Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

KAPLAN; “BELEDİYELER KERAMETİ KENDİLERİNDE GÖRÜYOR HERHALDE”

KAPLAN; “BELEDİYELER KERAMETİ KENDİLERİNDE GÖRÜYOR HERHALDE”
İYİ Parti TBMM Katip Üyesi ve Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, Çorlu’da ilçe teşkilatının düzenlediği programda konuştu. CHP’li belediyeleri eleştiren Kaplan, ittifakın gereklerini yapmadıklarını söyledi. Kaplan; “Bizim ittifakımız, gücü bizden almalarına rağmen gerekenleri yapmadı. Kerameti kendilerinde biliyorlar ama bakıcaz, onu da görücez seçimlerde” dedi.

İYİ Parti Çorlu İlçe Teşkilatı tarafından haftasonu program düzenlendi. Programa TBMM Katip Üyesi Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, İYİ Parti Tekirdağ İl başkanı Sertaç Alkaya, İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin ile ilçe başkanları ve partililer katıldı.

“BİZ RANTA KARŞIYIZ”

Programda bir konuşma gerçekleştiren İYİ Parti Çorlu İlçe Başkanı Mehmet İlker Atasever katılımcılara teşekkür etti. İYİ Parti’nin iktidara yürüdüğünü ifade eden İl Başkanı Sertaç Alkaya; da; “Biz muhalefet siyaseti yapmadık. Bizler yapılanlara karşı değiliz, ranta karşıyız dedik. Bugün 3 milyar dolara yapılması gereken köprünün 9 milyar dolara yapıldı. Biz bu 6 milyar dolarla kimlere rant sağlandı buna karşıyız. Bizler doğru bildiklerimizi anlatmak için, cumhuriyet değerlerine tekrar dönmesi için mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

“KERAMETİ KENDİLERİNDE GÖRÜYORLAR”

TBMM Katip Üyesi Enez Kaplan da iktidara yönelik eleştirilerde bulundu. Türk Lirasının günden güne değer kaybettiğini belirten Kaplan, iktidarı eleştirdi. CHP’li yerel belediyeleri de eleştiren Kaplan; “İlk seçimde, ilk sandık kurulduğu zaman biz iktidara geleceğiz. 24 saat çalışarak bu başarıyı yakalayacağız. Biz iktidar olacağız. Genel Başkanımız sayın Meral Akşener’i başbakan yapacağız. İYİ Parti Türkiye’ye iyi geldi. Biz ittifak yapana kadar Ankara’da 20-25 sene iktidar olamıyordu. Biz mücadeleye başladığımız zaman değişti. Yani biz gelmeden önce Cumhuriyet Halk Partisi niye değiştiremedi belediyeyi? Mansur bey Ankara’da geçen dönemde belediye başkan adayıydı. Ama bizim ittifakımız, gücü bizden almalarına rağmen gerekenleri yapmadı. Genel başkanımız belediyeyi eleştirmeyin dedi ama dayanamıcam, CHP’li belediyeler teşkilatlarımızın hiçbir sorununa çare olamadı. Kusura bakmayın ama çalışmıyorlar. Kerameti kendilerinde biliyorlar ama bakıcaz, onu da görücez seçimlerde” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!