Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
19 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

KÖK: “KONUYU YARGIYA TAŞIYACAĞIZ”

KÖK: “KONUYU YARGIYA TAŞIYACAĞIZ”
AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunan İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin’e cevap verdi. Kök; “Çukur siyaseti derken, önce ittifak ortaklarının çukurlara bakış açısını sorgulasın hanımefendi. Hanımefendinin yaptığı paylaşımla ilgili hem şahsım, hem de teşkilatımız konuyu yargıya taşıyacaktır. Bundan sonra kararı bağımsız yargımız verecektir” dedi.

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök, İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin’in yaptığı paylaşıma yazılı açıklama ile cevap verdi.

“BU İFADELERE SESSİZ KALMAM MÜMKÜN DEĞİLDİR”

Kök, yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Millet ittifakı ortaklarının desteği ile transfer edilen milletvekilleri ile TBMM’ye giren muhalefet partisinin Çerkezköy İlçe Başkanı hanımefendi sosyal medya hesabından tam da 27 Mayıs darbesinin yıldönümü ile ilgili sayın Cumhurbaşkanımızın yaptığı açıklamadan dakikalar sonra “Bu korku nedir ey insanoğlu sonunun benzemesi midir? Aminnnn sen bilirsin Ya Rabbi!” paylaşımı yaptı. Bu paylaşımı gören, siyasetten anlasın anlamasın bir darbe çığırtkanlığı yapıldığını anlar. Hanımefendi boyundan büyük cümleler söyleyince ve tepki alınca geri vites yapmış, nasıl bu işten kurtulurum derdine düşünce de bize yakışıksız ithamlarda bulunmuştur. Aslında hiç muhatap olup cevap vermeyecektim ancak 18 yıldır bu ülkeyi yöneten iktidar partisine ve onun temsilcisi olan şahsıma yapılan yakışıksız ifadelere sessiz kalmam mümkün değildir. Hanımefendi darbe çığırtkanlığına “günlük hayata dair yazdığım iki cümlelik paylaşım” diyor. Tam da 27 Mayıs’ın yıldönümünde yapılan bu paylaşım dediği gibi tam da günlük bir paylaşım. Günü ve zamanlaması oldukça manidar. Yaklaşık 200 bin nüfuslu Çerkezköy’de isim vermeden kime o paylaşımı göstersen “darbe çığırtkanlığı” der. Tabi darbe seviciler hariç” dedi.

“ÖNCE SİYASET NEZAKETİ ÖĞRENSİN”

Konuyu yargıya taşıyacaklarını ifade eden Kök: “Bizlere malum zihniyet demek nasıl bir hadsizliktir. Kadınlara ve muhalif fikirlere bakış açımızı sorgulamak da senin haddin değildir. Hanımefendi paniğe kapıldı ve hemen kadınlığının arkasına sığınarak duygu sömürüsü yapmaya başladı. TBMM en çok kadın milletvekili bizim partimizdedir. Birçok teşkilatımızın başkanı da kadındır. Kadın anadır, kadın kardeştir kadın bizim her zaman başımızın tacıdır. O yüzden bizi kadın düşmanı gibi göstermek terbiyesizliktir. Her muhalif bakış açısına da saygımız her zaman vardır. Eleştirilere her zaman açığız. Hanımefendi kendisine gelsin ve önce siyaset nezaketi öğrensin. Şu iyi bilinmelidir 15 Temmuz fetö terör örgütünün hain darbe girişiminde olduğu gibi her zaman darbecilere ve onların destekçilerinin karşısında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Dün olduğu gibi, bugün de ne kadar darbe sevici varsa onlarla mücadelemizi sürdüreceğiz. Çukur siyaseti derken, önce ittifak ortaklarının çukurlara bakış açısını sorgulasın hanımefendi. Hanımefendinin yaptığı paylaşımla ilgili hem şahsım, hem de teşkilatımız konuyu yargıya taşıyacaktır. Bundan sonra kararı bağımsız yargımız verecektir” ifadelerine yer verdi.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 3
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!