Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

KARAAĞAÇSPOR’DA HEDEF, 5 SENEDE 3. LİG

KARAAĞAÇSPOR’DA HEDEF, 5 SENEDE 3. LİG
Tekirdağ 2. Amatör Ligi’nin başlamasının ardından ilk maçına çıkacak olan Karaağaçspor, Kazım Karabekir Mahallesi Muhtarı Çetin Özhan’ın sponsorluğunda düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi. Programa katılan Belediye Başkanı Mustafa Çetin sporun kardeşlik ve dostluk olduğuna dikkat çekerek, centilmence bir sezon diledi. Kulüp Başkanı Eray Güner ise bu sene hedeflerini şampiyonluk olarak belirlediklerini ifade ederek 5 sene içerisinde 3. Lig’e çıkacaklarını söyledi.

Tekirdağ 2. Amatör Ligi’nde mücadele edecek olan Karaağaçspor, Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Çetin Özhan’ın sponsorluğunda düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

“HEDEF: 5 SENE İÇİNDE 3. LİG”

Program öncesi bir konuşma gerçekleştiren Kulüp Başkanı Eray Güner; “Biz inanıyoruz ki bu sene yaptığımız transfer ve çalışmalarla takımımızı bu sene şampiyon yapacağız. Bu sene inşallah şampiyonluğu alıp 5 sene içinde 3. Lig’e çıkacağız inşallah. Bizim de sloganımız ‘O sene bu sene’ inşallah desteklerinizle bu sene şampiyon olacağız” ifadelerine yer verdi.

“KEYİF ALARAK OYNAYIN”

Belediye Başkanı Mustafa Çetin de sporda kardeşlik ve dostluğu ön planda tutmak gerektiğini belirterek; “Aranızda olmaktan dolayı çok mutluyum. Değerli başkanımızın Karaağaç’la ilgili düşüncelerini anlattıktan sonra kendilerine fikrimi izah etti. Kapaklı, Tekirdağ’da özeli olan bir yer. Bizim bu bölgemizin insanı, Trakya’nın Hayrabolu’dan, Malkara’sından gelmiş, köyden göç etmiş insanlar. Anadolu’nun da kırsalından gelmiş insanlar. Kapaklımız, çiftçilikle uğraşan insanlarımızın yaşadığı bir ilçe. Ben de köylüyüm bundan da çok gurur duyuyorum. Ailelerimizin çok büyük bir bölümünün eğitim durumu düşük. Dolayısıyla duygusal insanlar. Malumunuz Karaağaç’la ilgili bölgede olumsuz bir hava vardı. Karaağaç şöyle böyle deniliyordu. Biz bu algıyı değiştirmek istiyoruz. Spor, bizi bölgede temsil eden en önemli branş. Sahadaki futbolcusundan tutun malzemecisine kadar insanlar yorumlarda bulunur. O yüzden bizim sporla başlayıp centilmenliği, kardeşliği ön planda tutmamız lazım. Sportif başarılar değerli ama bundan daha önemli değerlerimiz var. İnsanlara örnek olacak davranışla, kendimize bir model oluşturmalıyız. Bölgenin genel imajını değiştirmeliyiz. O yüzden centilmenliği en başa koyun. Futbolda yenmek var, yenilmek var. Real Madrid de, Barcelona da maç kaybeder. Fenerbahçe bile zamanında Pendikspor’a maç kaybetti. Eğer bir takımda karakter varsa, centilmenlik varsa başarı geliyor. Ben de değerli antrenörlerimizde sadece spora konsantre olmuş bir kültürü ön plana almanızı istiyorum. Tribünle hiç muhattap olmayın. Sahadaki insanlar gelirler, bağırırlar, çağırırlar, sizler keyif alarak oynayın” dedi.

“GENÇLERİMİZİ SPORA TEŞVİK ETMEK LAZIM”

Gençleri spora özendirerek kötü alışkanlıklardan uzak tutma hedeflerinin olduğuna dikkat çeken Çetin; “2.Amatör için en iyi takımı kurduk. Dolayısıyla başarı kaçınılmaz. İlçemiz takımlarından Sitespor ve Kapaklıspor’un başarısı devam ediyor. İnşallah onları da BAL Ligi’nde görürüz. Kapaklı’da 24 bin öğrenci var. Üniversitede okuyan gençlerimiz ve değişik sebeplerden dolayı okuyamayanlarla birlikte 40 bine yakın gencimiz var. Bu gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarmak için spora daha fazla önem vermeliyiz. Biz de bakanlıklardan bazı yatırımlar için protokollerin imzaladık. Halı sahalar, yüzme havuzları, basketbol sahası, spor salonları yapacağız ve gençlerimizi spora yönlendireceğiz. İlçemiz 10 bin ilçe arasından en fazla suç oranı yüksek ilçelerden biri. Dolayısıyla spora teşvik etmemiz lazım. O yüzden futbol oynarken de centilmen olun, keyif alarak oynayın, genç kardeşlerimize örnek olun” açıklamalarında bulundu.

“ELİMİZDE BİR MADEN VAR”

Yaz okullarıyla gençleri spora teşvik ettiklerini ifade eden Çetin; “Biz geçen sene 2 bin 500 öğrencimize yaz okullarında eğitim verdik. Bu sene hedefimiz 5 bin. Buradaki spor kulüplerimizin de gençlerimizi spora yönlendirmesini istiyorum. Geçen sene LGS birincimiz vardı. Türkiye, Avrupa ve Dünya şampiyonalarında önemli başarılar elde ediyoruz. Bunları arttırmamız lazım. Şampiyonluklar güzeldir ama anlıktır. Aslolan bizim ne kadar çok sporcuyu milli takıma gönderdiğimizdir. A Milli Takımımızda bir sporcunun Kapaklı’dan oynadığını düşünün. Biz bunları önemsiyoruz. Daha da genişlemesini istiyoruz. Elimizde bir maden var. Bu madeni kendi haline bırakırsak olumsuz sonuçlar doğabilir. O yüzde hiç kart görmeden centilmence bir sezon diliyorum. Muhtarımıza da sponsorluğu için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Sonrasında futbolcular ve yönetim günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 1
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorumlar

  • yorum avatar
    Turgay
    15-02-2020 22:45

    İnşallah Allah göstersin

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!