Reklamı Geç
çetintaş ticaret
Tekirdağ
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    31.98
  • EURO
    34.67
  • ALTIN
    2225.8
  • BIST
    9111.5
  • BTC
    65855.908$

MARSED OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

MARSED OLAĞAN GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Marmara Saray Emlakçılar Derneği (MARSED) Onur Restaurantta 1. Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Açık oylama ile gerçekleşen genel kurula girdiği tek liste ile seçilen Hüseyin Güntay, “Dernek olmak sadece kendi meslek grubuna fayda sağlamak değil, toplumun her kesimine dokunabilmektir” dedi.

Bu yıl 1’incisi düzenlenen Marmara Saray Emlakçılar Derneği Olağan Kongresine, Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, Büyük Birlik Partisi Tekirdağ İl Başkanı Turan Demircan, İYİ Parti Saray İlçe Başkanı Abdullah Ataman, DEVA Partisi Saray İlçe Başkanı Tarık Atansoy, Ak Parti Saray İlçe Başkanı Samet Derviş, MHP Saray İlçe Başkanı Yusuf Duman, Saray Esnaf Odası Başkanı Ali Özen, Saray Belediye Meclis Üyesi Mümin Buluş, Küçükyoncalı Mahallesi Muhtarı İrfan Gündüz, Saray küçük Esnaf ve Pazarcılar Derneği Başkanı Sunay İmük, Kapaklı Emlakçılar Derneği Başkanı Kemal Özel ve emlakçılar katıldı. Divan Heyetinin belirlenmesiyle başlayan genel kurulda, Divan Başkanlığına Kapaklı Emlakçılar Derneği Başkanı Kemal Özel, divan üyeliklerine Rahim Buluş ve Saray Belediye Meclisi eski üyesi Önder Çelik seçildi. Divan heyetinin oluşturulmasının ardından MARSED 1. Olağan Genel Kurulu saygı duruşu ve arından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

YÖNETİM LİSTESİ

Tek liste ve açık oylama ile yapılan seçimlerde Hüseyin Güntay oy birliği ile Dernek Başkanı seçildi. Başkan Güntay’ın listesinde şu isimler yer aldı:

Yönetim Kurulu: Onur Tunç, Harun Kıray, Efkan Kasnak, Adem Bingöl, Hüseyin Özgül, Mehmet Çetinkaya, Ufuk Gür, Eser Gündoğdu, Sürmeli Yıldız, Sinan Taşkın, İlkay Day, Ümit Karakartal, Recep Uzer, Serdar Karakoç.

Denetim Kurulu: Turan Demircan, İrfan Gündüz, Seyit Tekeş

“BİRLİKTE HAREKET ETMEMİZ GEREKİYOR”

Dilek ve temenniler bölümünde ilk konuşmayı gerçekleştiren Divan Kurulu Üyesi Rahim Buluş, MARSED’in genç ve dinamik bir yönetimi olduğunu ve bu derneğin lafta kalmamasını belirterek, “Hüseyin Güntay aldığı her görevi bugüne kadar layıkıyla yerine getirmiş birisidir. Ben bu derneğin lafta kalmamasını, tabela derneğine dönüşmemesini istiyorum. Yönetime seçilen arkadaşlardan gece gündüz demeden çalışmalarını, emlakçıların önüne konulan engellerin kaldırılması için sonuna kadar mücadele etmeleri bekliyorum. Bizim ekmeğimize kan doğranmasına asla müsaade etmeyin. Bu mesleğin imajı korunmak zorunda. Bu noktada sizlere büyük görevler düşüyor. Mesleğimize yönelik her saldırıya karşı koymak, kamuoyu oluşturmak için birlikte hareket etmemiz gerekiyor” diye konuştu.

“KAPIMIZ TÜM ESNAFIMIZA AÇIK”

Kongrenin ardından teşekkür konuşmasını gerçekleştiren Başkan Hüseyin Güntay, ”Derneğimizin amacı esnafımızın işlerini daha iyi koşullarda yapabilmesi, çıkan kanunlardan haberdar olmasını sağlamak ve aynı çatı altında tek ses olabilmektir. Belediyelerimizle ve diğer belediyelerle yapacağımız uyumlu çalışmalar neticesinde bölgemizde değer katacak yatırımcıları getirebileceğimize inancımız tamdır. Belediyelerimizin de emlakçılık sektöründe faaliyet gösteren esnafımıza daha hoş görülü olmasını temenni ediyoruz. Dernekçiliğin ne demek olduğunu iyi biliyoruz. Dernek olmak sadece kendi meslek grubuna fayda sağlamak değil, toplumun her kesimine dokunabilmektir. Bizde bu işleri en iyi yapabileceğine inandığımız genç bir ekiple karşınıza geldik, yola çıktı. Diğer dernek üyesi olan esnaf arkadaşlarımızı da aynı çatı altında buluşmaya davet ediyoruz. Kapımız tüm esnaf arkadaşlarımıza açıktır. Aynı zaman da bu süreçte yanımızda olan desteklerini esirgemeyen değerli esnaf arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!