KELEŞ

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!