Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

KAPAKLI’DAN DİYARBAKIR’A KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ TİYATROYLA KURULDU

KAPAKLI’DAN DİYARBAKIR’A KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ TİYATROYLA KURULDU
İlk oyunu ‘’Entrikalı Dolap Komedyası’’ ile büyük beğeni toplayan Kapaklı Belediyesi Tiyatro Kulübü, Güneydoğu turnesi kapsamında Diyarbakır’ın Hani ve Ergani ilçelerinde sanatseverlerle bir araya geldi.

Hani ve Ergani ilçesinde ikişer olmak üzere toplam 4 seansta Diyarbakırlı sanatseverlerle bir araya gelen Kapaklı Belediyesi Tiyatro Kulübü, komedi oyunuyla bol alkış aldı.

HANİ VE ERGANİ İLÇESİNDE SAHNELEDİLER

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin öncülüğünde Kapaklı Belediyesi bünyesinde ilk kez kurulan ve sahneledikleri ‘’Entrikalı Dolap Komedyası’’ ile tiyatroseverlerden tam not alan Kapaklı Belediyesi Tiyatro Kulübü ilk kez turneye çıktı. Kapaklı’dan bin 400 kilometre uzaklıktaki Diyarbakır’ın yolunu tutan Kapaklı Belediyesi Tiyatro Kulübü ekibi ilk olarak oyununu Hani ilçesinde sahneledi. Hani Belediyesi Necip Fazıl Kısakürek Konferans Salonu’nda iki seans halinde sahnelenen oyun izleyiciler tarafından bol alkış aldı.

BAŞKAN ÇETİN EKİBİ YALNIZ BIRAKMADI

Hani ilçesinin ardından Ergani ilçesine geçen Kapaklı Belediyesi Tiyatro Kulübü ekibi buradaki Ergani Öğretmen Okulu Konferans Salonu’nda iki kez sahneye çıktı. Ergani’deki oyunu Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin de izledi. Oyunu, Ergani Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sn. Ahmet Karaaslan ile birlikte seyreden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’e oyun sonunda plaket takdim edildi.

“KAPAKLIMIZIN ADINI HER ALANDA DUYURMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Konuyla ilgili Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Kapaklımızın adını her alanda duyurmaya devam ediyoruz. Belediyemiz bünyesinde ilk kez kurduğumuz ve sahneledikleri ilk oyunlarıyla ilçemiz ve Çerkezköy ilçesinde büyük beğeniyle seyredilen Kapaklı Belediyesi Tiyatro Kulübümüz ilçemizin adını duyurmak için, ilçemizi il dışında temsil etmek için Diyarbakır’ın yolunu tuttu. Burada Ergani ve Hani ilçelerinde ikişer seans olmak üzere 4 kez sahneye çıktı.  Ekibimizi Ergani ilçesinde yalnız bırakmayarak oyunlarını seyrettim. Ergani Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sn. Ahmet Karaaslan ile seyrettiğimiz bu güzel oyunun kardeşliğimizin pekişmesine vesile olmasını diliyor, misafirperverliğinden dolayı tüm Hanililere ve Erganililere şükranlarımı sunuyorum. Emeklerinden dolayı da Tiyatro Kulübümüzün tüm üyelerine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum. ” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!