Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    33.09
  • EURO
    36.10
  • ALTIN
    2596.3
  • BIST
    11131.02
  • BTC
    63525.102$

KAPAKLISPOR KONGRESİ ERTELENDİ

KAPAKLISPOR KONGRESİ ERTELENDİ
Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden ve ligi 10’uncu sırada tamamlayan Kapaklıspor’un olağanüstü genel kurulu çoğunluk sağlanamaması nedeniyle ertelendi.

Geçtiğimiz sezon Bölgesel amatör Lig’de mücadele eden ve Çorluspor’un 3. Lig’e çıkması nedeniyle ligde kalmayı garantileyen Kapaklıspor Olağanüstü Genel Kurulu Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Açılış ve yoklama ile başlayan kongrede Divan Başkanlığına Kadir Arıcı, Divan Üyeliklerine ise Sami Cambaz ve Kemal Özel oy birliği ile seçildi. Divan Başkanı Kadir Arıcı yaptığı açıklamada, 127 üyeden 32 üyenin kongreye katıldığını ve çoğunluk sağlanamadığı için önümüzdeki hafta aynı saatte ertelendiğini ifade etti.

“GÜZEL İŞLER YAPTIK”

Olağanüstü kongre süreci yaşadıklarını ifade eden Kulüp Başkanı Cengiz Vural, "31 Mayıs 2022 tarihinde ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımız ile birlikte göreve geldik. Bu süreç zarfında futbolda Süper Amatör Lig’de mücadele ediyorduk. Süper Amatör Lig’i Saray Belediyespor'un arkasında ikinci tamamlayarak,Tekirdağspor ile play-off maçı oynamaya hak kazandık. Bu karşılaşmadan da rakibimizi kendi sahasında mağlup ederek galip ayrılarak, Bölgesel Amatör Lig’e çıkmayı hak ettik. Bölgesel Amatör Lig’de de takım olarak bu yıl güzel işler yaptık. Herkese emeklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Kocaeli ve İstanbul'un güçlü takımları karşısında bazen istemediğimiz sonuçları almamıza rağmen Çorluspor'un şampiyonluğu ile tamamlanan maratonda ligde kalmasını bildik. Göreve geldiğimizde basketbol takımımız ise bölge finallerinin ardından Bölgesel Lig’e yükseldi. Bölgesel Amatör Lig’de de kurduğumuz mütevazi takımla Balıkesir'deki finallerde rakibimize mağlup olmamıza rağmen ikinci olarak 2. lige yükseldik. İkinci ligde de müthiş maçlar oynayarak final maçında son saniye basketiyle ÇayırovaBelediyespor'a mağlup olmamıza rağmen ikinci olarak TBL'ye yükseldik. TBL'de sadece ilçe takımı olarak Kapaklıspor yer aldı. Köklü takımların mücadele ettiği ligde seyircimiz önünde güzel galibiyetler alarak, Kocaeli ve Konyaspor'un küme düşmesi ile bizde ligde kalmış olduk. Kapaklıspor bu süre zarfında gerçekten taraflı tarafsız marka kulüp haline geldi. Futbolda, Bölgesel Amatör Lig’de, basketboldaTBL'de kümede kalmayı başardık. Emekleri olan sporcularımıza ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Bizler gerçekten Kapaklıspor için mücadele ettik. Gerekirse Cumartesi günleri Ankara'da, Pazar günleri ise Kocaeli'nde takımımızın yanında olduk. Kapaklıspor için gecemizi gündüzüme kattık. Kimseden çekinmedik, Kapaklıspor'un hakkını her platformda korumasını bildik. Bunda da sonuna kadar başarılı olduk. Ayrıca Kapaklı Belediye Başkanımız Mustafa Çetin'e ayrı bir parantez açmak istiyorum. Başkan olarak kulübe elinden gelenin fazlasını vermiştir. Bir kez daha kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

ADAY OLMAYACAĞINI AÇIKLADI

Basketbol şubesinin 5 milyon 300 bin TL borcunun olduğunu ifade eden Vural, "Bundan sonraki süreçte basketbol şubesi için bir karar vermemiz gerekiyor. Önümüzdeki sezon iyi bir takım kurmak istiyorsak, büyük takımlarla mücadele edebilmek istiyorsak en az 20 milyon bütçe ayrılmalıdır. Bunu da bulmak zorundayız. Destek için valimiz, kaymakamımız, sanayicilerimiz ile konuştuk. Zaman zaman dilenci rolüne, hırsız rolüne büründürülsek de ‘sevdamız Kapaklıspor’ dedik. Bu mücadele uğruna çaba sarf ettik. Geçtiğimiz günlerde play-off maçında Sarayspor-100.Yıl maçında istenmeyen olaylar yaşandı. İki kulübü de fikstür dışına ittiler. Cuma günü iki kulüple ilgili karar açıklanacak ve iki takımda BAL'da mücadele edemeyecek. Bununla birlikte önümüze iki alternatif düşüyor. Ya biz Tekirdağspor ile ligde mücadele edip Tekirdağ takımları küme düşmeyecek yada Kapaklıspor lige dahil edilecek. Görev süremizde Kapaklıspor için elimizden gelenin fazlasını yaptık. Önümüzdeki hafta kongremiz çoğunluk aranmaksızın yapılacak ve yeni yönetim belirlenecek. Bugüne kadar maçlarımızda gerekse yönetimimize  vermiş olduğunuz destekler ötürü bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu yolda başarı elde edilmek isteniyorsa sponsorların da dahil edilmesi gerekiyor. Önümüzdeki hafta yapılacak kongrede aday olmayacağım. Şimdiden yeni yönetime seçilecek arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum” diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!