Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

KARADENİZ: ESNAFIMIZ BİZLERE BÜYÜK DESTEK VERİYOR

KARADENİZ: ESNAFIMIZ BİZLERE BÜYÜK DESTEK VERİYOR
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (Çerkezköy TSO) Yönetim Kurulu Başkan Adayı Ömer Karadeniz, üye ziyaretlerini sürdürüyor.

Kapaklı’da Canbazlar Caddesi ve Hürriyet Caddesi'nde üye ziyaretleri gerçekleştiren Yeşil Liste’nin Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Başkan Adayı Ömer Karadeniz, üyelerin sorun ve taleplerini dinledi. Ziyaretlerde Yeşil Liste’nin projelerini anlatan Karadeniz, “Adaylığımızı açıkladığımız ilk günden bugüne Kapaklı, Çerkezköy ve Saray esnafımız bizlere büyük bir destek veriyor. Sahada aldığımız bu destek bizi daha da motive ediyor. İnşallah göreve geldiğimizde Kapaklı ilçemiz de diğer ilçelerimizle birlikte hak ettiği hizmetlere kavuşacak.” dedi.

YAPMAYI PLANLADIKLARI HİZMETLERDEN BAHSETTİ

Ziyaretlerde kısaca yapmayı planladıkları hizmetlerde bahseden Karadeniz, “Odamız meslek üyelerinin oda aidatlarını ödemekte zorlanmalarına ve hatta ödeyemedikleri için hacizlik duruma düşmelerine müsaade etmeyeceğiz. Oda aidatlarını yeniden düzenleyeceğiz. Kobilerimize yeni pazarlar bulmak için yurtiçi ve yurtdışı fuar ve geziler düzenleyeceğiz. Ara eleman problemine çözüm bulmak amacıyla ara eleman yetiştirme kurs ve seminerleri açacağız.  Çerkezköy, Kapaklı ve Saray ilçelerimize Mesleki ve Teknik Lise kazandıracağız. Sanayi ve esnaf iş birliği platformu kurarak sanayicinin ihtiyaçlarını bölge esnafından karşılamasını sağlayacağız.  İşini geliştirmek isteyen kobilerimize KOSGEB üzerinden destek kredileri sağlayacağız. İhtiyaç sahibi öğrencilerimize burs, ihtiyaç sahibi ailelerimize ise sosyal yardımlar sağlayacağız. Üyelerimizin oda hizmetlerinden daha hızlı faydalanmaları ve zamandan tasarruf etmeleri için Kapaklı ve Saray ilçelerimize hizmet ofisi açacağız.” diye konuştu.

“PROFESYONEL BİR EKİP VE RUHA SAHİBİZ”

‘Biz bu yola çıkarken hizmet aşkıyla çıktık’ diyen Karadeniz, “Biz alınan her oya bir vebal olarak bakıyoruz. Gireceğimiz bu seçimde üzerimizde büyük bir sorumluluk var. Bölge ekonomisinin kalkınmasını sağlayacak profesyonel bir ekip ve ruha sahibiz. Göreve geldiğimizde tüm üye ve komisyonlarımızın katılımı, istişare, iş birliği ve uzlaşma kültürü içerisinde Çerkezköy TSO’yu yönetmek istiyoruz. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinin şimdiden bölgemize ve iş dünyasına hayırlı olmasını temenni ediyorum. Seçimlerde yarışacak tüm adaylara ve gruplara da başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!