Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

KOZUVA; “BÖLGEMİZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

KOZUVA; “BÖLGEMİZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu başkanı Süleyman Kozuva; “Gerek Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile gerek Çerkezköy TSO’nın bir üyesi ve Tekirdağ’ın bir evladı, iş insanı olarak ülkemiz ekonomisine katkı sunacak istihdam projemizle ilgili geçtiğimiz ay yoğun bir görüşme trafiği yaşadık” dedi.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Şubat ayının ikinci yarısında gerçekleştirdiği temaslarla ilgili bilgilendirmede bulundu. Kozuva açıklamasında bir iş insanı olarak kişisel ve Oda Başkanı olarak kurumsal ziyaretleriyle ilgili bilgi verdi.

ZİYARETLERİNİ AKTARDI

Kozuva yaptığı açıklamasında Oda üyelerine seslenerek şunları ifade etti; “Gerek Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile gerek Çerkezköy TSO’nın bir üyesi ve Tekirdağ’ın bir evladı, iş insanı olarak ülkemiz ekonomisine katkı sunacak istihdam projemizle ilgili geçtiğimiz ay yoğun bir görüşme trafiği yaşadık. Bu görüşmelerimizin bir kısmı yapılan seçimlerle göreve gelen STK yöneticilerimiz ile gerçekleşti. Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı’na seçilen Sayın Mustafa As’ı ziyaret ederek görevi süresince yapacağı çalışmaların Çerkezköy’ümüz adına hayırlı olması dilek ve temennisinde bulunduk.

Yeni dönemde Çerkezköy Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı görevine seçilen Sayın Erkan Zümbül’ü de Odamız Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması, Çerkezköy’ümüz için başarılı faaliyetlere imza atması dileğinde bulunduk.

Bu bağlamda Odamıza bir ziyaret gerçekleştiren Kırklareli Ticaret Borsası Başkanımız Sayın Turhan Altıntel’i de Odamız Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte ağırladık. Yine Odamızı ziyaret eden Halkbank Trakya Bölge Koordinatörü Yusuf Demirel ve Halkbank Çerkezköy Şube Müdürü Sayın Erhan Tan ile bölgemizin mevcut ekonomisi hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Çerkezköy TSO Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte Ardahan’a da bir ziyaret gerçekleştirdik. Ardahan’da önce Ardahan Valimiz Sayın Hüseyin Öner’i makamında ziyaret ettik. Akabinde Ardahan TSO Başkanımız Sayın Çetin Demirci’ye bir ziyaret gerçekleştirdik. Bölgeye dair sektörel konularda bilgi alışverişinde bulunduk” dedi.

ADANA’DA TEMASLARINI SÜRDÜRDÜ

Adana ziyaretleri hakkında da bilgi veren Kozuva; “Yine geçtiğimiz hafta Akdeniz Bölgemizin incisi Adana'da ve ardından Mersinde yoğun görüşme trafiğimiz oldu. Bu ziyaretlerde Adana İl Emniyet Müdürümüz Sayın Doğan İnci’yi ziyaret ettik. Akabinde Adana Valimiz Sayın Süleyman Elban’ı makamında ziyaret ederek, bölge istihdamı için büyük öneme sahip olan Çukurova Bölgesel Havalimanı projemiz ile ilgili son gelişmeleri aktardık. Ziyaretimizin bir diğer durağı Çukurova Belediyesiydi. Belediye Başkanımız Sayın Soner Çetin ile bir araya geldiğimiz görüşmede yine bölgeye katma değer kazandıracak olan Çukurova Bölgesel Havalimanı projemiz hakkındaki son bilgileri aktardık. Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalara gerçekleştirdiğimiz ziyaret ile Çukurova Bölgesel Havalimanı projemizin bölge ticareti, sanayisi ve turizmine sağlayacağı katkıları değerlendirdik. Adana'daki temaslarımız sırasında Tarsus Kaymakamımız Sayın Kadir Sertel Otcu ile de bir araya geldik. Adana temaslarımızın duraklarından biri de Tarsus'ta oldu. Tarsus İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Ebubekir Fil'i ziyaret ederek başladığımız temaslarımızda Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Sayın H. Ruhi Koçak ile de bir görüşme gerçekleştirerek bölge için gündeme gelecek yeni fırsatları değerlendirdik. Temaslarımızın bir diğer ayağı da Mersin'di. Bu bağlamda Mersin Valimiz Sayın Ali İhsan Su ile bölge ve ülke ihracatına katkı sağlayacak olan Çukurova Bölgesel Havalimanı projemizdeki son durumu aktararak, bölgeye dair ufuk açıcı bilgiler de aldığımız bir görüşme gerçekleştirdik. Akabinde Mersin İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mehmet Aslan’a ve sonrasında Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap Seçer’e bir ziyaret gerçekleştirdik.

Görüşmemize “Kardeş Oda”mız olan Mersin TSO Başkanımız Sayın Ayhan Kızıltan ve Mersin TSO Meclis Başkanımız Sayın A. Hamit İzol'un da eşlik etmesiyle bölgemize ve ülkemize katkı sunulabilecek zengin fikirlerin gündeme geldiği bir toplantı gerçekleşmiş oldu.

Mersin'deki yoğun görüşme trafiğimizi, MESİAD Başkanı Sayın Hasan Engin ile tamamlamış olduk. Mersinden sonra Osmaniye’ye geçerek burada da yeni dostluklar ve yeni fikirlerle verimli bir görüşme ortamı bulduk. Bu ziyaretlerimizde kalbimizin yarısı Tekirdağ için atarken, yarısı Tekirdağ’ın ve Çerkezköy’ün bir evladı olarak ülkemize katkı sunabilecek bir bölgesel hizmetin başlatılacağı Çukurova bölgesi için attı. Bütün bu temaslarımızın ardından ülkemizin önemli tesislerinden Çukurova Bölgesel Havalimanı projemizle ilgili denetim ve gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerle ilgili T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’nu bilgilendirdik” ifadelerine yer verdi.

GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

Açıklamalarında şu ifadelerle son veren Kozuva; “Çerkezköy’e dönüşümüzde yine aynı heyecan içerisinde Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasında kurum yöneticilerimiz, idarecilerimiz ve müdürlerimizin yaptığı ziyaretlerde ilçelerimizin ve bölgemizin gerek ekonomik gerek sosyal statüde güncel konularıyla ilgili de görüş alışverişlerinde bulunmaya devam ettik. Bu bağlamda Odamıza ziyaret gerçekleştiren Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürü Sayın Halil Özdemir ve Müdür Yardımcısı Sayın Halit Erdoğan ile Gelir Uzmanı Sayın Yasemin Koroğlu’nu ağırladık. Aynı şekilde Çerkezköy Tapu Müdürü Serhan Demirbilek ve beraberindeki heyet de odamıza bir ziyaret gerçekleştirdi. Odamızda gerçekleşen bir başka görüşmemiz de Kırklareli Kaynarca Belediye Başkanı Sayın Serdar Türker’in ziyaretiydi. Bütün bu görüşmelerde amacımız ülkemizin, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 2021'in dördüncü çeyreğinde yakaladığı yüzde 9,1'lik büyüme oranıyla, G20 ülkeleri arasında ilk, OECD'de üçüncü sırada yer almasındaki başarıya Çerkezköy ve Tekirdağ olarak katkı sunmaya ve bu değişim ve dönüşüm zincirinin halkasında bulunmaya yöneliktir. Bu uğurda gayret gösteren bütün iş insanlarımıza ve üyelerimize; kurum ve kuruluşlarımıza, görevine seçilen başkanlarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum”

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!