Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

KAPAKLI PROTOKOLÜ DOSTLUK MAÇINDA BİR ARAYA GELDİ

KAPAKLI PROTOKOLÜ DOSTLUK MAÇINDA BİR ARAYA GELDİ
Kapaklı Kaymakamlığı ve Kapaklı Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında GERÇEKLEŞTİRİLEN DOSTLUK MAÇINDA Kapaklı protokolü bir araya geldi. Siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, STK temsilcilerini bir araya getiren maçta kazanan dostluk oldu.

Kapaklı’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla dostluk maçı düzenlendi. Kapaklı Şehir Stadyumunda düzenlenen dostluk maçına Kapaklı Kaymakamı Bülent Hamitoğlu, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, İlçe Emniyet Müdürü Cemal Bahadır Murat, İlçe Jandarma Komutanı Fevzi Bayram, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, Kapaklı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Levent Alper, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Recep Biyik, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz, MHP Kapaklı İlçe Başkanı Çağlar Bütün, İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

“CEPHENİN EN ÖNÜNDE SAĞLIK ÇALIŞANLARI DURDU”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından programın açılış konuşmasını Kapaklı Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Levent Alper yaptı. Alper, yaptığı konuşmasında “Bundan 4 yıl önce yüce Türk Milleti vatanı ve özgürlüğü için, emperyalizmin maşası darbe heveslilerine ve cunta özlemiyle askerimiz içinde yuvalanmış hainlere karşı soylu bir direnişle destansı bir tarih yazmıştır. Türk milletinin tüm dünyaya örnek olacak bu soylu direnişi gösterdi ki, Türkiye’de hiçbir güç milletin inanç ve ideallerinin tersine, belli güçlerin uydusu antidemokratik bir rejim kurma hevesini sonsuza dek gerçekleştiremeyecektir. 15 Temmuz’da Türk Milleti, haysiyetine sahip çıkmış, çıplak elleriyle tarihe el koymuş, kendisine tuzak kuralların tuzağını başlarına geçirmiş ve tarihin yönünü kendi istikbal ve istiklali doğrultusunda belirmiştir” dedi. Sağlık çalışanlarının pandemi süresince fedakarca görev yaptığını belirten Alper; “O gün bütün milletimiz gibi sağlık çalışanlarımız da canlarını dişlerine takarak gerek yaralı ve şehitlerin intikali, gerekse yaralıların sağlık kuruluşlarımızda tedavileri için kutsal bir görev yerine getirdiler. Bugün de, Kovid-19 pandemisi nedeniyle yine cephenin en önünde sağlık savaşını vermeye devam etmektedirler. Sağlık çalışanlarına kurumumuz adına bu zorlu süreçte verdikleri mücadelelerde başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Şehitlerimiz Allah’tan rahmet, yüce Türk Milletine başsağlığı, gazilerimize ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerime birlikte şükranlarımı arz ediyorum” diye konuştu.

“15 TEMMUZ AKŞAMI MÜHÜRLE TESCİLLENMİŞTİR”

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin de yaptığı konuşmasında, “Hepinizin bildiği üzere 15 Temmuz Türkiye’de artık halkın kendi iradesini milli değerlerine inançlarına velhasıl sandığa sahip çıktığı gün olarak tüm dünya tarihine nakşedilmiş, altın harflerle yazılmıştır. ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ sözü 15 Temmuz akşamı mühürle tescillenmiştir. Biliyorsunuz tarih boyunca ülkemize hep bazı güçler el koymuş, silahlı güçleri kullanarak darbeler yapılmış ve ülkemizin birçok kıymetlilerini yok etmiştir. Bundan böyle artık halk şunu söylüyor, hepimiz farklı düşüncelere sahip olabiliriz, hepimiz farklı inançlara da sahip olabiliriz, bu farklılıklarımız bizim zenginliğimizdir. Demokrasiye inanıyorsak, sandığa inanıyorsak, milli değerlere inanıyorsak tartışılacak olan her şey mecliste tartışılacaktır. Başka güçler herhangi bir şekilde bu ülkeye yön veremeyeceklerdir. Biz farklı siyasi düşüncelerimizle, iktidarla, muhalefetle hem yerelde hem genelde bütün tartışmalarımızı bütün fikirlerimizi saygı çerçevesi içinde meclislerde tartışacağız. Milletimizin huzuruna da bir sonraki seçimler de geldiğinde yaptıklarımızla, söylemlerimizle kalbimizi sandıkta yine vatandaşın vereceği irade ile yenileceğiz. Ve en nihayetinde milli irade artık bundan sonra sürekli vatandaşın istediği, vatandaşın talep ettiği, yönetimlerle devam edeceğinin tescili olmuştur 15 Temmuz. Evet biliyorsunuz yaklaşık 3 ay boyunca tüm dünya bir hastalıkla mücadele ediyor. Hamdolsun ülkemiz her alanda olduğu gibi sağlık alanında da çok önemli bir sınavı başarıyla sonuçlandırmıştır. Tekirdağ il genelinde de bizler gerçekten önemli bir hizmeti hem yerel hem genel anlamda ortaya koyduk. Vatandaşlarımızın da bu anlamda duyarlı davranışı gerçekten takdire şayandır. Bu sebeple başta sağlık personelimize gece gündüz çalıştığı için ve kurallara uymayanlar olduğu gibi azami çoğunluğun toplum bağlamında kurallara uyduğu için herkese teşekkür ediyorum. Bu akşam inşallah kazanan biz olacağız diyorum” ifadelerine yer verdi.  Çetin’in konuşmasının ardından kırmızı ve beyaz takım maç öncesi birlik ve beraberlik mesajı verirken, kazanan dostluk oldu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!