Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
18 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

KIZILPINAR’A BANKA VE GENÇLİK MERKEZİ

KIZILPINAR’A BANKA VE GENÇLİK MERKEZİ
AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş yaptığı açıklamasında ilçenin en fazla nüfusa sahip mahallesi Kızılpınar’da Gençlik Merkezi yapılacağı müjdesini verdi. Çetintaş, ayrıca mahalleye bir de banka kazandırma hedeflerinin olduğunu söyledi.

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, açıklamalarda bulundu. Çetintaş, yaptığı açıklamasında ilçeye yapılacak yatırımlarla ilgili bilgi verdi. Hükümet Konağı yapımının eylül ayında başlayacağını belirten Çetintaş, Kızılpınar’a da Gençlik Merkezi kazandırılacağını söyledi. Çetintaş, ayrıca Kızılpınar’a bir de banka kazandırmayı hedeflediğini söyledi.

“KIZILPINAR’A HAKSIZLIK OLACAĞINI DÜŞÜNDÜK”

Kızılpınar’a yapılması planlanan Gençlik Merkezi’nin yatırım programına alındığını ifade eden Çetintaş, “Ümit başkanımız zamanında gençlik merkezi, yüzme havuzu ve spor sahası onaylanmıştı. Sonra orada bir yer sorunu yaşandı. Yer, Çerkezköy’e kaydı. Biz de Kızılpınar’a bir haksızlık olduğunu düşündük ve Gençlik Merkezi gerektiğini dile getirerek il başkanımıza ardından milletvekillerimize konuları ilettik. En son il başkanımızın sayın bakanımız ile görüşmesinin ardından yerin ödeneğinin alınacağının bilgisi verilmiş, yani yatırım programına alındı. Fakat hazine arazileri arasında yürüme mesafesi yakınlığında bir yer yok. Bu konuda belediyeden yer tahsisi isteyeceğiz. Bir de banka üzerinde çok duruyoruz. Bir devlet bankası kazandırmak istiyoruz yine Kızılpınar’a” dedi.

Mayıs ayında Bağlık Mahallesi’ne kazandırılacak yüzme havuzu ve gençlik merkezinin de yapımına başlanacağını sözlerine ekleyen Çetintaş; “Bağlık Mahallesine mevcut Gençlik Merkezi’nden daha büyük bir merkez yapılacak. Ve yarı olimpik bir yüzme havuzu yapılacak. Mayıs ayı içerisinde başlayacak inşaatlar. Standartlara uygun bir yarı olimpik yüzme havuzu olacak. Gençlik Merkezi bin 850 metrekare alanda olacak. İçerisinde çok amaçlı salon, kütüphane, bilgisayar bölümü, zeka oyunları, derslik, el sanatları atölyesi, meslek edindirme kursları ve seminer salonu olacak” şeklinde konuştu.

“AŞI SORUNUMUZ YOK”

Aşı sorunu olmadığını ifade eden Çetintaş, ilçede yaklaşık 30 bin vatandaşın aşılandığını ifade ederek, “Yoğun bakımlar dolu fakat Çerkezköy, diğer ilçelerden gelenlerle birlikte dolu. Saray ve Kapaklı’yı zaten bize dahil olarak görüyoruz. Bunun yanı sıra diğer ilçelerden de gelen bir yüzde 30’luk kısım var. Servislerimizde bir sorun yok. Gelen hastanın yatışı gerekiyorsa o konu ile ilgili bir problem olmadan yatışı da yapılıyor. Çerkezköy’de yaklaşık 30 bin kişi aşılanmış durumda. Şu an için aşı sorunumuz da yok. Sırası gelen vatandaşlarımız rahatlıkla aşılarını olabilirler” ifadelerine yer verdi. Çetintaş, yeni hükümet konağı yapımına da eylül ayında başlanacağının müjdesini vererek, ilçeye yatırım kazandırmaya devam edeceklerini söyledi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 1
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorumlar

  • yorum avatar
    Turgay çiçek
    21-04-2021 18:10

    Ne içiyorsan söyle bana ver 10 sene Çerkezköy ne yaptı sizin yatacak yeriniz yok

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!