Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

KAPAKLI'YA KADIN ELİ DEĞİYOR

KAPAKLI'YA KADIN ELİ DEĞİYOR
Kapaklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görevli kadın temizlik işçileri “Şehre Kadın Eli Değiyor” sloganı ile sabahın erken saatlerinde ellerinde süpürge ve kovaları ile şehrin dört bir yanını temizliyor.

Kapaklı’da ‘Şehre Kadın Eli Değiyor’ sloganı ile başlatılan farkındalık uygulaması takdir topluyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde görev yapan kadın temizlik işçileri, kentin farklı noktalarında sabahın ilk ışıkları ile temizliğe başlıyor. Kadın temizlik işçilerin daha titiz olduğunu ifade eden esnaf, uygulamadan memnuniyetlerini dile getiriyor.

“KADIN ELİNİN DEĞDİĞİNİ HERKES GÖRSÜN”

Görevli temizlik işçilerinden Zeliha Akkaya, yaptığı açıklamada sabahın ilk ışıklarında görevlerine başladıklarını söyledi. Akkaya, “Sabahın erken saatinde kalkıp görev yerine geliyorum. Küreğimi, çöp arabamı alıp sokakların her tarafı süpürüyoruz. Vatandaşlarımız işlerine giderken bizler de çevremizi temizliyoruz. İşimizi severek yapıyoruz. Fakat bazı vatandaşlarımız çöplerini çöp kutuları yerine yerlere atıyor. Onların daha duyarlı olmasını istiyoruz. Sokaklara kadın elinin değdiğini herkesin görmesini istiyoruz.” dedi.

“ÇEVREMİZİ TEMİZ TUTALIM”

Bir diğer temizlik işçilerinden Nurgül Özcan da, vatandaşların sonbahar mevsiminde sigara izmaritlerini yerlere atmamaları konusunda uyarılarda bulundu. Özcan, “Bülent Ecevit Parkı’nda görev yapmaktayım. İşimi severek ve isteyerek yapıyorum. Gençlerimizden ve Kapaklı halkımızdan rica ediyorum, sigara izmaritlerini, çekirdek kabuklarını yerlere ve çevreye değil çöp kutularına atsınlar. Sonbahar mevsiminin gelmesi ile sigara izmaritlerinin kurumuş ve dökülen yaprakların tutuşması sonucu yanabilir ve telafisi olmayan bir hata olur. Çevremizi temiz tutalım. Daha sağlıklı olabilmek için bizler sizler için çalışıyoruz. Lütfen çevremize sahip çıkalım.” diye konuştu.

“KAPAKLI HEPİMİZİN”

Uygulama ile ilgili açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Kadın elinin değdiği her yer daha bir güzel oluyor. Hayatın içinde de kadının elinin değdiği her yer daha bir farklı oluyor. Biz de bunu şehrimizin temizliği noktasında uygulamaya geçirdik. Kentimizin birçok noktasında kadın temizlik işçilerimiz şehrimizi güzelleştiriyor. Her birini verdikleri emekten dolayı teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızı da daha temiz bir Kapaklı için daha duyarlı olmaya davet ediyorum. Kapaklı hepimizin, Kapalıyı birlikte güzelleştirebiliriz.” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!