Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
25 Nisan, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

KIZILPINAR’DAN YARIM DÜZİNE GOL

KIZILPINAR’DAN YARIM DÜZİNE GOL
Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde ErgenegücüUlaşspor’u konuk eden temsilcimiz Kızılpınarspor rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyerek maçtan 6-0 galip ayrıldı

Çerkezköy 29 Ekim Spor Kompleksinde oynanan karşılaşmaya her iki takımda galibiyet parolası ile başladı. Maça rakibine göre hızlı giren temsilcimiz Kızılpınarspor golü de erken bulmasını bildi. 2’inci dakikada gelişen Kızılpınarspor atağında topla buluşan Sedat düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek Kızılpınarspor’u karşılaşmada öne geçirdi.

GOLLER ARKA ARKAYA GELDİ

Gelen golle birlikte rahatlayan temsilcimiz karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde farkı artırmaya çalıştı. Rakibi karşısında tek kale bir futbol ortaya koyan Kızılpınarspor 10’uncu dakikada Sedat ile farkı ikiye çıkardı. İlk 10 dakikada bulduğu gollerle farkı açın temsilcimiz kalan dakikalarda kontrolü elinden bırakmadı. Oyun disiplininden kopan konuk ekip ErgenegücüUlaşspor ise farkı indirmeye çalışsa da istediğini elde edemedi. Karşılaşmanın 25’inci dakikasında gelişen Kızılpınarspor atağında ceza sahası içinde topla buluşan Emir Asım şık bir vuruş ile farkı da üçe çıkardı. Üst üste bulduğu gollerle büyük moral bulan Kızılpınarspor kalan dakikalarda kontrollü oyununu sürdürdü. Karşılaşmanın 41’inci dakikasında Kızılpınarspor İlker’in ayağından bulduğu golle karşılaşmada farkı dörde çıkardı. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Kızılpınarspor’un 4-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Karşılaşmanın ikinci devresi de Kızılpınarspor’un tek kale futbolu ile devam etti. 55’inci dakikada sahneye çıkan Mücahit farkı beşe çıkartırken, 70’de sahneye çıkan Enis ise maçın skorunu tayin etti. Kızılpınarspor farklı galibiyet ile rakiplerine gözdağı verirken, bu sezonun da ilk üç puanını almış oldu.

TEŞEKKÜR ETTİ

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Kızılpınarspor Teknik Direktörü İsmail İnan, “Geçen hafta iyi oyun oynayan fakat skor yaratamayan bir görüntü çizmiştik. Bu hafta iyi zeminde taraftarımızın önünde iyi oyunumuzu devam ettirdik hemde skor ürettik. Geçen haftada kırmızı kart ve sakat oyuncularımızla birlikte üç eksikle bu maça çıktık. Ancak kardeşlerimiz güzel bir futbol ortaya koyarak maçı farklı kazandı. Önümüzdeki hafta ligin güçlü ekiplerinden Sarayspor ile oynayacağız. İnşallah moral motivasyonumuzu üst seviyede tutup iyi oyunumuzu devam ettirip deplasmandan üç puan alıp geleceğiz. Bizleri yalnız bırakmayıp tribünleri dolduran taraftarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!